- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.841
Test yaptın mı kuzummm
yok bi tanem..eşim akşam gelirken test alacak..yapmaya başlarım..ama tek çizigi görmekten korkuyorum..satlarımız ayşeyle aynıydı benim varsa o da gösterir mi acaba kendini?
Vallaha dimi ya hatlar karışmış. Allah söyletti demek. Senin de geliyor ikizler..
sağda sharing içinde setup var.ilk çıkan yazı http: ile başlıyor onu kopylaya buraya yapıştır tatlım takip edelim seni de.ateş tablosunu buraya nası bildiriyoduk. hangi linki alyorduk.. sabah da sordum ama arada kaynadı...
bi cevap verseniz ...
3 gündür ateşim 36,2 ydi. bugün 36 çıktı.
Sağol canımmmm...İnşallah bol bol bebiş olacak buradaAnaaaaaaaammmmm topik açan hamiş kalıyo maşallahhhh...( bakınız:ben,ayşe sengelen... vs) Ayşecim çok tebrik ederim canım.. inşallah sağlık sıhhatle doğar canım.. bak adama küstün trip yaptın.. sonra da barıştın kaptın bebişi..iyi ki barışmışsın di mi çooooooooook sevindim canım
Kız silik de olsa çıktıysa çıkar merak etme.Benim test hala silik.pazartesi sabah yapacam bi daha.bakalım koyulaşacakmı.Ne testmiş anam koyulaşmadı bi.yok bi tanem..eşim akşam gelirken test alacak..yapmaya başlarım..ama tek çizigi görmekten korkuyorum..satlarımız ayşeyle aynıydı benim varsa o da gösterir mi acaba kendini?
korkma canım benim hep hayırlısını iste.. negatif çıkarsada az üzüll her şerde bi hayır vardır .. bidahaki ay olur napalım nasip kısmet.. ama inşallah bebişin seninledir ..
bu arada klomen kullanan arkadaşlar için yeni bi topik açtım ama burdan kopmıcam tabi ..
ama burda bazen araya kaynıyo sorduğumuz sorular flan ..
yada alakasız oluyo kimse darılmasın ama ben çok seviyorum hepinizi..
ama bilinçlenmek istiyorum ilaçla ilgili merak ediyorum ilacı kullananların süreçlerini ..
Canım llah bilir tabi ama ben ayrı ayrı yaşamak istiyorum bu heycanı Allahın izniyle ..
İnşallah ayşeme ve isteyenelre nasip olsun ikiz üçüz dördüzzz
Haklısın canım..Merak ettiklerini en iyi yaşayanlardan öğrenirsin.Ve inşallah topik açarak bu ay hamiş kalırsın sendeO zaman bize geri dön olurmu?Listede her zaman yer var sana
olsun olsun bekliyorum umutla
İsteyen herkezin olsun bebeği,üçüzü beşizi
Canimmmmmm Allah hiç ayırmasın sizi, tebrik ederim cok sevindim inan :)İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor((((((((((((((((((((((((((
naptın kız test yaptın mı ne alemde durumlar rapor ver bakalım
artık benimde bir hamilelik takvimim var:)
Canimmmmmm Allah hiç ayırmasın sizi, tebrik ederim cok sevindim inan :)
Canım test yapamadım ama dün testim saatler sonra baya koyulasti , senlnki gibi değil tabi :) ama bugün okulda kasıklarım ağrıdı akıntı geldi eve geldim iç cmasirimd kahverengi su gibi baya gelmiş ? Anlamadığım yumurtam çatlatmak uzere olsa diğer aylar hiç böyle bisey olmadı .. Sen baltin canım ? Batmaları duydum ALLAHIM inşallah bu ay hamıştı oluruz :) senden cok umutluyum testler cok net
Kasıkların ağırdıysa yumurtlamadan dolayıdır. Çünkü benimde çok ağırmıştı 2 gün adet olacakmısım gibi. Yumurtladıgımız için sancımız oluyor :)
Bende senden çok umutluyum senden bende :) evrene pozitif enerji yayalım hep beraber hamiş olup bebişlerimiz ile ilgili son gelişmeleri paylaşlım.
O bebek buraya gelecek o kadar
kızlar hamileyimmmm kocaman bir pozitif çıktı hala şoktayımm
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | ||
Canım sana taktik vereyim. Kargonu şubeden alabilirsin eve gelmesin diyorsan şubeden teslim alacagım dersin olur biter işte bu kadar
yok bi tanem..eşim akşam gelirken test alacak..yapmaya başlarım..ama tek çizigi görmekten korkuyorum..satlarımız ayşeyle aynıydı benim varsa o da gösterir mi acaba kendini?
artık benimde bir hamilelik takvimim var:)