Boşanamayanlardan mısınız

Oldu da evi size bıraktı diyelim, Kredi ödemeyecek veya nafaka parası olarak sadece kredi ödeyecek . Peki siz tek maaş 2 çocuk nafakasiz gecinebilecek misiniz?
Ben arabayı satmayı düşündüm zaten eşime de teklif ettim önceden yetmeyince satıp borcu kapatalım kalanla daha düşük bişey alalım dedim kabul etmedi

Bakıcı kreş ve mutfak masrafından sonra bi şi kalmaz ki
Aynen, ben tek çocukla aynı maaşı alıyorum, benim maaşım sadece mutfak ve faturalara yetiyor. Eşimin ki de çocuğun okul kurs ders masrafı benzin giyecek...vs ucu ucuna yetiyor. Bazen yetmiyor. Konu sahibinin 4 kişilik boğaz bakıcı kreş...karsilayabilmesi bile mucize bence

Aynen, ben tek çocukla aynı maaşı alıyorum, benim maaşım sadece mutfak ve faturalara yetiyor. Eşimin ki de çocuğun okul kurs ders masrafı benzin giyecek...vs ucu ucuna yetiyor. Konu sahibinin 4 kişilik boğaz bakıcı kreş...karsilayabilmesi bile mucize bence
Siz devlette öğretmen değil misiniz?
Sadece mutfak ve faturalar ne kadar oluyor?

Vermiyor bu soruyu defalarca sordum hesabını aç ne yaptığını göreceğim dedim açmadı da aslında ben açıp bakabilirim ama şifremi unuttum işlemlerimden yeni şifre oluşturabilirim ama bu kadar küçülmek istemiyorum sanırım

Hesabını açtan sonra o hesabı açmayan kocanın amel hesabı kapatılır bende.
Siz küçülmek istemiyorum diyorsunuz da. Bunu yapan kişiye insanca yaklaşılmıyor demek ki 🤷‍♀️ Bence bakmalısınız bir haltlar yediği kesin ama ne?

Yok bitcoin den anlamaz zaten kumar ve şans oyununa da yaklaşmaz 7 yıllık evliyiz herşeyini iyi biliyorum
E o zaman nereye para harcio bu adam? Ailesine mi gönderiyor? Abuk sabuk alisveris mi yapio? Baska seçenek kalmadı. Hesaplarina bakmayi kendine yediremiosun da, maasin yarisini kendine saklamasini nasi yedirebiliosun? Insan deli olur her ay ayni seyi yapiosa. Ortada cocuklar var hesaplar coktan birlestirilmeliydi bana göre. Sanki cocuklar ve masraflari sadece size aitmis gibi bi rahatlik var adamda. Krediyi bile belki ödemiyor bir kac aydir? Bi bakin bence. Hazır karsilikli imzalamisken de protokolu verin gitsin. Ozlerseniz goruverirsiniz arada hayir diyecegini sanmiorum :) sambabasi gibi dolaniomus zaten,kaybedeceginiz bisey yok gibi duruyor.

Hesabını açtan sonra o hesabı açmayan kocanın amel hesabı kapatılır bende.
Siz küçülmek istemiyorum diyorsunuz da. Bunu yapan kişiye insanca yaklaşılmıyor demek ki 🤷‍♀️ Bence bakmalısınız bir haltlar yediği kesin ama ne?
Peki baktığımı söylemeli miyim

E o zaman nereye para harcio bu adam? Ailesine mi gönderiyor? Abuk sabuk alisveris mi yapio? Baska seçenek kalmadı. Hesaplarina bakmayi kendine yediremiosun da, maasin yarisini kendine saklamasini nasi yedirebiliosun? Insan deli olur her ay ayni seyi yapiosa. Ortada cocuklar var hesaplar coktan birlestirilmeliydi bana göre. Sanki cocuklar ve masraflari sadece size aitmis gibi bi rahatlik var adamda. Krediyi bile belki ödemiyor bir kac aydir? Bi bakin bence. Hazır karsilikli imzalamisken de protokolu verin gitsin. Ozlerseniz goruverirsiniz arada hayir diyecegini sanmiorum :) sambabasi gibi dolaniomus zaten,kaybedeceginiz bisey yok gibi duruyor.
Kendi için alışveriş te yapmıyor yapsa zaten aynı evdeyiz öecbur gösterir başkası olsa bu kadar saklayamaz bence ya

Kendi için alışveriş te yapmıyor yapsa zaten aynı evdeyiz öecbur gösterir başkası olsa bu kadar saklayamaz bence ya
Ya konu zaten ayse fatma degil ki. Ayse fatma olmasa bile yeter sanki soylediginiz nedenler bosanmak icin. Siz zaten kendi kendinize yetebilen bi kadinmissiniz. Nafaka versin evi arabayi da biraksin gitsin işte daha ne. Hic olmadi onun yükü pisligi bogazi azalir evden rahat edersin.

Ya konu zaten ayse fatma degil ki. Ayse fatma olmasa bile yeter sanki soylediginiz nedenler bosanmak icin. Siz zaten kendi kendinize yetebilen bi kadinmissiniz. Nafaka versin evi arabayi da biraksin gitsin işte daha ne. Hic olmadi onun yükü pisligi bogazi azalir evden rahat edersin.
İşte tam da bu yükünü atmak istiyorum sırtımdan

X