- 15 Nisan 2017
- 13.270
- 15.665
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Kredi kartı limitim 1800 TL,nakit ayırdığım miktarı da üzerine ekleyince ortaya çıkar aslında ama nakit az ayırıyorum sanırım,eksiye de düşüyorum çünkü..Nakit ile ekmek su fln alıyoruz.Olmazsa Kredi kartı limitini artırıp nakiti azaltayim öyle bakayım yineTüm harcamaları kartla yapın
Ay sonu hesap ekstrenize bakınca direk herşey ortaya çıkar .
Not alayım diyince illa unutulan oluyor
Karar verdim önce parasını ne yapıyor ona bakacağım telefonu elinde bırakıp gitse halledicem ama bugün zor gibi bakalımÇocuk getirme götürme işini ortak güzel halletmişsiniz
Market işini de halletseniz sorun kalmayacak gibi
Ekstre gelmiyor ki, zaten harcama yapmıyor karttan bence direk ya birine ya da birilerine havale ediyor ya da biriktiriyor bakıcam ama karar verdim şifresini kırıp bakıcamKonu sahibi arkadaşım ya bu kadar kişiye bu kadar yorum yaptıracağına eşinin kredi kart ekstresine bi baksan olmuyor mu? Paragöz desen ev araba nafaka veriyor. Sana bunları mahkeme vermez. Şu ekstreyi bi görüp paylaşsan. En azından neyi yanlış harcadığını görürsün. Boşanma protokolüne bakıyorsun da ekstreye bakamıyorsun. Hayret valla.
İnanın işe yarar..siz burada kendinizi iyilestiriyorsunuz o zaman emin olun daha sağlıklı karar vereceksiniz kararınız ayrılık olsa bile en azından bu sefer bundan acı duymayacaksınız..hem erkekler kalın kafalının teki nimetin içindeyken bunun farkına varmiyolar kaybettiklerinde farkına varıyolar. O zaman da iş işten geçmiş oluyor..biraz ayrı kalın sizin yokluğunuzun aslında ne kadar ağır olduğunu bir görsün.. iyiliğin iyilik olduğunu bilmek için kötülüğü bilmek lazım yoksa nerden anlardık.. hakkınızda hayırlısı olsun.. olumsuz yorum yapanlara bakmayın yakın uzak..bu hayat sizin..önemli olan sizin gerçekte ne istediğiniz..ben sizin ne istediğinizi anladığımı düşünüyorum ve ona göre tavsiye verdim..başka insanların vereceği reçete sadece kafanızı karıştıracak ya da pişman olacağınız bir adım atmanıza sebep olacak..her ne karar alırsanız bu saf size ait olsun..kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin..herkes iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyordur eminim ama dediğim gibi..Kesinlikle kolay değil, hiç kimse konfor alanını bozmak istemez, iyi kötü kurulan bir düzen varsa devamlılık her zaman huzur vericidir ama benim üzerimde kurulan kurulmaya çalşılan düzenin yükü bana çok ağır, destek noktasında işe yarar mı hiç bilmiyorum ya da ne zamana kadar yarar, ben hiç kimsenin değişebileceğine inanmıyorum, beni buna inandırdılar
Erkekler bizim kadar cesaretli degil.Gitmeleri icin baska bir kadin olmasini bekliyorlar.Siz de dik durun,cesaretli olun,gitmeniz gerektigini anladiginizda uzatmadan gidin.Ben anladim ama gidemedim,sonuc olarak bitirdim.Unutmayin kadinlar ancak gelecekten umit keserlerse giderler,gecmiste yasananlardan oturu degil...Allah sizinde yardımcınız olsun, yazınızdaki hüznü hissettim okurken ama kaybeden giden değil gönderen bence çabanızı da kalbimde hissettim daha güzel yarınlar sizinle olsun inşallah, benim şu an kalmaya değil gerçekten gitmeye ihtiyacım var zorlanacağım biliyorum ama birinden birşey bekleyerek sonuçsuz kalarak üzülmek yorulmak daha zor, beklenti beni mahvediyor
Ailesine veriyorsa bu iyi haber..halledilmeyecek bir konu değil..daha kötü bir şeye vharcamasindan iyidirDaha evvelden baya bi yardım etmiş. Yine oraya harcıyordur, napacak başka?
Yorumları okumadım, diyen var mi bilmiyorum ama ben evlendikten sonra benim param, senin paran, ben şunu ödüyorum o bunu kafasini anlayamıyorum ya. Kazanilan para ortaya toplanir artik kimin hesabinaysa, tum odemeler yapılır, herkes harçlığını alir, biriken birikir, borc da birikim de ailenin olur. Valla ayri butce olayina kafam basmiyor benim.
