-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.861
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart
Dün kahvemizi de ictik :):) gelicek tabi , inci teyzesinin kahvesi de gelişini kolaylaştırcak :) sen erken yumurtladin erken vericeksin haberi :) kipkirmzi iki cizgi resmi yukliceksin
İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor((((((((((((((((((((((((((
artık benimde bir hamilelik takvimim var:)
kuzum bi ara ortadan kaybolunca heyecandan bayıldığını düşündümkan testi yaptırdın mı?
arkadaşlar gilda gebelik testini duyanınız kullananınız var mı?
kevokcum inan yarın yapmaya çekiniyorum..eşim test almış..dayanamayıp yapmazsam bilemicem ama çok tırsıyorum negatif görmekten..:18::18::18:
Bu duygunun tarifi yokmuş meğer. Allahım hiçbirinizi benim kadar bile bekletmesin. ben sadece 7 ay bekledim ama bana bir o kadar uzun geldi. Tebrik eden arkadaşlarımın hepsinin darısı başınıza inşallah. ayşecim ayağını sürüsün dedim bu ay arkasından ben geliverdim hemencik:)
Saat 7 de eşim işten gelicek. eşim çocukları çok sever o kadar istiyordu zaten çocuğumuzun olmasını. şok geçirebilir diye tahmin ediyorum. (1 defada hedefi tutturduğunu duyunca:)
artık benimde bir hamilelik takvimim var:)
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamandahaliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak cadiozy 26 Ocak mrvb 1 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
[TR]
25 ocak bar-t benı de eklermısınızzzz
yine hüsrana uğrayacağım biliyorum....
çünkü eşimde azospermi var ve hiç spermi yok....
tüp bebek deneyeceğiz ama ondan önce belki ALLAh celle celaluhu lütfuyla bize hayırlı bir evlat verir...
meryem suresi tefriciye hepsini okuyoruz inşallah sonuc alırım tüm azospermi hastalarına sesleniyorum umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar...
esının hic spermi olmadıgı halde belki normal yoldan kalan olmuştur....
benim hala umudum var....
sağda sharing içinde setup var.ilk çıkan yazı http: ile başlıyor onu kopylaya buraya yapıştır tatlım takip edelim seni de.
Sağol canımmmm...İnşallah bol bol bebiş olacak burada
Kız silik de olsa çıktıysa çıkar merak etme.Benim test hala silik.pazartesi sabah yapacam bi daha.bakalım koyulaşacakmı.Ne testmiş anam koyulaşmadı bi.Sabah yap mutlaka olurmu?Merakla bekleyeceğim
sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ama sonucu yarın çıkacak.
98,96
8 ocak=22
10 ocak=98,96 5 katına yaklaşmış
Kızlar şimdi ben kesin hamileyim değilmi??????????Artış güzel dedi ebeeeeee........