Bol bebiş topiği

Herkese günaydınnnnn:))) Anaaaa daha kimsecikler yok.. Uyanın kızlarrrrr.... Bebişleriniz uyku mu yapıyor yoksam?:130::130::130:

kızlar gunaydın herkese benım bat dundu ama gelen gıden yok zaten bende duzensızlık var genede test yaptım negatıf cıktı bıraz baklayacagım bakalım. sızler ne yapıosunuz yenı hamısler var maasallah tebrık edıyorm.

bat 29 ocak benıde lısteye eklermısınız teşekkurler
Ekliyorum hemen
Kız saatler geçmek bilmedi aramadı da kadın.Valla çok korktum:26:Allah bir daha yaşatmasın.İnan kötü haber beklemeye başlamıştım son 1 saattir.Stres yaptırmak istemezdim sizlere de.Kusura bakmayın:26:
Ayakkabılarım eskidi sürümektenBana ayakkabı borçlusunuz hepiniz
Türkiye ve Avrupa'da çocuğu olmaz raporu almış insanlar var tanıdığım oğlu askerden geldi...Hemde doğal yollarla olan.Elhamdülillah hepimizin inancı var o yüzden ümidin hiç bitmesin.Senin imtihanın da bu olsun.Beklemek olsun.Gerisi en güzel şekilde gelsin inşallah en kısa zamanda.Aramıza hoşgeldin

ayşedurmaz çok sevindim gebeliğine maşallah eylülde geliyor yavrun Allah tanışmayı da nasip etsin...

waves sevincinizi paylaşıyoruz seni de tebrik ederim...
Teşekkür ederim canımm.Darısı herkezin başına inşallah..
Canim arkadasim degerin ne guzel artmis kat kat katlansin ikizlerin kucagina ucarak gelsin insallah
Amiiin Feyzacım amiiinn
Teşekkürler ozayder :))) Darısı herkezin başınaa
Herkese günaydınnnnn:))) Anaaaa daha kimsecikler yok.. Uyanın kızlarrrrr.... Bebişleriniz uyku mu yapıyor yoksam?:130::130::130:
Yok kııızz ne uyku yapacak.6da uyanıyorum ben İnşallah da yapmaz.Uykuyu pek sevmem ben.Yiyim içiyim geziyim inşallah 9 ay

Günaydın şekerleeerrrr
Keçimen üzümlerim,karışık kuruyemişim ve suyumla (+wcim ile) yeni bir güne merhaba dedim.Bugün sabah mide kazıntısıyla uyandım15-20 kg almazsam iyi Ebemle karşılaştım az önce.Doktoruna görünsen iyi olurdu düşük riski varsa ilaç verirdi dedi.Gelme dediyse de yapacak bişey yok kendine dikkat et sadece dedi.İnşallah bişey olmaz.
Gelirken yolda bugün en az 5 hamile haberi daha alalım yarabbi nolluuur derken buldum kendimicevoyu kurtar şu korkularından dedim.mevanur,phia arkasından gelsin inşallah dedim.Hepinize dua ettim.Ben hazırım listeyi güncellemeye sizden atak bekliyorum hadiiii

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
bedesten29 Ocak

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013
gvn190724 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 2013
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 2013
Aysedurmaz20 Eylül 20134

[TR
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR
[TD]mrvb[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]

bugn sabah test yaptım şaka gbi gene bozuk cıktı evde teste bitti... utanıyrm artk eczanelere resmimi ascaklar gebelik testi manyagi diye....
hayırlısı diyorum olmadı sanırım bu ay kızlar artk dusunmekte istemıyrm.. nolursa olsun gercktn bunaltı artık bu bozuk tetsler bide hep aynı markayı satıo bugn eczaneler ya...

günaydın kızlar.haftanın son günü.Erken de yattım ama zor kalktım valla. Acaba hamile miyim gerçi daha yımırtlamadım ama olur belki
Kızlar sizler nasılsınız? cevooom sen?

belkide olur be kuzum :)
ben duygusuzum ya gene test yapm dedim oda bozuk cıktı bi daha novaaaa almıycam ya şaka gbi...

benim beklenen adetim yok demekki listede yokum demekki gelmeyecek

günaydın kızlarrr ayşem çok sevindim allah kucagına almayı kısmet etsin ben bitmiş durumdayım resmen bu ay itibariyle büttünnn umutlarım tükendi ne ben sogan suyunu içebildim düzenli ne kocam çakşır otunu yedi bagırsaklarını bozuyomuş tuvaletten çıkamadı özetle bu ayda hiçbir beklentim yok allah size yardım etsin

Allah Allaaahh neden böyle oluyor seninkiler yaaa..Fazlamı damlatıyorsun acaba idrarı? 4 damla yeter.Başka semtlerdeki eczanelere git.Farklı bi marka ara bence.Novayı bende kullandım doğruydu.Negatifti geçen aylarda yani.:44::44::44::44::44: Geçen eczaneden test alırken adam 2 tane alın isterseniz testler bozuk çıkabiliyor dedi bana.

şu tabloda en altta adımı görmeyi ne çok istiyorum allahım duy sesimi:2:

ayşe çok sevindim kesinleştiğine hayırlı olsun canım

3nu bi arada aldm ilk cızgyı gordm birincide gecen yaptm bozuk C bile cıkmadı
bu sefer C yari beyaz yarı pembe acık oda..
anlamadım gitti
altı ustu 5eczane var bulndgm yerde 3nova satio biri miratch ondada haff var yk gbi bi pembe gordm
bitane var şimdi al bi satan ondan alıym diym oda nobetci degl..
belkide hamiş deglm oncekilerde yanlıstı
zorlamanın bir anlamı kalmadı artık be kuzucum hamile deglm bence.

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013
gvn190724 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 2013
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 2013
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Lütfen umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar..Allah'ın gücü yetmez mi hepimize dileğimizi vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…