Boşanamayanlardan mısınız

Giremedim verdiği kart şifresi yanlışmış üç defa deneyince bloke oldu zaten, en son kavgamızda ya açıp hesabını gösterirsin ya da ben daha fazla bu kadar hiçe sayıldığım evliliği bitiririm dedim aç davanı ben sana hesap göstermem de vermem de dedi, hatta şunu da ekledi sana da çocuklarına da bakmıyorum artık dedi eee artık söylenecek tüm lafları söyledi bana da tek yol kaldı, inşallah artık beni daha fazla yormaz ha umudum var mı o da yok yine oyun oynayacak eminim ama nasip bakalım

Çocuklarına mitek başınıza yaptınız çünkü tövbe tövbe. Bu adam bi şeyler saklıyor ama bilemedim. Allah yardımcınız olsun maddi manevi kaynınız olmadan boşanırsınız inşallah

Çocuklarına mitek başınıza yaptınız çünkü tövbe tövbe. Bu adam bi şeyler saklıyor ama bilemedim. Allah yardımcınız olsun maddi manevi kaynınız olmadan boşanırsınız inşallah
Evet saklıyor ama öğrenmek daha çok canımı acıtacak belki de o yüzden artık öğreneyim diye uğraşmıyorum, evliliğe devam etsem peşini bırakmazdım ama şu saatten sonra çok da önemli değil, bu kadar borcun içinde dava açmak çok zor oldu gerçekten onun için de borç aldım, dava açacak param bile yoktu resmen, vazgeçerse verdiğim para boşa gitsin istemiyorum inşallah eşim olacak adam vazgeçerse çekişmeliye çevirir hakim

Eğer bir döneklik yapıp vazgeçer ve dava çekişmeliye dönerse avukat tutup ona bu olayı da anlatın. Belki hesapları mahkeme kararıyla görebilirsiniz ısrarla göstermeyeceğim diyorsa. Ama bence sırf inat yaptı o da bir şey olduğunu sanmıyorum ama kumardır başka bir şeydir varsa belki öğrenilir.

Evlilik hayatı boyunca kadının omzuna evin, işin , çocuğun yükünü yükleyen,kendinde hiç kusur bulmayan,iş ciddiyete binince önce umursamayip,sonra sırnaşık olup civildayan bu adamlar ,mahkeme kapısında böyle acımasız ve yıkıcı oluyorlar.Bu tipler hiç değişmiyor,standart, aynı fabrikasyon ürünü.

Öğrenmek eğer dava için faydası olacaksa olabilir tabi ki, bu ay zamlı yattı maaş borçları biraz halledersem gelecek aya bir avukat tutmak şart olacak çünkü şu an mesaj mesaj üstüne boşanmayacağını, boşansa bile şartları kabul etmediğini, enayi olmadığını nafaka bile ödemeyeceğini söylüyor

Hepsi böyle diyor, sonra icralık olmamak için g.tünü tuta tuta ödüyorlar o nafakayı her ay, canını sıkma.

Evet dün Davayı açtım kabul ediyordu bugün asla kabul etmediğini enayi olmadığını nafaka bile ödemeyecğini mesaj yoluyla bildirmiş paşam bende tamam bana değil hakime söylersin bunları dedim en nihayetinde imzan var dilekçede dedim imza benim değil diyor şimdide, şimdiden çamura yatmaya başladı

Kısacası uzun bir yolum var
Memurki nafakadan kaçamaz.
Sabit geliri var.
Sıkıyorsa vermesin.
Eşek gibi verecek.
Verecek ama ne kadar ben 2000 istedim dilekçede çocuklar için geçen bir arkadaş yazmıştı 400-500 lira belirliyor hakim diye, o para neye nasıl yetecek kreşi bakıcısı

Yok

Verecek ama ne kadar ben 2000 istedim dilekçede çocuklar için geçen bir arkadaş yazmıştı 400-500 lira belirliyor hakim diye, o para neye nasıl yetecek kreşi bakıcısı
Yok be
Benim arkadaş boşandı eşi ogretmen iki çocuğu var iki çocuğa,2000 bağlandı geçen ay.
Hatta kadın kendi de alacaktı sonra vazgeçti.
Adam gibi avukat bulman lazım.
Sende ablami gördüm.
Darısı ablamın başına.

