Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bence bunlari dusunmektense onune bakman daha hayirli olacak

Siz hayatınıza bakıp mutlu olursanız onun daha çok canı yanar hiç sevmemiş beni nasıl unuttu nasıl mutlu oluyor diye onun canı sıkılır kolay unutulmak herkesi üzer

Benim sahit oldugum bosanmalarda erkekler pisman olmadi cünkü o evliliklerin bitmesi gerekiyordu. Bir bosanmada ama adam kadinin canini öyle bir yakti ki, karma seneler sonra gelip buldu onu. Bence pisman olmasini degilde,Allahin terazisinin sasmamasini ümit edin. O zaman hak ettigini bulur

tabii ki pişman olur. belki çoktan olmuştur. herkes kendisini iyi insan olarak düşünmek, yastığa kafasını koyarken kendinden memnun, huzurlu olmak ister ama pişmanlığını dile getiren, gösteren az insan var, bence. yani kapınıza gelip özür dilemez ama sizle geçirdiği zaman, size yaptıkları onun da içinde, yaşamında kötü bir iz olarak hep kalacak.

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Siz dimdik durun hiç yan cizmeyin onun hakkında iyi ya da kötü hiç kimseyle konuşmayın.Olur da sizinle davadan önce konuşmak isterse konuşun ama harici sakın aman gitme etme demeyin.Siz hakliysaniz,sizi seviyorsa o dava görülmez ama eğer arkadaş yeni heyecan, sizden kurtulma çabasındaysa zaten bırakın gitsin.Ama şunu da söyleyeyim eşiniz bir gün mutlaka pişman olacak.Ne zaman derseniz o kurtuluşu kutlayip sizi kimsede bulamayacağı zaman

Pisman olsa ne olacak?Affetmeyeceğine inandık evet.
Pisman olmasını hobi olarak istiyorsun sanırım.

Boşandıktan sonra ne önemi var ama çaba da göstermemiş canım önüne bak boşver

Acaba diye sorar mesela acaba evli kalsaydık söyle olur muydu böyle olur muydu diyebilir ama keşke boşanmasaydım demek için arsiz olması lazım nasıl bir hata işlediyse adam 50 binlik tazminat ödeyecek .emin olun o parayı ödememek için pişmanım derdi zaten olmasada, ama değil demekki büyük ihtimalle de isteyerek yapmış hatayı pişman olmaz yani

Ben 1 sene diyorum.
Altınlar artı elli bin lira mi?
Neden elli bin lira? Hem ortada cocuk yok bir şey yok. Bence parayı ödediği için pişman olur,kurtulduğu içinse mutlu. Allah korusun,ya bir değil beş yıldır evli olsaydı, böbreğini mi satacakti
İnsanlar ne hayallerle evleniyorlar. Evlenip beni aldatıyor saçma sapan şeyler yapıyorsa ödesinn😂 50 bin lira bile az. Saksı değiliz!😂

Back
X