- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Bugün çocuklarımı aldım gezdirmeye götürdüm mesaj attı arkası arkasına nerdesiniz neden bende gelmedim die bundan sonra benim olduğum yerden uzaktasın sen dedim kararlıyım dedim her fırsatta niyetimi yineliyorum ama icraata geçeyim daha da anlaşılır olacağımYapacak gibi durmuyorsunuz. Burdan biz anladık, 10 yıllık kocanız anlamaz mı sanıyorsunuz?
Önce ilgiye aç bırakmış, kadın patlayınca sarılıyor öpüyor, gazını alıyor sonra eski düzen aynen devam. Böyle böyle kırıntılarla bir ömür olmasa da uzun yıllar idare ediyorlar.Ya varya inanın bazıları inandığı için yapıyor. Vazgeçirmek için.Cunku rahati bozulsun istemiyorlar.Kadin nasıl olsa çekiyor adam her türlü işini görüyor. Varsın kadın şikayet edip dursun yeter ki dursun bosanmasin.
Yapar ki neden yapmasın? Siz evi besliyorken ne güzel olur hayırlı evlat olması. Hem beş para kalmıyorken üstünüzde gidemezsiniz de, bak avukat bile tutamıyorsunuz. Adam işini biliyor.Bende ondan şüpheleniyorum, yardımda çok bulundu şimdiye kadar ama ben bu durumdayken bununyapabilşyorsa dönsün anasınkn dizinin dibine
Akşam o eve gelecektiniz, bunu biliyor. Ama yine de ne olur ne olmaz.Bugün çocuklarımı aldım gezdirmeye götürdüm mesaj attı arkası arkasına nerdesiniz neden bende gelmedim die bundan sonra benim olduğum yerden uzaktasın sen dedim kararlıyım dedim her fırsatta niyetimi yineliyorum ama icraata geçeyim daha da anlaşılır olacağım
Tabi geleceğim evi terk edecek değilim ev de araba da benim birikiminle alındı şu an kalan borcu o ödüyor olabilir ama 300 liraya aldığımız evin 100 bin peşinatını ben verdim iki çocukla başka kapıya gidecek değilim evimde olacağım o gidecekAkşam o eve gelecektiniz, bunu biliyor. Ama yine de ne olur ne olmaz.
E tamam. Bir şekilde gitmeyeceksiniz. O da gitmeyecek. Çıkmadık canda umut vardır.Tabi geleceğim evi terk edecek değilim ev de araba da benim birikiminle alındı şu an kalan borcu o ödüyor olabilir ama 300 liraya aldığımız evin 100 bin peşinatını ben verdim iki çocukla başka kapıya gidecek değilim evimde olacağım o gidecek
Evi terk edemem mümkün değil hem çocuklarımın rahatını bozamam hem de çalışıyorum ailem başka şehirde kalkıp gidemem aklımdan da hiç geçmedi gitmek, şubatta giderim ama dönüşü olacak bir gidiş oE tamam. Bir şekilde gitmeyeceksiniz. O da gitmeyecek. Çıkmadık canda umut vardır.
Eğer öyle bir şey yaptıysa hakkınızı helal etmeyin. Neden öyle diyorum. çoğu şeyi siz karşılıyorsunuz o da sizin rizkinizdan kesip param yok diyip sizden habersiz gidip ailesine veriyorsa yazıklar olsun.Ay ben çok sinirlendim size de çok üzüldüm.İnsallah feraha çıkarsınız en kısa zamandaBende ondan şüpheleniyorum, yardımda çok bulundu şimdiye kadar ama ben bu durumdayken bununyapabilşyorsa dönsün anasınkn dizinin dibine
Biz kadınların çoğu saf olmasa aynı dertlerden burada bir sürü okumayız..Benden başka enayi bulabilir mi ki bilmem
Defalarca söyledim çocuklarımın benim hakkımı yediriyorsan zerre helal etmiyorum dedim sana da yiyen insanlara da ama hak hukuk bilse zaten evde kendine çeki düzen verirdi , sözde namazında ama iş icraate gelince gözü kör kulağı sağırEğer öyle bir şey yaptıysa hakkınızı helal etmeyin. Neden öyle diyorum. çoğu şeyi siz karşılıyorsunuz o da sizin rizkinizdan kesip param yok diyip sizden habersiz gidip ailesine veriyorsa yazıklar olsun.Ay ben çok sinirlendim size de çok üzüldüm.İnsallah feraha çıkarsınız en kısa zamanda
Durumunuz çok zor, anlayabiliyorum. Aynı evde yaşamaya devam ederek de resmen boşanabilirsiniz, zaten imzalamış protokolü. O ayrılığı gayrılığı bir tatsın. Bi arkadaşım böyle yaptı, aslında onun adamı eve geri almak gibi bir niyeti yoktu, sonradan aldı, şimdi evli oldukları günlerden daha mutlular. Sanıyorum sizde de işe yarar, en olmadı dehlersiniz rahat rahat.Evi terk edemem mümkün değil hem çocuklarımın rahatını bozamam hem de çalışıyorum ailem başka şehirde kalkıp gidemem aklımdan da hiç geçmedi gitmek, şubatta giderim ama dönüşü olacak bir gidiş ookul başlayınca gelcez mecbur
DoğruBiz kadınların çoğu saf olmasa aynı dertlerden burada bir sürü okumayız..
