Kızlar bu ay ben adet olacağıma o kadar inanmıştım ki bütün belirtiler onun habercisiydi sanki ama ben hamileymişim.
Yaşadığım belirtilerin içinde elbette farklılıklar vardı ama bende bu ay hiç ümit olmasığı için yok üşütmedendir vs.. başka bir şeylere yormuşum. işte yaşadığım o belirtiler.
* Göğüslerim normalde adetimden on gün önce şişerdi. bu defa kesin ilişkiden 2-3 gün sonra (kesin diyorum çünkü 1 defa olmuştu bu ay) göğüslerim şişti ki adetime 14 gün vardı.
* göğüs uçlarımda hassaslık yanma gibi belirtiler
*ağrılarım göğüslerimin şişmesiyle başladı bat tan 14 gün önce yani. sanki hemen adet olacakmışım gibi ağrılar. ama adet günüm gelince bir anda kesildi sanki adetim bitmiş rahatlamışım gibi.
*son bir hafta aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali.
bunlardan başka net belirtilerim yoktu yani sık idrara çıkma, aşırı akıntı, bulantı, baş dönmesi, gaz bunların hiçbiri yoktu.
benim yaşadıklarım bunlar ama şunu unutmayın adet belirtileriyle o kadar benzer ki. hatta canım o kadar tatlı istemişti ben yine adet olucam diye yazmıştım buraya bir umutsuzlukla. umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz zamanda geliveriyor o bebişcik:)