Boşanamayanlardan mısınız

Yapacak gibi durmuyorsunuz. Burdan biz anladık, 10 yıllık kocanız anlamaz mı sanıyorsunuz?
Bugün çocuklarımı aldım gezdirmeye götürdüm mesaj attı arkası arkasına nerdesiniz neden bende gelmedim die bundan sonra benim olduğum yerden uzaktasın sen dedim kararlıyım dedim her fırsatta niyetimi yineliyorum ama icraata geçeyim daha da anlaşılır olacağım

Önce ilgiye aç bırakmış, kadın patlayınca sarılıyor öpüyor, gazını alıyor sonra eski düzen aynen devam. Böyle böyle kırıntılarla bir ömür olmasa da uzun yıllar idare ediyorlar.
Bende ondan şüpheleniyorum, yardımda çok bulundu şimdiye kadar ama ben bu durumdayken bununyapabilşyorsa dönsün anasınkn dizinin dibine
Yapar ki neden yapmasın? Siz evi besliyorken ne güzel olur hayırlı evlat olması. Hem beş para kalmıyorken üstünüzde gidemezsiniz de, bak avukat bile tutamıyorsunuz. Adam işini biliyor.

Akşam o eve gelecektiniz, bunu biliyor. Ama yine de ne olur ne olmaz.

Akşam o eve gelecektiniz, bunu biliyor. Ama yine de ne olur ne olmaz.
Tabi geleceğim evi terk edecek değilim ev de araba da benim birikiminle alındı şu an kalan borcu o ödüyor olabilir ama 300 liraya aldığımız evin 100 bin peşinatını ben verdim iki çocukla başka kapıya gidecek değilim evimde olacağım o gidecek

E tamam. Bir şekilde gitmeyeceksiniz. O da gitmeyecek. Çıkmadık canda umut vardır.

E tamam. Bir şekilde gitmeyeceksiniz. O da gitmeyecek. Çıkmadık canda umut vardır.
Evi terk edemem mümkün değil hem çocuklarımın rahatını bozamam hem de çalışıyorum ailem başka şehirde kalkıp gidemem aklımdan da hiç geçmedi gitmek, şubatta giderim ama dönüşü olacak bir gidiş o okul başlayınca gelcez mecbur

Bende ondan şüpheleniyorum, yardımda çok bulundu şimdiye kadar ama ben bu durumdayken bununyapabilşyorsa dönsün anasınkn dizinin dibine
Eğer öyle bir şey yaptıysa hakkınızı helal etmeyin. Neden öyle diyorum. çoğu şeyi siz karşılıyorsunuz o da sizin rizkinizdan kesip param yok diyip sizden habersiz gidip ailesine veriyorsa yazıklar olsun.Ay ben çok sinirlendim size de çok üzüldüm.İnsallah feraha çıkarsınız en kısa zamanda

Defalarca söyledim çocuklarımın benim hakkımı yediriyorsan zerre helal etmiyorum dedim sana da yiyen insanlara da ama hak hukuk bilse zaten evde kendine çeki düzen verirdi , sözde namazında ama iş icraate gelince gözü kör kulağı sağır

Durumunuz çok zor, anlayabiliyorum. Aynı evde yaşamaya devam ederek de resmen boşanabilirsiniz, zaten imzalamış protokolü. O ayrılığı gayrılığı bir tatsın. Bi arkadaşım böyle yaptı, aslında onun adamı eve geri almak gibi bir niyeti yoktu, sonradan aldı, şimdi evli oldukları günlerden daha mutlular. Sanıyorum sizde de işe yarar, en olmadı dehlersiniz rahat rahat.

Yok öyle bir durum söz konusu olamaz, başkasını bilmem ama benim değerlerime uygun değil, gidecek gitmek zorunda

Evden gitmeyin zaten. Neden siz gideceksiniz? Sizin ve çocuklarınızın bir düzeni var her şeyle siz ilgileniyormuşsunuz zaten düzeni bozmayın boş duran o. O gitsin.

Yok öyle bir durum söz konusu olamaz, başkasını bilmem ama benim değerlerime uygun değil, gidecek gitmek zorunda
Şimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.

Bilmiyorum ama hesabına girip bakmak da istemiyorum
Hesabına mutlaka girip bakın. Sonuçta hala evlisiniz. Evli kaldığınız sürece yaptığı her harcama sizi de bağlar. Harcamalarınız ortak. Neye harcandığını bilmek hakkınız.

Bence başta aldigi maaşın nereye harcadığını söylemeyerek sizi sindirmis zaten. Siz de ustelememissiniz. Aldığı maaşı ne yapıyor, nereye harcıyor bilirseniz, elinizde döküm vs. olursa bunları da mahkemede aleyhine kullanırsınız. Bana gizlediği bir şeyler var gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…