- 15 Haziran 2008
- 8.679
- 36.355
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Katılıyorum, blöf olduğunu düşündüğü için şimdi atıp tutuyor evi al arabayı al filan diye ama iş ciddiye binerse hayatta bırakmaz hakkınıŞimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.
Anladım. Hayır demesi hoşunuza gidiyor. Ben böyle anlıyorumNiyetim izin almak filan değildi beni daha fazla uğraştırmasın artık bittiğini hatta neden bittiğinş anlasın da ama boşa çabaladım anlamadı anlamak istemedi
Yok gerçekten alakası yok her türlü gerçeğe hazırım gerçekten yorgunum çünkü bedenen zihinen ruhenAma şu an yapmanız gereken bu bence bu sizi küçük düşürmez ki.siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz sanki
Evet hesaplarımız ayrı tabiki birikimlerimiz de ayrıydı ta ki ev ve araba alana kadarEvliliginiz hep Boyle Miydi hesaplar hep ayri miydi? Bu sekilde evlilik ayri ayri takilmayi ve uzaklasmayi getiriyor bence
Çocukları bırakmayacağım beni düşünmez zaten de çocuklarını düşünmesi gerekir bir de zaten şunu anlayamıyorum hiç çalışmayan bir kadında malın yarısına ortakken ben çalışıyor halde neden yine yarısını almalıyımŞimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.
İyi de bacım 7 yıllık evlilikte ev araba almışsınız, 2 çocuk yapmışsınız, öğretmen maaşları belli, zaten gelirinize göre iyi bile idare etmişsiniz 2 çocukla. Ben adamın elinde de bişey kaldığını sanmıyorumEvet hesaplarımız ayrı tabiki birikimlerimiz de ayrıydı ta ki ev ve araba alana kadar
Gitmiyor kavga ediyorum sürekli zaten bu yüzden sinir hastası oldum diyorum gerçekten siz anlamıyorsanız onun da anlamaması çok normalAnladım. Hayır demesi hoşunuza gidiyor. Ben böyle anlıyorumeşinizin beynide eminim böyledir.
Yerimi aldım, cevapları bekliyorumzaten şunu anlayamıyorum hiç çalışmayan bir kadında malın yarısına ortakken ben çalışıyor halde neden yine yarısını almalıyım
Hayır yatırım yaptım ve düğünde yakışanları sakladım ben altın aldım hep yoksa zaten mümkün değildiİyi de bacım 7 yıllık evlilikte ev araba almışsınız, 2 çocuk yapmışsınız, öğretmen maaşları belli, zaten gelirinize göre iyi bile idare etmişsiniz 2 çocukla. Ben adamın elinde de bişey kaldığını sanmıyorum
Haksız mıyım, ev kadınlarına saygı duymuyor değilim alsınlar haklarını tabi onların hakkı yarısı işe çalışan kadının hakkı daha fazla olmalıYerimi aldım, cevapları bekliyorum
Ama onlarla ev ve araba aldığınız için ortak yatırım oldular artık, yarısı eşinizin sayılıyor maalesefHayır yatırım yaptım ve düğünde yakışanları sakladım ben altın aldım hep yoksa zaten mümkün değildi
Hayır 80-90 civarı kaldıPeki evin kredi borcu bitti mi?
E zaten yarısını alacaksınız?Çocukları bırakmayacağım beni düşünmez zaten de çocuklarını düşünmesi gerekir bir de zaten şunu anlayamıyorum hiç çalışmayan bir kadında malın yarısına ortakken ben çalışıyor halde neden yine yarısını almalıyım
Bakıcı kreş ve mutfak masrafından sonra bi şi kalmaz kiSiz çocuklara ve eve ne kadar harciyorsunuz da size para kalmıyor?
Olmaz ya oldu da evi size bıraktı diyelim, Kredi ödemeyecek veya nafaka parası olarak sadece kredi ödeyecek . Peki siz tek maaş 2 çocuk nafakasiz gecinebilecek misiniz?Hayır 80-90 civarı kaldı
1000 faturalar olsa 2400-2500 kalıyorKredi ve faturalardan sonra eşinize ne kalıyor?
Evin yiyecek giyecek giderleri ne kadar tutuyor mesela?