Boşanamayanlardan mısınız

Canım ben şu an para harcamasından ziyade bir şeyleri düzeltmek için çaba gösterdiği olarak yorumlaman gerektiğini düşünüyorum. Dur daha iyi bir ders verim veya iyice bi güç yarışına döndürürsen dönülmez noktalara gidersiniz. Bence olgun bir şekilde konuşup rahatsızlıklarını belirtip yuvanı koruman mantıklı olur.

Hala hesabını göstermiyor ama hala aynı aslında değişen bir şey yok sadece yanına destek ekibi arıyor

evi arabayı bırakarak boşanan adam hiç görmedim.ayrıca bu durumda erkeğe haksızlık olmuyor mu?evi kadın alsın arabayı adam
Evet öyle oluyor ama Ceycey çocuklar annede kalıyorsa evde arabada annede kalmalı diye düşünüyorum çocuk için. Ya da araba lüks bir arabaysa satıp 2 araba alınabilir yerine en azından.
Çocuk olmasa yine neyse eşit paylaşılsın. Adamlar boşanınca hayatına devam ediyor hiç evlenmemiş gibi. Her türlü mağdur olan kadın.
Zenginler çocuk olmasa da ne nafakalar tazminatlar alıyorlar boşanınca.

Erkeğe hiçbir türlü yazık olmaz.
Hayatına aynı devam ediyor çünkü.
Çocuklu kadinin yeniden evlenmesi ne kadar zor oluyor.
Zaten yaşadıklarım travmayı çoğu atlatamiyor.
Bir de çocuğun gideri ne kadar fazla...
Bizim arkadaş hemşire üç çocukla bosandi adam özelde çalıştığından birşey vermedi herşeyi az gosterdi.
Şimdi başka kadınla evlenmis ona ne jestler yapıyor.
Kadında nafaka artırımı talebinde bulundu.

Yarın son teklifimde bulunayım diyorum evin yarısını vereyim kabul ederse dilekçede yazmasa da benim yalan söylemeyeceğimi bilir kabul eder belki

Yarın son teklifimde bulunayım diyorum evin yarısını vereyim kabul ederse dilekçede yazmasa da benim yalan söylemeyeceğimi bilir kabul eder belki
Bence hiçbir şey vermiyecem de , kendim için nafaka ve tazminat istemiyorum dua et diyip üste çık önce. Pazarlığa yukardan başlanır.Hem evin yarısını neyle ödeyeceksin? Var mı birikmişin?

Yok, olsa borçlarımı öderim, arabayı satmayı düşünüyorum hemen borcu kapatıp daha ufak birşey alırım inşallah
Bence hiçbir şey vermiyecem de , kendim için nafaka ve tazminat istemiyorum dua et diyip üste çık önce. Pazarlığa yukardan başlanır.Hem evin yarısını neyle ödeyeceksin? Var mı birikmişi

Bence hiçbir şey vermiyecem de , kendim için nafaka ve tazminat istemiyorum dua et diyip üste çık önce. Pazarlığa yukardan başlanır.Hem evin yarısını neyle ödeyeceksin? Var mı birikmişin?
Katılıyorum. Ölümü gösterip sıtmaya razı et. Donuna kadar alcam diyip sonra asıl istediklerini kabul etmesini sağla.

Şu an evde ayrı odalarda mısınız ? Mahkeme ne zamandi ? O zamana kadar birçok yolu deneyecektir eşiniz.

Yok, olsa borçlarımı öderim, arabayı satmayı düşünüyorum hemen borcu kapatıp daha ufak birşey alırım inşallah
Arabayı satıp hem evin yarısını ödeyip hem de küçük araba alabilecek misin? Ev fiyatları arttı muhtemelen güncel rayicinden ister kocan payını.

Arabayı satıp hem evin yarısını ödeyip hem de küçük araba alabilecek misin? Ev fiyatları arttı muhtemelen güncel rayicinden ister kocan payını.
borç 75-80 arası kalmış yani borcu kapatıp 120-130 liralık araç alabilirim tabi evde satınca ne eder bilmiyorum ama her türlü bu adam karda olacak razı olur bence ama dediğiniz gibi önce hiç bir şey vermeyeceğim sonra anlaşmalıya razı olmazsa dava da itiraz ederse başka türlü bir anlaşma denerim of düşünmek çok yordu artık beni

Ohoo daha evin borcu ödenecek....araba oraya gider, altındaki arabayı en az 300e satamazsan yeni araç da alamazsın. E evi satmadan adama evin yarısını nasıl vericen? Sonuçta sana ne ev kalacak ne de araba?Evin ve arabanın fiyatları nedir aşağı yukarı söylesen daha mantıklı yorumlar gelir eminim

Bugün gazetede gördüm birçok ilde ev satış fiyatları 140% artmış.
Ev aceleyle satılırsa iyi bir fiyata gider mi bilemedim.

Bugün gazetede gördüm birçok ilde ev satış fiyatları 140% artmış.
Ev aceleyle satılırsa iyi bir fiyata gider mi bilemedim.
O da var...yok pahasına satılır, ev satılırsa taşınmak yeni düzen kurmak da para ister...konu sahibi arabayı ver evi tut bence, ama evin borcunu ödesin kocan. Ev güncelde yuvarlak 500 eder mi? Araba 200 etse, altın bedeli filan derken zaten olacak olan o.

O da var...yok pahasına satılır, ev satılırsa taşınmak yeni düzen kurmak da para ister...konu sahibi arabayı ver evi tut bence, ama evin borcunu ödesin kocan
Adam pislik çıkartacak belli. Dünyada ev karşılığı arabayı almak bir de üstüne geri kalan borcu ödemeyi kabul etmez.
Cekismeliye dönecekse dönsün ama konu sahibinin yerinde olsam nafaka, tazminat herşeyi isterdim. Eşinin neler yaptığını, para sakladığını da dilekçeye yazardım.

Araba 230-240 eder ev de aşağı yukarı 450 eder

İşte dava bir olsun da kesin çekişmeliye dönecek o zaman avukat tutup artık gerekenleri eklenebilecekleri ekleriz

canım ben yine boşanmada direttiğin kadar hesap özetini görmede diret derim. Ne yap ne et ekstreye ulaşmaya çalış. eğer bir kadına aktarılan bir para gibi bir şeye ulaşırsan sadakatsizlikten iyi bir tazminat belki alırsın . çekişmeli sandığın kadar kolay ve kısa olmaz onu başta söyleyim. Avukatı şuyu buyu derken bi de yıllarca sürerse hesapların şaşar. bence adam anlaşmalıya yaklaşmaz.

açmıyor ki hesabını başka bir yolu var mı bakmanın sanmıyorum şifre de vermiyor verince de yanlış veriyor işte kartını alıp bankamatikte bakayım desem şifre yanlış kartı yuttururum, bende biliyorum uzun bir yolum olacak ama başka bir çarem de kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…