- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Haklısınız galibaBoşanma davasını açıp kağıdı adama yollamadikça ciddiye alinmayacaksiniz harekete geçin.
Kumar veya şans oyunu oynuyor olabilir mi?veya bitcoinAlkol sigara yok araçta ortak kullanıldığı için öyle birilerine gidip gelme gibi bir durum olamaz başka bir evi de o kadar parayla idare edemez bence edebilir mi ?
Yok bitcoin den anlamaz zaten kumar ve şans oyununa da yaklaşmaz 7 yıllık evliyiz herşeyini iyi biliyorumKumar veya şans oyunu oynuyor olabilir mi?veya bitcoin
Sizi yolan adam karşı tarafı yolmaz mı ?Alkol sigara yok araçta ortak kullanıldığı için öyle birilerine gidip gelme gibi bir durum olamaz başka bir evi de o kadar parayla idare edemez bence edebilir mi ? 1000 lira faturalara verdiğini varsayalım
Çocuklarınız küçük anladığım kadarıyla.Kac yaşlarındalar?Ben sizin durumunuzu kendimden biliyorum sıkıntınızı derinden hissettim.çok iyi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.Niyetim izin almak filan değildi beni daha fazla uğraştırmasın artık bittiğini hatta neden bittiğinş anlasın da ama boşa çabaladım anlamadı anlamak istemedi
Ben de tam bu olsun istemiyorum neden olmadığını anlatmaya çalıştım ama o kadar zor ki bişey anlatmak, en son varın yoğun senin olsun düş yakamdan dedim, olmaz ben seni bırakmam dedi tabi ben delirdim bağırdım çağırdım orda kaldık öyleceEvi ve arabayı verdiğine sonradan pişman olmuştur. Nasıl ev ve araba alsın bir daha maaşıyla. Bence onun için yapıyor olabilir. Büyük ihtimalle çekişmeliye çevirir sonradan siz dilekçeyi verseniz bile.
Allah razı olsun evet küçükler biri 5 yaşına girecek biri de 2 yaşınaÇocuklarınız küçük anladığım kadarıyla.Kac yaşlarındalar?Ben sizin durumunuzu kendimden biliyorum sıkıntınızı derinden hissettim.çok iyi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.
Benden başka enayi bulabilir mi ki bilmemSizi yolan adam karşı tarafı yolmaz mı ?
Anlaşmalı olunca bı taraf feragat ederse dava iptal oluyor. Eşinin hiç boşanmaya niyeti yok.Umarim feragat etme. benim eşim de öyle hiçbir şey olmamış gibi sırnaşır boşanma konularında.Yapacağınız şey belli değil mi ? 1 haftadır kararınız kesinleşmiş ama tek bir hareket dahi yok. Dilekçenizle beraber boşanma davanızı açıp kurtulacaksınız. Bir eğitimci olarak bu tarz şeyleri yapabilmek için 2. Bir akıla ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum.
Ah kıyamam onlara ben. Allah'ım bahtlarini güzel etsinAllah razı olsun evet küçükler biri 5 yaşına girecek biri de 2 yaşına
Artık ben dayanamıyorum ama beden de ruhta hastalanmaya başladı gücüm yok Allah yolumu açar inşallahAnlaşmalı olunca bı taraf feragat ederse dava iptal oluyor. Eşinin hiç boşanmaya niyeti yok.Umarim feragat etme. benim eşim de öyle hiçbir şey olmamış gibi sırnaşır boşanma konularında.
Amin Allah razı olsunAh kıyamam onlara ben. Allah'ım bahtlarini güzel etsin
Küçülmek mi? Zaten yeteri kadar küçülüyorsunuz yapamayacağınız şeyi yaparım derken. Adam boşanmayacağınızdan adı kadar emin. Bi inanırsa tavrı sarılıp öpmeye çalışmak olmaz.Vermiyor bu soruyu defalarca sordum hesabını aç ne yaptığını göreceğim dedim açmadı da aslında ben açıp bakabilirim ama şifremi unuttum işlemlerimden yeni şifre oluşturabilirim ama bu kadar küçülmek istemiyorum sanırım
Ailesine kaptırmıştır.Yok bitcoin den anlamaz zaten kumar ve şans oyununa da yaklaşmaz 7 yıllık evliyiz herşeyini iyi biliyorum
Yapamayacağım derken neden yapamayayım, oyun gibi mi geldi size anlayamadımKüçülmek mi? Zaten yeteri kadar küçülüyorsunuz yapamayacağınız şeyi yaparım derken. Adam boşanmayacağınızdan adı kadar emin. Bi inanırsa tavrı sarılıp öpmeye çalışmak olmaz.
Kararlılık çok önemli bu konularda. Karşıdakinin bunu gerçekten anlaması için harekete geçmek şartAnlaşmalı olunca bı taraf feragat ederse dava iptal oluyor. Eşinin hiç boşanmaya niyeti yok.Umarim feragat etme. benim eşim de öyle hiçbir şey olmamış gibi sırnaşır boşanma konularında.
Yapacak gibi durmuyorsunuz. Burdan biz anladık, 10 yıllık kocanız anlamaz mı sanıyorsunuz?Yapamayacağım derken neden yapamayayım, oyun gibi mi geldi size anlayamadım
Ya varya inanın bazıları inandığı için yapıyor. Vazgeçirmek için.Cunku rahati bozulsun istemiyorlar.Kadin nasıl olsa çekiyor adam her türlü işini görüyor. Varsın kadın şikayet edip dursun yeter ki dursun bosanmasin.Küçülmek mi? Zaten yeteri kadar küçülüyorsunuz yapamayacağınız şeyi yaparım derken. Adam boşanmayacağınızdan adı kadar emin. Bi inanırsa tavrı sarılıp öpmeye çalışmak olmaz.
Bende ondan şüpheleniyorum, yardımda çok bulundu şimdiye kadar ama ben bu durumdayken bununyapabilşyorsa dönsün anasınkn dizinin dibineAilesine kaptırmıştır.