Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart

bat 29 ocak benıde lısteye eklermısınız teşekkurler

Dün kahvemizi de ictik :):) gelicek tabi , inci teyzesinin kahvesi de gelişini kolaylaştırcak :) sen erken yumurtladin erken vericeksin haberi :) kipkirmzi iki cizgi resmi yukliceksin

Pınarcım karadenizlileri çoğaltma operasyonu bunlar :KK53: Çoğalıp büyüyecez. Bugün kocişe bende kahve yapimde içelim karşılıklı ohh mis gibi :KK16: sonrası Allah Kerim :KK12::KK12::KK12:

Ayşe canım tebrik ederim.. Stres yapma artık kendine bebişin seninle ve senin mutlu olman onu sağlıklı yapıcak inşallah...

Mevanur hadi yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz... Dualarım seninle..

İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor :KK43:((((((((((((((((((((((((((

heee ben ne dedim hayırlısıylaa aldın dimi sonucunu
boşuna burda yıne stres yarattın
ayse bak bidaha böyle greksiz stres yaratma len üstümüzde:KK52:
Allah ın izniyle bak değerinde gayet güzel
artık bundan sonra sakin olma zamanıdır tamam mı
hadi bakalım gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almak nasip olsun

artık benimde bir hamilelik takvimim var:)

ayy ne güzelll hadi hayırlı olsunnn tekrar tekrar tebiklerr tatlım:KK9::KK9::KK9:

arkadaşlar gilda gebelik testini duyanınız kullananınız var mı?

kevokcum inan yarın yapmaya çekiniyorum..eşim test almış..dayanamayıp yapmazsam bilemicem ama çok tırsıyorum negatif görmekten..:18::18::18:

arkadaşlar gilda gebelik testini duyanınız kullananınız var mı?

kevokcum inan yarın yapmaya çekiniyorum..eşim test almış..dayanamayıp yapmazsam bilemicem ama çok tırsıyorum negatif görmekten..:18::18::18:

negatifte bizim pozitifte bizim:) Hiç moralini bozma canım rabbim daha kötülerinden korusun.. İnşallah hayırlısıyla pozitif görcen belki bugün belki bugünden de yakın

Bu duygunun tarifi yokmuş meğer. Allahım hiçbirinizi benim kadar bile bekletmesin. ben sadece 7 ay bekledim ama bana bir o kadar uzun geldi. Tebrik eden arkadaşlarımın hepsinin darısı başınıza inşallah. ayşecim ayağını sürüsün dedim bu ay arkasından ben geliverdim hemencik:)
Saat 7 de eşim işten gelicek. eşim çocukları çok sever o kadar istiyordu zaten çocuğumuzun olmasını. şok geçirebilir diye tahmin ediyorum. (1 defada hedefi tutturduğunu duyunca:)

Bu duygunun tarifi yokmuş meğer. Allahım hiçbirinizi benim kadar bile bekletmesin. ben sadece 7 ay bekledim ama bana bir o kadar uzun geldi. Tebrik eden arkadaşlarımın hepsinin darısı başınıza inşallah. ayşecim ayağını sürüsün dedim bu ay arkasından ben geliverdim hemencik:)
Saat 7 de eşim işten gelicek. eşim çocukları çok sever o kadar istiyordu zaten çocuğumuzun olmasını. şok geçirebilir diye tahmin ediyorum. (1 defada hedefi tutturduğunu duyunca:)

Bence bir köşeye kamera yerleştir.Eşin ilk duyduğu anı o sevinci ölümsüzleştirirsin..:KK9:

25 ocak bar-t benı de eklermısınızzzz

yine hüsrana uğrayacağım biliyorum....

çünkü eşimde azospermi var ve hiç spermi yok....

tüp bebek deneyeceğiz ama ondan önce belki ALLAh celle celaluhu lütfuyla bize hayırlı bir evlat verir...

meryem suresi tefriciye hepsini okuyoruz inşallah sonuc alırım tüm azospermi hastalarına sesleniyorum umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar...

esının hic spermi olmadıgı halde belki normal yoldan kalan olmuştur....

benim hala umudum var....

ayşedurmaz çok sevindim gebeliğine maşallah eylülde geliyor yavrun Allah tanışmayı da nasip etsin...

waves sevincinizi paylaşıyoruz seni de tebrik ederim...

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:nazar::KK49::nazar:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013:KK31:
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

[TR]

Yaaaaaa bende :KK49: listesinde adımı görmek istiyoruuum :KK49: olanlarıda tebrik ediyorum :KK16: :KK16:

25 ocak bar-t benı de eklermısınızzzz

yine hüsrana uğrayacağım biliyorum....

çünkü eşimde azospermi var ve hiç spermi yok....

tüp bebek deneyeceğiz ama ondan önce belki ALLAh celle celaluhu lütfuyla bize hayırlı bir evlat verir...

meryem suresi tefriciye hepsini okuyoruz inşallah sonuc alırım tüm azospermi hastalarına sesleniyorum umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar...

esının hic spermi olmadıgı halde belki normal yoldan kalan olmuştur....

benim hala umudum var....

dilerim duaların en kısa zamanda kabul olur canım
umut her zaman olmalı ....:KK34:

sağda sharing içinde setup var.ilk çıkan yazı http: ile başlıyor onu kopylaya buraya yapıştır tatlım takip edelim seni de.

Sağol canımmmm...İnşallah bol bol bebiş olacak burada:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kız silik de olsa çıktıysa çıkar merak etme.Benim test hala silik.pazartesi sabah yapacam bi daha.bakalım koyulaşacakmı.Ne testmiş anam koyulaşmadı bi. :KK70: Sabah yap mutlaka olurmu?Merakla bekleyeceğim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ya kızlarrr görüşmeyeli kaç kişi hamiş kalmışşşşşş,nası sevindim anlatamammm ayşeeee canım hayırlı olsunnnn rabbim gönlündekini verdi hadi kucağınada almayı nasip etsin canımmm...

sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ama sonucu yarın çıkacak.

Testte bariz ikinci çizgiyi gördüysen kan sonucunda güzel gelecektir. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. :KK17:

98,96 :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
8 ocak=22
10 ocak=98,96 5 katına yaklaşmış:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Kızlar şimdi ben kesin hamileyim değilmi??????????Artış güzel dedi ebeeeeee........

Canım, maşallah ne kadar güzel artmış değerin. Artık için rahatlayabilir. :KK17: Dikkat et kendine. :KK17:
Bu arada beni de listeye eklemişsin çok sağol. :KK54: Bebeğimin cinsiyeti erkek teyzesi. :emir_bebek:

X