Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Boşandıktan sonra pişman olmasını istemek ego savaşıdır. Sizi bosanma noktasına getirecek kadar incitmis, boşandıktan sonra pişman olsa ne faydası var? Tekrar mi doneceksiniz? Muhtemelen hayir. O yüzden pişmanlığını görmeyi beklemek sadece size zarar verir. Ben 37 yıllık hayatımda boşanıp sonradan pişman olup yeniden deneyip de mutlu olan tek bir çift bile görmedim. O yüzden bence geçmişi sessizce ardınızda bırakın ve yeni hayatınizi yaşamaya bakın

Evet var,ama iş işten geçtikten sonra olur merak etmeyin.Ama o zamanda siz ondan vazgeçmiş oluyosunuz.

Eşiniz dövmüş aldatmış evden kovmuş sanki sıradan bir tartışma yaşamışsınız gibi “çabalamadı” diyorsunuz. Adam yeterince “çabalamış” sizden kurtulmak için. Sürekli aynı kelimeyi duyuyorum da garip geliyor artık. İlişkiler böyle ağır aksak çabayla mı ilerlemek zorunda?

Her birey farklıdır.Yani aynı şeyi yaşayan bir adam pişman olurken diğeri yeni hayatına yeni arkadaşlıklara başlayabilir.

Eski eşim kapıda mahkeme sırası beklerken pişman olmuştu. Ağlayarak girdi duruşmaya ağlayarak çıktı. Ertesi gün mesaj atmıştı yüreğim yanıyor diye. 1 yıldır ortalama 3 ayda bir unutamadım diye mesaj gelir fake hesaptan. Cevap vermeden engellerim. Ama eski kocamın sevdiği için dönmek istediğini düşünmüyorum. Seven insan dövmez, sövmez, kırmaz. Hatalı olduğu halde elinde avucunda ne varsa alabildiğim halde sadece kendi eşyaları alıp boşandım. Ne darp raporu sundum ne başka şey. Şok oldu ilk. Nasıl yani hiçbir şey istemiyor musun dedi. Hayır yeter ki boşanmayı zorlaştırma dedim. Ondan sonra aydınlanma yaşadı beyimiz. Yaptıklarından dolayı vicdan yaptı ve geri dönüşlerinin sebebi vicdanını rahatlatmak. Bir gün ilahi adaletin kapısına dayanmasından korkuyor sanırım. Rüyasında görür artık ancak beni.

Çok mutlu olun

Eziyetlerini çekecek birini bulabilirse mesaj falan atmaz merak etmeyin.

Şartlara bağlı. Ben de çok kısa kötü bir evlilik geçirip boşanmıştım. Boşandığına değil de yaptıklarına pişman olmasını çok istemiştim. Kesinlikle tekrarı olacak bir hissiyatım yoktu. Boşandıktan bir yıl sonra severek yeniden iyi bir evlilik yaptım. Çok şükür eşim iyi biri ve mutluyuz. Eski şahıs evlendiğim haberini almıştı. Ben evlendikten 6 ay sonra bana mail yoluyla ulaştı ve görüşmek istedi. Ben hiç muhatap olmadan direk avukatım aracılığıyla ailesine bildirdim durumu. Ve pişman olması asla beni ihya etmedi. Boşanma psikolojisiyle insan bunu istiyor ama hayatınız yoluna girdiğinde bu durum rahatsız edici oluyor. Ne dilediğinize dikkat edin.

Çok mutlu olun inşallah sevindim herşeyi atlatıp güzel , mutlu bir hayata başlamışsınız. Kesinlikle ilk boşanınca neden bunları yaşattı diye bir insanın içinde üzüntü oluyor. Ki karşındaki insan pişman olsada olmasa da geride kaldı artık herkes hayatına bakıp gidiyor. Bu biraz beni kaybetti içine dert olsun, her gün ah edip üzülsün istemek gibi birşey pişman mı diye düşünmek. Boşanma aşamasında bunu düşünmesinş bir nebze anormal bulmuyorum çünkü herşey yeni, taze. Boşanma olup bittikten bir süre sonra ay onu mu dert etmişim ilahi ben diyorsun gerçekten öyle oluyor Bende kötü bir evlilik yaşadım kısa sürdü, boşanalı 6 ay oldu. Bende çok zor toparladım kendimi hala da kendime odaklanıp, güçlü olmaya çalışıyorum. İşte başta ilk zamanlar hep olurduk niye böyle bitti gibi düşündüm ki çok saçma iyiki bitmiş. Burda arkadaşlar aşağılanmayo, köleliği eziyeti mi özlüyorsun diyerek serr çıkıştılar ama hiç kızmadım onlara çünkü onlar iyi niyetle yorum yapıyorlar. Kadın olarak hem cinsini düşünerek sert çıkışınca karşı taraf beni mi küçümsüyor tarzı düşünmesi yerine böyle sert tepki varsa demek ki herkes benim yanlış yaptığımı görüp uyarıyor diye bakarsak olaya ben öyle baktım. Ayyy çok uzattım sanırım İnşallah bir ömür mutlu olun aynı şeyleri yaşayıp sonunda mutlu sonu görünce çok mutlu oluyorum inankiHuzurla mutlulukla kalın

Cok bosanma davasi icindeyim, pisman olan kimseyi gormedim. Oluyorlarsa bile bana belli etmiyorlardir belki.

Boşanmak adamın işine gelecek sanırım. Pişman etmek istiyorsanız boşanmayın. Adam pişman olsun evli kaldığı her güne.

Parası neyse vereyim de kurtulayım der gibi bir hali var adamın.

Hiç öyle görünmüyor ama. Çok sıkışırsa donu da bırakır kaçar gibi gibi.
Kızım senin derdin ne? Aralıklarla sokmuşsun bıçağı, bir de döndürmüşsün. Bir de usul usul yapmış ki, ustalıkla yani. Bravo, olmuşsun he.
Konuya da yorumum yok gibi bir şey. Beş haftalık evlilik, şiddet, aldatma falan. Bu ne yav böyle mini dizi gibi, sıkıştırılmış dram resmen.

Yavrım, çocuğuna nafaka verirken 1 TL fazladan vermemek için 20 bin TL avukata bayılan Türk erkeği çocuksuz bosanacağı kadına her şeyleri bu kadar kolay bağışlayıp arkasını dönmek suretiyle gider mi? Konu sahibi bile şaşkın.

O zaman başka biri vardır Katip. Bir an evvel boşanayım da rahat rahat ilişkimi yaşayayım modu bu.
Öyle pek gelip geçici de olduğunu sanmıyorum. Ciddi baktığı bir ilişki olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…