Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

1. Ayda kavga etmişsiniz baba evine gitmişsiniz
2. Ayda kavga etmişsiniz s.git gitmezsen üstüne kız getiririm midesiz demiş
Ki yazdiginiza göre aldatmışta zaten

Bu adam pişman olmaz ama siz bakış açınızı değiştirmeden ikinci bir evlilik yaparsanız pişman olursunuz .

Ya gerçekten teşekkür ederim. Şu durumu anlamak neden zor insanlar neden yargılıyor pişman olmasını istiyorum diye anlamıyorum.
Sanırım boşanmak istemediğinizi, pişman olup geri size dönsün diye beklediğinizi düşündüler.

Hayir pisman olmuyorlar. Erkekler kafalarinda bitirince evliligi de bitiriyorlar, zaten bitmesi icin herseyi yapiyorlar o zaman. Size deger verse, bu evliligi istese bitirmezdi, sizi kaybetmeyi goze alamazdi.
Pisman olmuyorlar. Doner mi dersen şöyle: Erkekler boslukta oldugunda eskileri bir yokluyorlar o kadar boslugu doldurmak icin ama cok kisa bir sureligine, sonra ilk firsatta tekrar gidiyorlar.
Su an hayatinda biri olsaydi onun pisman olup olmamasini dusunmezdin. Bu duygular gececek. Ne zaman kendi degerini fark edersen, iste o zaman iyi ki bitmis diyeceksin.

Sanırım boşanmak istemediğinizi, pişman olup geri size dönsün diye beklediğinizi düşündüler.
Öyle bir durum yok boşanıyorum davayı açtım davanın hızlanması için de elimden gelen her şeyi yapıyorum. İstediğim şey barışmak bana dönmesi değil. Sadece pişman olduğunu görmek

Hazır konu açılmışken benim ex şuan pişman mı acaba 🙄Şimdi aklıma geldi bu konuyla sanki pişman gibi olabilir mi hanımlar 🤔
Soruda aynı şeyi yaşayan hanımlar demiş ama emin değilim gidip eski kocama sorup size yardımcı olacam biraz bekler misiniz rica etsem

Bir arkadaşım boşandığı günün akşamına eşiyle tekrar barıştı 😊 ben boşandıktan bir ay sonra eski eşim pişman oldu, 4 ay sonra tekrar evlenip 1 bucuk sene sonra tekrar boşandık🙈 bunun bir formülü yok kişiden kişiye hatta olaylara göre değişebilecek bir durum.

Bir arkadaşım boşandığı günün akşamına eşiyle tekrar barıştı 😊 ben boşandıktan bir ay sonra eski eşim pişman oldu, 4 ay sonra tekrar evlenip 1 bucuk sene sonra tekrar boşandık🙈 bunun bir formülü yok kişiden kişiye hatta olaylara göre değişebilecek bir durum.
Şiddet,aldatma yoksa ve samimi ise pişmanlığı da şans verilebilir hani bir an gururla boşananda çok ki tahammül kalmadı günümüzde insanların çoğunda . Ama konu sahibin dediğine göre aldatma,şiddet hakaret ne ararsan var bu kişi pişman olsa ne olmasa ne. Ha hayatımı zehir etti, kötülük etti diyorsan boşan ve üstünü çiz sonuçta bu hayatın tekrarı yok. Anlıyorum aslında yaşattıklarından dolayı pişman olsun istiyor ilk boşanma aşamasında duygu karışıklığı da çok oluyor ama pişmanlığı sadece bir rolden ibaret olur bence. Ki anlattığına göre o da olmaz hele narşist bir karakteri varsa o çok zor. Ama rol yapmaması daha iyi pişman gibi davranıp tekrar barışıp kadına eziyet eden hatta öldüren bile çok. Ki Allah korusun öylelerinden o yüzden şiddet varsa en başta pişmanlığı felan düşünmeden uzak durmak gerekiyor.

Back
X