İnşallah onlar bir düzen tutturur ama kimse değişmiyor malesef herkes karşı taraftan bekliyor bu durumda kaçınılmaz sonu getiriryor, er ya da geç bazıları birkaç ay tahammül ederken bazıları benim gibi 7-8 yıl bazıları ise 20-25 yıl

Nafakayı 2000 alabilirsiniz iki çocuk için ve eğitim masrafını da yarı yatıya karşılattırırsınız ama iyi bir avukat şart. Yine de ev ve araba yarı yarıya gider. Olmadı arabayı satar, evin onun olan hakkını öder geçersiniz. Araba gereksiz masraf oluyor. Bakıcı toplu taşımayla götürebilir kreşe büyük çocuğu falan.

Elbette eskisine göre maddi durumunuz daha kötü olacak ama. O yüzden aylık masrafı çıkartın ve kısabileceğiniz her şeyden kısın. Çok kolay gelsin.

Bu yeni yasayla olan çalışan kadına oldu.
Ev kadınlarının hakkı korunsun bu güzel ama çalışan kadın bu ikiye bölme olayında mahvoluyor resmen.

Canım çok hızlı ve düşünmeden açmışsın boşanma davasını. Davaya gitmese bile anlaşmalı boşanma olmaz. Yarın o kart ekstreside abartı veya boşanmaya değer bir şey çıkmazsa bırak tazminat almayı ödemek zorunda kalırsın. 3500 ev kredisi ödediğini zaten kanıtlar. Sende memursun sana nafaka olmaz ama çocuklar için her birine 400 500 arası bir para alırsın hakime bağlı gerçi. Ev araba felan hepside yarı yarıya. Çekilmeli dava uzun sürer kendini buna hazırla bence. Bankalara yazı yazılacak felan. Hatta bi kaç sahte şahitle eve şunu bunu alıyordu dedirtirse işin zor. İmzalamış olsada mahkemede tüm konularda anlaştık ve ayrılma istiyorum demezse çekişmeliye döner. Özür dilerim ama ne yapıp ne edip önce kart harcamalarını görmeliydin.

Bu yeni yasayla olan çalışan kadına oldu.
Ev kadınlarının hakkı korunsun bu güzel ama çalışan kadın bu ikiye bölme olayında mahvoluyor resmen.

Yok çalışan çalışmayan ayrımı yok ikiye bölmede. Yani evlilik maddi okarak da iki kişinin birleşmesi olarak görülüyor. İster biri çalışsın ister ikisi çalışsın farketmiyor. Mesela sadece siz çalışsaydınız ve kocanız hiç çalışmasaydı ev erkeği olsaydı yine her şey ikiye bölünecekti. Her şey dediğim evlilik içinde edinilmiş mallar. Öncesinde bekarken aldığınız ev, araba tabi bölünmüyor. Miras da bölünmüyor. Ama evde tek kişi de çalışsa diğeri de başka şekilde çalışıyor diye düşünülüyor ya da ikisi de çalışıp kazanıyor, dolayısıyla her şey ortak oluyor.

O yüzden evlilik çok bağlayıcı bir sözleşme. Hiçkimse körkütük aşıkken, saf salak gençliğinde evlenmemeli. Tamamen bilinçli, her şey kabul edilerek verilecek karar olmalı.

Biliyorum zor olacak ama böyle de zor ilk fırsatta ailemin yanına tayin isteyeceğim belki biraz yüküm hafifler

Sanki bakıyordu da paşam.
Mesajları silmeyin. Hatta yapabilirsen lehinize olacak şeyleri mesajla söyletmeye çalışın.

Göstermiyor ya napayım güzellikle yaklaştım olmadı kavga ettim olmadı, ayrılırım dedim olmadı, eee benimde bir gururum var git boşan açmıyorum hesabımı diyen adama daha ne yapabilirdim ki
Tazminat meselesine gelirsek ne için tazminat açacak mesela ben dilekçede hesaplarına bakamıyorum o yüzden boşanıyorum yazmadım ki şiddetli geçimsizlik dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…