Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

O zaman başka biri vardır Katip. Bir an evvel boşanayım da rahat rahat ilişkimi yaşayayım modu bu.
Öyle pek gelip geçici de olduğunu sanmıyorum. Ciddi baktığı bir ilişki olabilir.
Çok parası yokmuş galiba , ben 2.kadın olsam karısına her şeyi vererek boşayıp gelen çulsuz bir herifi istemem :D Konu sahibi bu yüzden şaşkın. Bu kadar parayı vermeye nasıl bu kadar razı şu haliyle diye.

Çok parası yokmuş galiba , ben 2.kadın olsam karısına her şeyi vererek boşayıp gelen çulsuz bir herifi istemem :KK70: Konu sahibi bu yüzden şaşkın. Bu kadar parayı vermeye nasıl bu kadar razı şu haliyle diye.
Erkekler öyle yanılgılar içine düşebiliyorlar yalnız. Beni her halimle kabul eder diye düşünüp duvara tosluyorlar. :)

Çok mutlu olun inşallah 🙏😍sevindim herşeyi atlatıp güzel , mutlu bir hayata başlamışsınız. Kesinlikle ilk boşanınca neden bunları yaşattı diye bir insanın içinde üzüntü oluyor. Ki karşındaki insan pişman olsada olmasa da geride kaldı artık herkes hayatına bakıp gidiyor. Bu biraz beni kaybetti içine dert olsun, her gün ah edip üzülsün istemek gibi birşey pişman mı diye düşünmek. Boşanma aşamasında bunu düşünmesinş bir nebze anormal bulmuyorum çünkü herşey yeni, taze. Boşanma olup bittikten bir süre sonra ay onu mu dert etmişim ilahi ben diyorsun gerçekten öyle oluyor 🤭Bende kötü bir evlilik yaşadım kısa sürdü, boşanalı 6 ay oldu. Bende çok zor toparladım kendimi hala da kendime odaklanıp, güçlü olmaya çalışıyorum. İşte başta ilk zamanlar hep olurduk niye böyle bitti gibi düşündüm ki çok saçma iyiki bitmiş. Burda arkadaşlar aşağılanmayo, köleliği eziyeti mi özlüyorsun diyerek serr çıkıştılar ama hiç kızmadım onlara çünkü onlar iyi niyetle yorum yapıyorlar. Kadın olarak hem cinsini düşünerek sert çıkışınca karşı taraf beni mi küçümsüyor tarzı düşünmesi yerine böyle sert tepki varsa demek ki herkes benim yanlış yaptığımı görüp uyarıyor diye bakarsak olaya ben öyle baktım. Ayyy çok uzattım sanırım İnşallah bir ömür mutlu olun aynı şeyleri yaşayıp sonunda mutlu sonu görünce çok mutlu oluyorum inanki😍Huzurla mutlulukla kalın 😘❤️🙏

Boşanmak bana çok şey kattı. Biri de kim ne derse desin banane düşüncesini benimsemek oldu. Hani bir de atasözü var ya “Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar” diye hıh işte tam öyle. Kim olursa olsun o hisse kapılıyor başlarda. Çook normal. Biz insanız en nihayetinde tüm duygular bizim için. Sadece kontrollü yaşamak önemli kendimizin iyiliği için. İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Size de musmutlu bir hayat ve gelecek diliyorum inşallah :KK200:

Back
X