- 20 Ekim 2021
- 116
- -32
- 11
- 29
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Yazı işleri müdürüyüm kamudaMesleğiniz nedir bu arada ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı işleri müdürüyüm kamudaMesleğiniz nedir bu arada ?
Biraz daha evli kalsaymiş,ne böbrek kalırmış,ne dalak adamdaParası neyse vereyim de kurtulayım der gibi bir hali var adamın.
Yaz tahtaya al haftaYazı işleri müdürüyüm kamuda
Ama tamamen kusurlu olan taraf da o. Kurtulacak bir durumu yokParası neyse vereyim de kurtulayım der gibi bir hali var adamın.
Sanırım boşanmak istemediğinizi, pişman olup geri size dönsün diye beklediğinizi düşündüler.Ya gerçekten teşekkür ederim. Şu durumu anlamak neden zor insanlar neden yargılıyor pişman olmasını istiyorum diye anlamıyorum.
İftardan beri yemek yiyorum ağzım boş durmadıOfff olsa da yesemdönerler iki oldu
Öyle bir durum yok boşanıyorum davayı açtım davanın hızlanması için de elimden gelen her şeyi yapıyorum. İstediğim şey barışmak bana dönmesi değil. Sadece pişman olduğunu görmekSanırım boşanmak istemediğinizi, pişman olup geri size dönsün diye beklediğinizi düşündüler.
Sizi kaybetmekten korkmadığı için çabalamıyor,boşanırken pişman olacağı şeyler elbette var evlenirken yaptığı masraflar,bozulan düzeni bunlar yaşayacağı pişmanlıklar arasındaBen sadece benim için çabalamadığı için çok üzülüyorum
Alakası yok yav.Çok sert bir yorum. Resmen kadın düşmanısınız. Kınıyorum sizi
Hızlandırılmıs kurs mubarakgidiş o gidiş bir daha dönmemiş mi?
ne ara aldatıldı ne ara dayak yedi 5 hafta içinde
adam herşeyi sığdırmış maşallah![]()
Hiç öyle görünmüyor ama. Çok sıkışırsa donu da bırakır kaçar gibi gibi.Ama tamamen kusurlu olan taraf da o. Kurtulacak bir durumu yok
Ne güzel mesleğiniz var tüm kadınlarımız çok kıymetli bana göre. Erkeklerin yaptıkları kendileriyle alakalı kendi karakterleriyle bizle alakası yok. Umarım karşındakini üzen her insan bir gün üzülürYazı işleri müdürüyüm kamuda
Kaçta kaç kusurlu. 10 kusurlu hareketten kaçını yaptıAma tamamen kusurlu olan taraf da o. Kurtulacak bir durumu yok
Şiddet,aldatma yoksa ve samimi ise pişmanlığı da şans verilebilir hani bir an gururla boşananda çok ki tahammül kalmadı günümüzde insanların çoğunda . Ama konu sahibin dediğine göre aldatma,şiddet hakaret ne ararsan var bu kişi pişman olsa ne olmasa ne. Ha hayatımı zehir etti, kötülük etti diyorsan boşan ve üstünü çiz sonuçta bu hayatın tekrarı yok. Anlıyorum aslında yaşattıklarından dolayı pişman olsun istiyor ilk boşanma aşamasında duygu karışıklığı da çok oluyor ama pişmanlığı sadece bir rolden ibaret olur bence. Ki anlattığına göre o da olmaz hele narşist bir karakteri varsa o çok zor. Ama rol yapmaması daha iyi pişman gibi davranıp tekrar barışıp kadına eziyet eden hatta öldüren bile çok. Ki Allah korusun öylelerinden o yüzden şiddet varsa en başta pişmanlığı felan düşünmeden uzak durmak gerekiyor.Bir arkadaşım boşandığı günün akşamına eşiyle tekrar barıştıben boşandıktan bir ay sonra eski eşim pişman oldu, 4 ay sonra tekrar evlenip 1 bucuk sene sonra tekrar boşandık
bunun bir formülü yok kişiden kişiye hatta olaylara göre değişebilecek bir durum.