Yok öyle bir durum söz konusu olamaz, başkasını bilmem ama benim değerlerime uygun değil, gidecek gitmek zorundaDurumunuz çok zor, anlayabiliyorum. Aynı evde yaşamaya devam ederek de resmen boşanabilirsiniz, zaten imzalamış protokolü. O ayrılığı gayrılığı bir tatsın. Bi arkadaşım böyle yaptı, aslında onun adamı eve geri almak gibi bir niyeti yoktu, sonradan aldı, şimdi evli oldukları günlerden daha mutlular. Sanıyorum sizde de işe yarar, en olmadı dehlersiniz rahat rahat.
Artık son noktadayım boşanmak kendime ve iki çocuğuma güzel bir hayat kurmak istiyorum, öyle yeniden evleneyim felan gibi bit düşüncemde yok. Ama kurtulamıyorum eşim olacak insan sanki laftan anlamayan bir çocuk gibi, dün gece 1 saat konuştuk, istemediğimi, yapamadığımı, yorulduğumu anlattım ama nafile eli kolu ayrı oynuyor adamın , öpmeye, sarılmaya çalışıyor, aklı sıra böylece herşey geçip gidecek. Hayır, kalmadı artık tahammülüm, gerçeklekten kalmadı.
Son noktam şu oldu, çalışıyorum öğretmenim şu an oturduğumuz ev de kendimizin krediyle aldık, eşim 3600 kredi ödüyor, maaşı yaklaşık 7000 lira, kredi ve evin faturaları dışında eve hiçbir katkısı yok, evin mutfak masrafını ben ödüyorum, çocuklarım bakıcı ve kreş masraflarını, bez-gezme-giyim masrafları tamamen bende ama artık yetişemiyorum, bu pahalılık mahvetti beni geçen ay kredi kartına 2500tl kreşe de1500 TL borcum kaldı yetiştiremedim, ödeyemedim, eşime söyledim, bende para yok, kartımda eksideydim onu kapattım dedi, beş kuruş vermedi, üstüne daha bende para koparmaya çalıştı, bu üç- dört aydır böyle devam ediyor iyi kötü idare ediyordum ama artık yetemiyprum, sadece maddi değil manevi olarak eve katkısı sıfır, çocuklarla da benle de doğru düzgün ilgilenmez. Mesela hastaydım asla bana bir bardak su dahi vermedi, aksine gerginlik çıkarıp küstü uzak durdu, gece acile gittim yanlız, sormadı bile nereye gittin, ne yaptın diye. Dahası da var bu ve benzeri ilgisizlikler işte. Boşanmak istediğimi bir haftadır net bir dille gerek tavırlarımla da belli ediyorum kabul etti, boşanma protokolü oluşturduk imzaladı, evi ve arabayı bana vermeyi kabul etti bir nafaka tabi. Ama şimdi gene barışma çabalarında istemiyorum dilekçemi teslim edeceğim , anlaşmalı olursa avukat tutmak istemedim, çünkü avukata verecek param yok zaten.
Evden de gitmesini istiyorum ama rahatına bu kadar düşkün umursamaz bir insan onu da kolay kolay yapmayacak biliyorum, bana bir akıl bir yol lazım ne yapacağım
Bilmiyorum ama hesabına girip bakmak da istemiyorumParalari ne yapiyor ki
Ama şu an yapmanız gereken bu bence bu sizi küçük düşürmez ki.siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz sankiBilmiyorum ama hesabına girip bakmak da istemiyorum
Evliliginiz hep Boyle Miydi hesaplar hep ayri miydi? Bu sekilde evlilik ayri ayri takilmayi ve uzaklasmayi getiriyor benceBilmiyorum ama hesabına girip bakmak da istemiyorum
Şimdi boşanırsanız edinilen mallarda yarı yarıya hak sahibisiniz. O adam bırakmaz. Ev araba sizde kalsa yarısının fiyatını da olsa vereceksiniz bu durumda.Yok öyle bir durum söz konusu olamaz, başkasını bilmem ama benim değerlerime uygun değil, gidecek gitmek zorunda
Hesabına mutlaka girip bakın. Sonuçta hala evlisiniz. Evli kaldığınız sürece yaptığı her harcama sizi de bağlar. Harcamalarınız ortak. Neye harcandığını bilmek hakkınız.Bilmiyorum ama hesabına girip bakmak da istemiyorum