- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.921
Güzel anniş adayları, anne olma yolunda ilerleyen güzel gacılar günaydınnn
Dün akşamıda değerlendirdik ne olur ne olmaz diye. Bu ay ovulasyon günlerimde dünüde sayarsak 3 ilişki oldu. Bakalım Rabbim bize ne gösterecek Allah ım sana sıgınıyorum
Meryem süresini ve yasini hergün okuyorum inşallah hepimize şifa olacak kızlar herkese dua ediyorum.
Kimse evlatsız kalmasın. Kimse ümitsizliğe kapılmasın.
bu ay olmazsa diğer ay çalışmalara devam
son 11 gün.
:))ay anam heycanlandım şittt ben ovilasyon testi yaptım kızlarrrr t yazan yerdeki çizgi ötekinden daha belli yumurtluyomuyum ben şimdi adetim evelki ay 15. aralık 21 bu ay 26 27 gibi bekliyorum yumurtluyomuyum şimdi ben
Diyene bak hele.Topiğimizin umutsuzuuuuuu....Sen niye inatlaşmıyorsun saklanan bebeğinle????O saklansa da sen kovalamalısın inatla.
çok heycanlıyım yaaaa bişey deyin ama
Btc nedir caksir kokunun tozu aktardami varCanım benim çok teşekkür ederim.İnşallah kabul olur dualarımız sende hamile kalırsın bu ay
Ne kadar farklı oluyor belirtiler.Bende adete 3-4 gün kala göğüs sızım olurdu çok hafif.Bu ay o bile çok çok az oldu.Hemde bata 2 gün kala başladı.Kasık batması da üşütünce olan cinstendi.Hani belirgin olanlardan değil.2 gündür daha belirgin batmalar.Adetin geçmesini bekleseydim pazartesi kana giderdim büyük ihtimal.Çünkü bugün bat günüm ve hala çok büyük bi belirti yok.Akıntım kremsi ve çoook az devam etti.Bazı günler kesildi hatta.Halsizlik yoktu bende.idrar da yoktu.Gazım hala var ama ayak üşütmesinde de oluyor diye takmamıştım geçen hafta.Çünkü belirgin bi durum yoktu gazda bile.Hiç belirtisizdim dediğimde doktorum şaşırdı.5 gün önce kana gitmek nerden aklına geldi dedi.Evde çıktı dedim.Belirtiler kesinlikle yanıltıyor insanı.
Allah yardımcın olsun uzun zaman olmuş.Ama sana tavsiyemiz 2 kürü aynı anda yapma.Soğan iltihap söktürücü-rahim temizleyicidir.BTÇ ile oluşan yumurtalarını soğanla atabilir vücudun.Sorunun yoksa soğan yapma BTÇ yap derim ben.Eşine de çakşır kökünün tozunu al.Balla karıştır yedir sabah akşam.Sperm hızlandırıcı o.Hem sen hem eşin hazırlanmış olur böylece.İnşallah bu ay olur seninde bebeğin
Eki Görüntüle 601727
bu benim deil bi arkadaşın burdan ama benimkide tıpkısının aynısı bi bakın böle oluncamı yumurtlanıyo
Btc nedir caksir kokunun tozu aktardami var
Evet yumurta catliycak demek.Rabbim sana birtane evlat vermis 2.icin kendini bukadar uzup umutsuzluga kapilma canim ustelik 5 ay olmus.ben 2senedir hic anne olamadim.oyuzden benim umutsuzlugum hic hamile kalamamak bi kere kalsam tamam ben hamile kalabiliyorum diycem ama yookkk
Kızlar size birşey danışıcam. Ben genellikle yumurtlama zamanlarımı anlıyorum. Yumurtlama sürecinde ilişkiye girdikten sonra adete kalan yaklaşık bir hafta on günlük süreçte ilişkiye devam etmek iyi mi kötü mü sizce?
Bi zararı yokmuş diye duydum ben ama faydası da yok.Çatladıktan 24 saat sonra yumurta kapanıyor ve adete hazırlanıyor.(döllenmediyse) yani çalışmanın da bi anlamı olmuyor.
dr sana şu yumurta çatlatan ilaçtan vermedimi benim ablam eltim 3 sene olmadı içtikleri ay hamile kaldılar bence sende dene
ayşeeemmmm :)) neler görüyorum ben yaaa :))
hamilelik takvimi ama o :))
Şükürler olsun Rabbime :))
Allahım kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
Klomenle yumurta catlatma ignesi kullandim olmadi 1ay once rahim filmi cekildim o ayda olmadi bu ay kur kullaniyim dedim btc na basladim bugun sayfadaki arkadasin tavsiyesiyle otada basliycam ana borebir balda koy derken anlamadim tarifi ben.bu tarz seyler hic yapmadigim icin bilmiyorum cahilim biraz
Amiiinnn canım sıra sizde hadiiiii sıkı çalışın artıııkk.Bebişlerimize arkadaş bekliyoruuuuzzzzz
[/COLOR]
Amiiinnn canım sıra sizde hadiiiii sıkı çalışın artıııkk.Bebişlerimize arkadaş bekliyoruuuuzzzzz
Öğreneceğiz kııızzz..Hep beraber öğreniyoruz bişeyler.Tarifleri yazayım sana hemen başla.
BTÇ KÜRÜ (yumurta geliştirici,büyümesi ve çatlaması için)
30 gr öğütülmüş çörek otu+10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü sabah başlayıp 10 gün yiyeceksin bunu.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı.Ölçüye mutlaka uy kist yapabiliyormuş Allah korusun.
ÇAKŞIR KÜRÜ (sperm hareketliliği ve sayısını çoğaltıcı)
2 yemek kaşığı toz
2 yemek kaşığı bal.
Bunu eşine sabah aç karnına,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin.Benim eşim bazen 2-3 kaşık yiyordu.Hiç aksatmadı 3-4 hafta.En az 21 gün yenmesi gerekiyor.O yüzden hemen başlayın buna.
Veeee spoşlarla yumoşların büyük buluşması adlı filmin çekimlerine başlayabilirsiniz
Gunaydınnn kızlarr
Uyanmak bilmiyorum ben resmennn yaa içim şişti uyu uyu