Boşanamayanlardan mısınız

Ben de sizin gibiydim insan iş işten geçince öğreniyor

ben kartımı unutmuşum diyip ödemeyecektiniz
Ya da tam kasadayken telefonunuz çalacaktı, dışarı çıkacaktınız mecbur o ödeyecekti .
İşte yapamadım istedim ama yapamadım şimdi borç içine yüzüyorum ve bu evlilik devam ederse sonum ya mapus damları(borçlar yüzünden) ya da akıl hastanesi

Ailesine veriyorsa bu iyi haber..halledilmeyecek bir konu değil..daha kötü bir şeye vharcamasindan iyidir

Gerekirse boşanırım da ihtiyacı olmayan aileme para vermeyi bırakmam derse bunun nesi iyi haber . Maddeye veriyorsa , hiç olmazsa tedavi olur iyileşir o zaman sorun kalmaz .

Doğru hiç bir zaman herkes için aynı oranda kesin doğru değildir . Kişilere göre değişir.

Nesi iyi ortada nereye harcandığı bilinmeyen bir para var..ve bu paranın gidebileceği bir sürü kötü ihtimallerin bence en iyisi ailesine veriyor olması..yani ben onu tercih ederdim.. çünkü halledilmesi en kolay konu

Bence kendinizi bu bayanın yerine koyamıyorsunuz.. konuşmak kolay ama insanın başına gelince durum çok farklı oluyor.. belki bir sürü olumsuz şeyler vardır..ama insan kalbi de herşeyi kaldıramaz..bir düşünün siz kendinize ne yapılmasını tercih ederdiniz..onu anlatmaya çalıştım..

Onu da nerden çıkardınız..gerekirse boşanirim yok ihtiyacı olmayan aileme para veririm böyle bir muhabbet mı var da ben mi kaçırdım yoksa bu sizin şuanda kurduğunuz bir ihtimal mi.. ayrıca madde bağımlısı olması ailesine para veriyor olmasından daha mı iyi..hem nerden bu kadar eminsiniz madde bağımlısı birisinin tedaviyi kabul etmek isteyeceğinden.. ayrıca bence çok daha kötü bir ihtimal bir kadına yediriyor olması..

Kendimi onun yerine koyabildigim için tek çocuk yaptım, kendi birikimimi de onun birikimini de 10 yıldır çocuğu lehter gösterip kasaya koyuyorum. Yarın öbür gün yine ne olur bilinmez ama açiklayamadigi tek bir kalem harcaması daha olursa ti teber şah merdan kapıya konacak benimki , 10 yıldır gık diyemedi....18 yıllık evlilkten bildiriyorum

Adamın ailesine verip vermediği net değil
Veriyorsa , bunun saha iyi olduğu da net değil
Yani neye göre daha iyi ?
Adam ben ne pahasına olursa olsun aileme vermeye devam ediyorum , edeceğim derse , bu yine de daha iyi olur mu

Ne mutlu size..ama asıl konu para değil bence.. insanın içinde huzur olsun yeter..kafa rahat olmadıktan sonra parayı güvenceye almak çok ta kurtarıcı olmuyor..para bulunur ama huzur kaçtı mı mutluluk ta kaçıyor..tabi herkesin beklentisine göre değişir bu durum

Adam ben ne pahasına olursa olsun aileme vermeye devam ediyorum , edeceğim derse , bu yine de daha iyi olur mu
Peki şöyle söyleyeyim siz olsanız ortada olmayan paranın sevdiğiniz hayat sürdüğünüz insanın hayatında bir kadın olup ona mı harcamış olmasını dilerdiniz yoksa ailesine mı vermiş olmasını..

Para herşey değil
Ama herşey para günümüzde .
Olması mutluluğa garanti değil
Lakin Olmaması huzursuzluğa sebep oluyor .
Amaç olarak görmeyip araç olarak kullanılırsa problem yok . Tüm sıkıntılar amaç haline getirildiğinde çıkıyor .

Lütfen soruyu bana yöneltmeyip genel yazar mısınız bu yorumunuzu düzenleyip

Hayır asıl konu huzur burada , eşinin kazancını sömüren , yalanla dolanla sebepsiz yere çocuklarının kreş parasına kadar tenezzül eden bir adama göz yumup hiç kimse aynı çatı altında huzurlu olamaz, aklı olan çocuklarınin rızkını koruyarak huzur bulur ancak. Ha kadinda , koca olsun da nolursa olsun gibi bir beklenti düzeyi varsa ( ki olabilir kimseyi kınayamayiz) zaten her halükarda eninde sonunda çocuklara yazık oluyor.

Son düzenleme:
Hiç bir türlüsüne razı değilim şu daha iyi dediğim hiçbir ihtimal yok ailesine gönderiyorsa benden kısıp bana ve çocuklarıma kıyıp vermediği parayı onlara yollaması kabullenilecek şey değil, başka bir kadına vermesi beni aldatması zaten direkt boşanma nedeni, madde-kumar- alkol olacağına asla ihtimal vermiyorum, batırmış olması için yatırım yapabilecek cesarette olması lazım yapmış olacağını hiç sanmıyorumki yapsa ve batsa kesin söylerdi çünkü bana ödetmeye çalışırdı onu da

Daha iyisi daha kötüsü olamaz bence de
Konuyu oraya getirenler olmuş

Hiç olmazsa aileye yedirecekse maddeye vermiş olması daha iyi , kıyas yapıldığında . Aileye yapılan ödemeden kurtulma ihtimal olmuyor . Maddedense kurtulma ihtimali var .

Böyle yazınca da soruyu bana çevirip başka kadın muhabbetine döndürdüler

Lütfen soruyu bana yöneltmeyip genel yazar mısınız bu yorumunuzu düzenleyip
Ben cevaplayayım... kadın...kv yiyeceğine eski kocamın sefası olsun , tazminatı bereketli olsun derim...her türlü bosayacagim belli çünkü üstelik kadına yapılan her harcama bana tazminat, protokolde mal ve velayet olarak geri dönecek oysa kv öyle mi? Dipsiz kuyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…