Boşanamayanlardan mısınız

Niyetim izin almak filan değildi beni daha fazla uğraştırmasın artık bittiğini hatta neden bittiğinş anlasın da ama boşa çabaladım anlamadı anlamak istemedi
Çocuklarınız küçük anladığım kadarıyla.Kac yaşlarındalar?Ben sizin durumunuzu kendimden biliyorum sıkıntınızı derinden hissettim.çok iyi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.

Evi ve arabayı verdiğine sonradan pişman olmuştur. Nasıl ev ve araba alsın bir daha maaşıyla. Bence onun için yapıyor olabilir. Büyük ihtimalle çekişmeliye çevirir sonradan siz dilekçeyi verseniz bile.
Ben de tam bu olsun istemiyorum neden olmadığını anlatmaya çalıştım ama o kadar zor ki bişey anlatmak, en son varın yoğun senin olsun düş yakamdan dedim, olmaz ben seni bırakmam dedi tabi ben delirdim bağırdım çağırdım orda kaldık öylece

Çocuklarınız küçük anladığım kadarıyla.Kac yaşlarındalar?Ben sizin durumunuzu kendimden biliyorum sıkıntınızı derinden hissettim.çok iyi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun evet küçükler biri 5 yaşına girecek biri de 2 yaşına

Anlaşmalı olunca bı taraf feragat ederse dava iptal oluyor. Eşinin hiç boşanmaya niyeti yok.Umarim feragat etme. benim eşim de öyle hiçbir şey olmamış gibi sırnaşır boşanma konularında.

Anlaşmalı olunca bı taraf feragat ederse dava iptal oluyor. Eşinin hiç boşanmaya niyeti yok.Umarim feragat etme. benim eşim de öyle hiçbir şey olmamış gibi sırnaşır boşanma konularında.
Artık ben dayanamıyorum ama beden de ruhta hastalanmaya başladı gücüm yok Allah yolumu açar inşallah

Küçülmek mi? Zaten yeteri kadar küçülüyorsunuz yapamayacağınız şeyi yaparım derken. Adam boşanmayacağınızdan adı kadar emin. Bi inanırsa tavrı sarılıp öpmeye çalışmak olmaz.

Küçülmek mi? Zaten yeteri kadar küçülüyorsunuz yapamayacağınız şeyi yaparım derken. Adam boşanmayacağınızdan adı kadar emin. Bi inanırsa tavrı sarılıp öpmeye çalışmak olmaz.
Yapamayacağım derken neden yapamayayım, oyun gibi mi geldi size anlayamadım

Ya varya inanın bazıları inandığı için yapıyor. Vazgeçirmek için.Cunku rahati bozulsun istemiyorlar.Kadin nasıl olsa çekiyor adam her türlü işini görüyor. Varsın kadın şikayet edip dursun yeter ki dursun bosanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…