Teşekkür ederim güzel ve yardımsever yaklaşınız için elimden geleni yapacağım, gerçekten bir çok yorum bana bakış açısı kazandırıyor o yüzden iyi ki kkİnanın işe yarar..siz burada kendinizi iyilestiriyorsunuz o zaman emin olun daha sağlıklı karar vereceksiniz kararınız ayrılık olsa bile en azından bu sefer bundan acı duymayacaksınız..hem erkekler kalın kafalının teki nimetin içindeyken bunun farkına varmiyolar kaybettiklerinde farkına varıyolar. O zaman da iş işten geçmiş oluyor..biraz ayrı kalın sizin yokluğunuzun aslında ne kadar ağır olduğunu bir görsün.. iyiliğin iyilik olduğunu bilmek için kötülüğü bilmek lazım yoksa nerden anlardık.. hakkınızda hayırlısı olsun.. olumsuz yorum yapanlara bakmayın yakın uzak..bu hayat sizin..önemli olan sizin gerçekte ne istediğiniz..ben sizin ne istediğinizi anladığımı düşünüyorum ve ona göre tavsiye verdim..başka insanların vereceği reçete sadece kafanızı karıştıracak ya da pişman olacağınız bir adım atmanıza sebep olacak..her ne karar alırsanız bu saf size ait olsun..kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin..herkes iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyordur eminim ama dediğim gibi..
Nesi iyi haber, para kesilince görülecek asıl tantana.Ailesine veriyorsa bu iyi haber..halledilmeyecek bir konu değil..daha kötü bir şeye vharcamasindan iyidir
Boşandınız mıBen dediğiniz gibi yapıyordum .
Tüm maaşımı çekmeceye koyuyordum kendime harçlık bile almıyordum . zaten kendime ve eve eşyaya hiç para harcamazdım , çeyizimde herşeyden bol bol getirdiğim için hiç almaya gerek duymuyordum . Ama ayın daha ortası olmadan o koyduğum para bitmiş oluyordu , ben içinden 1 TL bile almamışken.
Bu dediğiniz 2 kişi de aile bilincindeyse olacak şey . Öyle olmayan , olamayan erkeğe tırnağın ucunu bile vermemek lazım .
Tabi bunları söyleyen , anlatan olmadı . Yaşayarak kötü bir şekilde tecrübe ettim maalesef .
Allah onun iki yakasını ne bu dünyada ne ahirette bir araya getirmesin , cayır cayır yansın 2 dünyada da . Bana ve oğluma yaşattıklarını yaşamadan can veremesin.
Çok doğru bende önümü göremiyorum ve düştüğümde elimden tutup kaldıracak bir insan olduğuna da inanmıyorum artık o yüzden yol ayrımına geldik bizdeErkekler bizim kadar cesaretli degil.Gitmeleri icin baska bir kadin olmasini bekliyorlar.Siz de dik durun,cesaretli olun,gitmeniz gerektigini anladiginizda uzatmadan gidin.Ben anladim ama gidemedim,sonuc olarak bitirdim.Unutmayin kadinlar ancak gelecekten umit keserlerse giderler,gecmiste yasananlardan oturu degil...
Elbette bilincli 2 birey icin gecerli, ancak aksi halde devam da etmemeli zaten, tıpkı sizdeki gibi. İnsallah simdiden sonra cooook mutlu olunBen dediğiniz gibi yapıyordum .
Tüm maaşımı çekmeceye koyuyordum kendime harçlık bile almıyordum . zaten kendime ve eve eşyaya hiç para harcamazdım , çeyizimde herşeyden bol bol getirdiğim için hiç almaya gerek duymuyordum . Ama ayın daha ortası olmadan o koyduğum para bitmiş oluyordu , ben içinden 1 TL bile almamışken.
Bu dediğiniz 2 kişi de aile bilincindeyse olacak şey . Öyle olmayan , olamayan erkeğe tırnağın ucunu bile vermemek lazım .
Tabi bunları söyleyen , anlatan olmadı . Yaşayarak kötü bir şekilde tecrübe ettim maalesef .
Allah onun iki yakasını ne bu dünyada ne ahirette bir araya getirmesin , cayır cayır yansın 2 dünyada da . Bana ve oğluma yaşattıklarını yaşamadan can veremesin.
Hadi ya 400-500 ne ya bez ve mama masrafı resmen, bu beni bitirir
Nesi iyi haber, para kesilince görülecek asıl tantanKendinizi
Nesi iyi haber, para kesilince görülecek asıl tantana.
Gittik benim kartımla alışveriş yaptığımız için normalde benim almayacağım şeyleri de almaya kalktı, mesela araba için koku, okul için kendine ıslak mendil filan, bildiğiniz tam yancı
Kredi kartı limitim 1800 TL,nakit ayırdığım miktarı da üzerine ekleyince ortaya çıkar aslında ama nakit az ayırıyorum sanırım,eksiye de düşüyorum çünkü..Nakit ile ekmek su fln alıyoruz.Olmazsa Kredi kartı limitini artırıp nakiti azaltayim öyle bakayım yine
Bu adam arabaya tekerlek alacam diyip kadından 1500 TL çarpmış bir adamNesi iyi haber, para kesilince görülecek asıl tantana.
Değil gereksiz ailesine, Afrikalı aç bebeklere süt parası bile veriyor olsa halledilmez artık bu konu. Yalan, dolan, istismar ...ne ararsan var adamda. Daha kötü ne olması lazım ki?Ailesine veriyorsa bu iyi haber..halledilmeyecek bir konu değil..daha kötü bir şeye vharcamasindan iyidir