- 20 Ekim 2021
- 116
- -32
- 11
- 29
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
-
Pişman olunca ne olucak ? Egonuz mu doyucak ? Siz huzurunuza bakın.Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Boşanana kadar tavrı nasıldı boşanmak istiyor muyduEski eşim 14 dk falan sonra pişman olmuştu. Ama o normal biri değildi
Soruma verecek cevabınız yoksa yargılamayın.Pişman olunca ne olucak ? Egonuz mu doyucak ? Siz huzurunuza bakın.
Cevabınız için teşekkür ederimBu duygu sizi yer bitirir.
Çevremden iki ornek vereyim madem
Bir arkadimdan eşi boşanmak istedi ısrarla ve boşandılar akabinde yeni sevgili yapmak için hiç gecikmedi ve pişman da görünmüyor.
Diğer arkadaşım kendi boşanmak istedi ve boşandı.arkadasim bugün gel dese gelir eşi.
İki beyefendi de boşanma sürecinde cirkeflestiler
Ben zerre pişman olmadım. Karşı tarafı da düşünmedim. Hayat kısa oturup ona mi zaman harcayayim?Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Ben sadece benim için çabalamadığı için çok üzülüyorumBen zerre pişman olmadım. Karşı tarafı da düşünmedim. Hayat kısa oturup ona mi zaman harcayayim?
Soruma verecek cevabın yoksa neden yorum yapıyorsunOlsa ne olmasa ne
İstersen sadakayı sana versinHe he kesin olur belke şu yazdiklarina bakinca sadaka vermesinde
Benimki anasının evinde şuan zatenBosanali hemen hemen 15 gün oldu pişman olduğunu hiç düşünüyorum bu arada boşanmayı düşündüğümüz sürede defalarca pişman olduğunu söyleyip.af diledi (15 dk sonra fikir değiştirip hakaret ediyordu ben olmaz deyince) ha üzüldüm mu çok üzüldüm hayallerime gelecegime yaptığım yatırıma üzüldüm o pişman olsa ne olmasa ne bu saatten sonra erkekler bence sadece bozulan düzenlerine uzulurler ki benimki anasının evine döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?