Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Huuulyaaa111

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
116
-32
11
29
Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?

Pişman olunca ne olucak ? Egonuz mu doyucak ? Siz huzurunuza bakın.

Bu duygu sizi yer bitirir.
Çevremden iki ornek vereyim madem

Bir arkadimdan eşi boşanmak istedi ısrarla ve boşandılar akabinde yeni sevgili yapmak için hiç gecikmedi ve pişman da görünmüyor.

Diğer arkadaşım kendi boşanmak istedi ve boşandı.arkadasim bugün gel dese gelir eşi.

İki beyefendi de boşanma sürecinde cirkeflestiler

Cevabınız için teşekkür ederim

Ben zerre pişman olmadım. Karşı tarafı da düşünmedim. Hayat kısa oturup ona mi zaman harcayayim?

Bosanali hemen hemen 15 gün oldu pişman olduğunu hiç düşünüyorum bu arada boşanmayı düşündüğümüz sürede defalarca pişman olduğunu söyleyip.af diledi (15 dk sonra fikir değiştirip hakaret ediyordu ben olmaz deyince) ha üzüldüm mu çok üzüldüm hayallerime gelecegime yaptığım yatırıma üzüldüm o pişman olsa ne olmasa ne bu saatten sonra erkekler bence sadece bozulan düzenlerine uzulurler ki benimki anasının evine döndü

Benimki anasının evinde şuan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…