Boşanamayanlardan mısınız

Şimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.
Katılıyorum, blöf olduğunu düşündüğü için şimdi atıp tutuyor evi al arabayı al filan diye ama iş ciddiye binerse hayatta bırakmaz hakkını

Dilekçenizi verin bosanin , adam ne işe yarıyor ki ne maddi ne manevi katkısı var ,acile bile tek gitmişsiniz insan merak eder korkuluk gibi başınızda dursun istiyorsanız boşanmayin tabi

Şimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.
Çocukları bırakmayacağım beni düşünmez zaten de çocuklarını düşünmesi gerekir bir de zaten şunu anlayamıyorum hiç çalışmayan bir kadında malın yarısına ortakken ben çalışıyor halde neden yine yarısını almalıyım

Evet hesaplarımız ayrı tabiki birikimlerimiz de ayrıydı ta ki ev ve araba alana kadar
İyi de bacım 7 yıllık evlilikte ev araba almışsınız, 2 çocuk yapmışsınız, öğretmen maaşları belli, zaten gelirinize göre iyi bile idare etmişsiniz 2 çocukla. Ben adamın elinde de bişey kaldığını sanmıyorum

Hayır yatırım yaptım ve düğünde yakışanları sakladım ben altın aldım hep yoksa zaten mümkün değildi

Kredi ve faturalardan sonra eşinize ne kalıyor?
Evin yiyecek giyecek giderleri ne kadar tutuyor mesela?

E zaten yarısını alacaksınız?

Çocukları şimdi düşünmeyen adam boşanınca mı düşünecek? Sizi şimdiye kadar düşünmedi, 3 kuruş maaşı sakladı, şimdi yarı hakkını bırakır bana da gider diye hayal kurmayın hiç. Allah bilir naptı o paraları. Malların yarısını alınca onlara da aynını yapacak, biliyorsunuz. Bu evlilik öyle böyle devam eder, bari elinizdekini kaptırmayın artık.

Kredi ve faturalardan sonra eşinize ne kalıyor?
Evin yiyecek giyecek giderleri ne kadar tutuyor mesela?
1000 faturalar olsa 2400-2500 kalıyor
Evin gideri geçen ay 3500 mutfak-1500 kreş-1000 bakıcı-1500 giyim 7000 gibi tuttu ve önceki aydanda içerde olduğum için yetiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…