Bol bebiş topiği

inan şu an bitmiş durumdayım okadar umutsuzumki allah isyan etmeyi kısmet etmesin ama cidden çok kömtüyüm

Şşşşş sakin ol bakıyım
Hiçmi ömründe bitti herşey dediğin anda mucize olmadı?
Hiçmi Rabbim sen nelere kadirsin diye sevinçten ağlatmadı seni?
Hiç karanlıkta kalan gördün mü sen?Herkezin bi aydınlığı oldu..Senin de olacak eminim ben.Rabbim sabret diyor sadece.Bakalım isyan edecekmi sıkıntı verdiğimde diyor.Şeytanın oyununa gelme sakın.Nefsine yenilme.Hadi kalk bi elini yüzünü yıka topla kendini.Hadi canım benim.Allah sıkıntıdaki kulunun duasını daha çok severmiş.Hadi canım.

isyan edemem zaten allahıma bir deil bin kere şükür bi eksigimiz o olsun ne diyim ama yoruldum sadece çok yoruldum hemde

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013
gvn190724 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 2013
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 2013
Aysedurmaz20 Eylül 20134

isyan edemem zaten allahıma bir deil bin kere şükür bi eksigimiz o olsun ne diyim ama yoruldum sadece çok yoruldum hemde

Seninle ayni durumdayim katiliyorum oyuzden soLerine.isyan degil ama bukadar sinanmakta cok yoruyo insani.helede 10 kusur yil bekleyenlerini duyuncca odum kopuyo daha cok umutsuzlaniyorum.bana 2sene bile agir geldi

Kızlar bu ay ben adet olacağıma o kadar inanmıştım ki bütün belirtiler onun habercisiydi sanki ama ben hamileymişim.
Yaşadığım belirtilerin içinde elbette farklılıklar vardı ama bende bu ay hiç ümit olmasığı için yok üşütmedendir vs.. başka bir şeylere yormuşum. işte yaşadığım o belirtiler.

* Göğüslerim normalde adetimden on gün önce şişerdi. bu defa kesin ilişkiden 2-3 gün sonra (kesin diyorum çünkü 1 defa olmuştu bu ay) göğüslerim şişti ki adetime 14 gün vardı.

* göğüs uçlarımda hassaslık yanma gibi belirtiler
*ağrılarım göğüslerimin şişmesiyle başladı bat tan 14 gün önce yani. sanki hemen adet olacakmışım gibi ağrılar. ama adet günüm gelince bir anda kesildi sanki adetim bitmiş rahatlamışım gibi.

*son bir hafta aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali.

bunlardan başka net belirtilerim yoktu yani sık idrara çıkma, aşırı akıntı, bulantı, baş dönmesi, gaz bunların hiçbiri yoktu.

benim yaşadıklarım bunlar ama şunu unutmayın adet belirtileriyle o kadar benzer ki. hatta canım o kadar tatlı istemişti ben yine adet olucam diye yazmıştım buraya bir umutsuzlukla. umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz zamanda geliveriyor o bebişcik:)

allah yardım etsin inş hepimize kürler var canım onları dene dr gidiyomusun

Gittim esimede banada baktilar hicbir sorun yok dediler.hic sorun yoksa neden 2 senedir olmuyo anlamiyorum.sorununuz yok denince esimde istemedi doktora devam etmeye bugun balli corek otu ve sogan suyu kurune basliyorum ovulasyon da kullanicam okadar umutsuzlasiyorumki bunlari denemedim diye yapiyorum sirf denmek icin.sen nezamandir bekliyosun dr gittinmi??

benim bi oglum var canım 2 ci için ugraşıyorum 5 aydır falan çok istiyorum ama olmuyo allah olmayan herkeze yardım etsin

canım ya banada şu göğüs kısmında çok benzeri oldu daha adetime 14 gün var bugün ama 2 gündür göğüs uçlarım acıyo ve dün akşam baktım kızarmışlar..
Sabah işe geldiğimde adet sancısı gibi sancım vardı ve gecen ay gibi kanamam olcak sanırım de düşünmeye başladım .. :44:

Güzel anniş adayları, anne olma yolunda ilerleyen güzel gacılar günaydınnn

Dün akşamıda değerlendirdik ne olur ne olmaz diye. Bu ay ovulasyon günlerimde dünüde sayarsak 3 ilişki oldu. Bakalım Rabbim bize ne gösterecek Allah ım sana sıgınıyorum

Meryem süresini ve yasini hergün okuyorum inşallah hepimize şifa olacak kızlar herkese dua ediyorum.

Kimse evlatsız kalmasın. Kimse ümitsizliğe kapılmasın.

bu ay olmazsa diğer ay çalışmalara devam

son 11 gün.

Son düzenleme:
ay anam heycanlandım şittt ben ovilasyon testi yaptım kızlarrrr t yazan yerdeki çizgi ötekinden daha belli yumurtluyomuyum ben şimdi adetim evelki ay 15. aralık 21 bu ay 26 27 gibi bekliyorum yumurtluyomuyum şimdi ben

okadar yürekten dua ettimki sana rabbim önce sana sonra bana versin diye kabul oldu inş ta bu ay sıra bendedir
Canım benim çok teşekkür ederim.İnşallah kabul olur dualarımız sende hamile kalırsın bu ay
Ne kadar farklı oluyor belirtiler.Bende adete 3-4 gün kala göğüs sızım olurdu çok hafif.Bu ay o bile çok çok az oldu.Hemde bata 2 gün kala başladı.Kasık batması da üşütünce olan cinstendi.Hani belirgin olanlardan değil.2 gündür daha belirgin batmalar.Adetin geçmesini bekleseydim pazartesi kana giderdim büyük ihtimal.Çünkü bugün bat günüm ve hala çok büyük bi belirti yok.Akıntım kremsi ve çoook az devam etti.Bazı günler kesildi hatta.Halsizlik yoktu bende.idrar da yoktu.Gazım hala var ama ayak üşütmesinde de oluyor diye takmamıştım geçen hafta.Çünkü belirgin bi durum yoktu gazda bile.Hiç belirtisizdim dediğimde doktorum şaşırdı.5 gün önce kana gitmek nerden aklına geldi dedi.Evde çıktı dedim.Belirtiler kesinlikle yanıltıyor insanı.

Allah yardımcın olsun uzun zaman olmuş.Ama sana tavsiyemiz 2 kürü aynı anda yapma.Soğan iltihap söktürücü-rahim temizleyicidir.BTÇ ile oluşan yumurtalarını soğanla atabilir vücudun.Sorunun yoksa soğan yapma BTÇ yap derim ben.Eşine de çakşır kökünün tozunu al.Balla karıştır yedir sabah akşam.Sperm hızlandırıcı o.Hem sen hem eşin hazırlanmış olur böylece.İnşallah bu ay olur seninde bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…