- Konu Sahibi Huuulyaaa111
-
Kız dur karıştırma şimdi ortalığıHazır konu açılmışken benim ex şuan pişman mı acabaŞimdi aklıma geldi bu konuyla sanki pişman gibi olabilir mi hanımlar
Soruda aynı şeyi yaşayan hanımlar demiş ama emin değilim gidip eski kocama sorup size yardımcı olacam biraz bekler misiniz rica etsem
Şaka yaptım kız ne yapayım exi canını cehenneme şeytan görsün yüzünü onun Mügeciğimin bu lafını çok seviyorum böyle zamanlardaKız dur karıştırma şimdi ortalığı
Yapma yapma 3 günlük yemek yedim zaten kalkamıyorumŞaka yaptım kız ne yapayım exi canını cehenneme şeytan görsün yüzünü onun Mügeciğimin bu lafını çok seviyorum böyle zamanlardadedi ya kocalarınız pişman oldu mu ne bileyim sormadan diye şey ettim Aman pişman felan dedik dedik offfff canım bir pişmaniye çekti bir çekti ki sorma
Şimdi ben pek merak etmiyorum konuyu ama konuyla alakalı yazmayın demişsiniz yalnız pişman olup olmayacağı da konuya bağlıArkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Yaptım bile çay da yaptım sindirime iyi gelirYapma yapma 3 günlük yemek yedim zaten kalkamıyorum
Zaten eşiniz sizin için çabalayan biri olsaydı boşanmazdınızBen sadece benim için çabalamadığı için çok üzülüyorum
İzmit'te olsaydım gönderirdim valla,benim de canım çekti☺.Yaptım bile çay da yaptım sindirime iyi gelirpişmaniye de olaydı neyse sağlık olsun ama 50 bin dedi gızz adam bunu duyunca zaten evlendiğine pişman olacak gibi helal ama canım benim gibi tek kuruş almadan boşanınca şey ettim biraz ahhh ahh
Ayy çok severim sağlık olsun teşekkür ederim düşünmenizeİzmit'te olsaydım gönderirdim valla,benim de canım çekti☺.
başlığa baktım bir de son mesajaİzmit'te olsaydım gönderirdim valla,benim de canım çekti☺.
E aldatan ,hakaret eden ve şiddet uygulayan erkek pişman olsun olmasın yani sizin neden umrunuzsa ki? cehenneme direk olsunAldattığı, hakaret tehdit ve şiddet uyguladığı için. Yeterli mi? Değilse çok daha fazlası da var.
Acayip birseyler oluyor kankabaşlığa baktım bir de son mesajanoluyo lan burda
pişmanlık sorusunu soran abla sorduğuna pişman olmuşturAcayip birseyler oluyor kanka
Boşanmakta olduğum ex önce bana bir hafta yazdı pişmanım keşke ölsem blabla..bir hafta sonra aynı cümleleri eski sevgilisine mesajlarla kurduğunu öğrendim.Pismanliklari da boş yani..Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bombanın pimini çekip gitti zatenpişmanlık sorusunu soran abla sorduğuna pişman olmuştur
Sizin de psikolojiniz pek normal gelmedi bana onca yazılan çizilene cevap vermeyip eşi 14 dk da pişman olan arkadaşın cvbına yanıt yazmışsınız.Bana sorarsanız olsa bile çok çiçeklere konup artık bir sonuç alamayınca olur gibi geliyoe çünkü suçlu olduğu halde pişmanlık duymadı gibi bir şey demişsiniz.Herkesin dediği gibi bunları bırakın,size kendinizi değersiz hissettirmiş lütfen o sizi umursasın diye oturup beklemeyin.Üzülürsünüz ki üzülüyorsunuz da..Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Benim eşim pişman olmuştu onu terk ettikten iki gün sonra boşandıktan hemen sonra başkasına evlendimArkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bir de nisanliyken pür-i paktı. Ne hikmetse imzayı atar atmaz bir anda ayıya döndügidiş o gidiş bir daha dönmemiş mi?
ne ara aldatıldı ne ara dayak yedi 5 hafta içinde
adam herşeyi sığdırmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?