Boşanamayanlardan mısınız

Sanki bakıyordu da paşam.

Mesajları silmeyin. Hatta yapabilirsen lehinize olacak şeyleri mesajla söyletmeye çalışın.
Yaptı saolsun onu da acile gittiğimde gelmedi benle bende yanlız gittim iki gün önce bana mesaj attı gece nereye gittiğinde belli değil diye, ben giriş kağıdını da reçete mesajını da saklamıştım neyse ki bunlar onun aleyhinde kullanılacak

Yaptı saolsun onu da acile gittiğimde gelmedi benle bende yanlız gittim iki gün önce bana mesaj attı gece nereye gittiğinde belli değil diye, ben giriş kağıdını da reçete mesajını da saklamıştım neyse ki bunlar onun aleyhinde kullanılacak
Ablam çocuğunu bir kere bile kocasiyla hastaneye götürmedi.
Yeni yeni çocuk 10 yaşına geldi geleyim mi gerek var mı diyor

Ablam çocuğunu bir kere bile kocasiyla hastaneye götürmedi.
Yeni yeni çocuk 10 yaşına geldi geleyim mi gerek var mı diyor
Ah ah işte sadece yük bu adamlar, varlıkları mı yoklukları mı daha hayırlı olan adamlardan hayır gelmez gelmiyor

Market harcamalarında senin benim yapmayız, kimde varsa o öder ama kredim, kendi borçlarımı vs ödeyincw çok az param kalır. Kredi kartlarımda ödevine param bitiyor. Nakit parayı eşimden alırım. Eşimin kredi borcu yok, kira, faturalar, market, dışarıda yemek vb çoğunu o öder. Nakit parası kalınca da harcamalarımız için kullanırız. Bazen kartlarımıxı birbirimizde bile unuturuz. Hiç ayırt etmeyiz senin benim diye. Bu durumda eşimde bana kızmalı hiç fatura falan ödemiyorsun hep benden alıyorsun diye ama benim de görünmeyen katkım var. Acaba diyorum konu sahibi bu geri plandaki harcamaları es geçiyor olabilir mi farketmeden bunu sormak istemiştim.

Genelde kira market fatura eşim ödüyor diyorsunuz . Sizin kredi kartında ne harcaması oluyor kendinize kıyafet falan mı

Kredi ev ya da araba içinse , normal

Nafakayı 2000 alabilirsiniz iki çocuk için ve eğitim masrafını da yarı yatıya karşılattırırsınız ama iyi bir avukat şart. Yine de ev ve araba yarı yarıya gider. Olmadı arabayı satar, evin onun olan hakkını öder geçersiniz. Araba gereksiz masraf oluyor. Bakıcı toplu taşımayla götürebilir kreşe büyük çocuğu falan.

Elbette eskisine göre maddi durumunuz daha kötü olacak ama. O yüzden aylık masrafı çıkartın ve kısabileceğiniz her şeyden kısın. Çok kolay gelsin.

Karşılattırırsınız derken ?
Öyle karar çıkaran hakim oluyor mu çekişmelide ?
Örneği var mı

Evet bu sitede okumuştum hatta. Okul masrafları ortak ödenebiliyormuş :)
Eve ekmek almayan adam bu saatte erzak poşetleriyle geldi bir anda bir aydınlanma yaşadı ne hikmetse
EED41D19-F287-4EEE-87DF-2133C9575AA1.jpeg

Hem de nasıl annemi aramış, babamı aramış ,alışveriş yapmış, şu an bana ya da çocuklara harçlık vermesini bekliyorum
Bunları yıllarca niye yaşatmış o zaman 😔
İşin kötü tarafı 2-3 ay iyi olup görevlerini tamamladıklarını sanıyor sonra özlerine dönüyorlar.

Anneniz ne demiş
Annem dava açtığımı bilmiyordu, onlar zaten sıkıntılar yaşadığımızı biliyorlardı ama kısa bir süreç olduğu için sonuçlansın söyleyeyim demiştim, barışın lafları dönmesin diye. Kızımla konuşayım bir demiş sebepsiz bunları yapmaz sen ne yaptın demiş o da bir şey yapmadım kızınız yuvayı dağıtıyor diyince şimdiye kadar o ayakta tuttu demiş benimle konuşmak için kapatmış

X