Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

O zaman başka biri vardır Katip. Bir an evvel boşanayım da rahat rahat ilişkimi yaşayayım modu bu.
Öyle pek gelip geçici de olduğunu sanmıyorum. Ciddi baktığı bir ilişki olabilir.
Çok parası yokmuş galiba , ben 2.kadın olsam karısına her şeyi vererek boşayıp gelen çulsuz bir herifi istemem Konu sahibi bu yüzden şaşkın. Bu kadar parayı vermeye nasıl bu kadar razı şu haliyle diye.

Erkekler öyle yanılgılar içine düşebiliyorlar yalnız. Beni her halimle kabul eder diye düşünüp duvara tosluyorlar. :)

Boşanmak bana çok şey kattı. Biri de kim ne derse desin banane düşüncesini benimsemek oldu. Hani bir de atasözü var ya “Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar” diye hıh işte tam öyle. Kim olursa olsun o hisse kapılıyor başlarda. Çook normal. Biz insanız en nihayetinde tüm duygular bizim için. Sadece kontrollü yaşamak önemli kendimizin iyiliği için. İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Size de musmutlu bir hayat ve gelecek diliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…