- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.901
şiitt dur daha nolucagnı bir tek allah bilir belkide bu ay gelcek meleğin....
Böyle umutsuz olursan yazmam
şiitt dur daha nolucagnı bir tek allah bilir belkide bu ay gelcek meleğin....
inan şu an bitmiş durumdayım okadar umutsuzumki allah isyan etmeyi kısmet etmesin ama cidden çok kömtüyüm
Şşşşş sakin ol bakıyım
Hiçmi ömründe bitti herşey dediğin anda mucize olmadı?
Hiçmi Rabbim sen nelere kadirsin diye sevinçten ağlatmadı seni?
Hiç karanlıkta kalan gördün mü sen?Herkezin bi aydınlığı oldu..Senin de olacak eminim ben.Rabbim sabret diyor sadece.Bakalım isyan edecekmi sıkıntı verdiğimde diyor.Şeytanın oyununa gelme sakın.Nefsine yenilme.Hadi kalk bi elini yüzünü yıka topla kendini.Hadi canım benim.Allah sıkıntıdaki kulunun duasını daha çok severmiş.Hadi canım.
isyan edemem zaten allahıma bir deil bin kere şükür bi eksigimiz o olsun ne diyim ama yoruldum sadece çok yoruldum hemde
Günaydınnnnnnn hayırlı cumalar.Şu sabah bulantıları geçecek mi?
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
isyan edemem zaten allahıma bir deil bin kere şükür bi eksigimiz o olsun ne diyim ama yoruldum sadece çok yoruldum hemde
Canım benim.Benim de olur böyle yoruldum artık dediğim anlar.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Seninle ayni durumdayim katiliyorum oyuzden soLerine.isyan degil ama bukadar sinanmakta cok yoruyo insani.helede 10 kusur yil bekleyenlerini duyuncca odum kopuyo daha cok umutsuzlaniyorum.bana 2sene bile agir geldi
allah yardım etsin inş hepimize kürler var canım onları dene dr gidiyomusun
Gittim esimede banada baktilar hicbir sorun yok dediler.hic sorun yoksa neden 2 senedir olmuyo anlamiyorum.sorununuz yok denince esimde istemedi doktora devam etmeye bugun balli corek otu ve sogan suyu kurune basliyorum ovulasyon da kullanicam okadar umutsuzlasiyorumki bunlari denemedim diye yapiyorum sirf denmek icin.sen nezamandir bekliyosun dr gittinmi??
Kızlar bu ay ben adet olacağıma o kadar inanmıştım ki bütün belirtiler onun habercisiydi sanki ama ben hamileymişim.
Yaşadığım belirtilerin içinde elbette farklılıklar vardı ama bende bu ay hiç ümit olmasığı için yok üşütmedendir vs.. başka bir şeylere yormuşum. işte yaşadığım o belirtiler.
* Göğüslerim normalde adetimden on gün önce şişerdi. bu defa kesin ilişkiden 2-3 gün sonra (kesin diyorum çünkü 1 defa olmuştu bu ay) göğüslerim şişti ki adetime 14 gün vardı.
* göğüs uçlarımda hassaslık yanma gibi belirtiler
*ağrılarım göğüslerimin şişmesiyle başladı bat tan 14 gün önce yani. sanki hemen adet olacakmışım gibi ağrılar. ama adet günüm gelince bir anda kesildi sanki adetim bitmiş rahatlamışım gibi.
*son bir hafta aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali.
bunlardan başka net belirtilerim yoktu yani sık idrara çıkma, aşırı akıntı, bulantı, baş dönmesi, gaz bunların hiçbiri yoktu.
benim yaşadıklarım bunlar ama şunu unutmayın adet belirtileriyle o kadar benzer ki. hatta canım o kadar tatlı istemişti ben yine adet olucam diye yazmıştım buraya bir umutsuzlukla. umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz zamanda geliveriyor o bebişcik:)
Canım benim çok teşekkür ederim.İnşallah kabul olur dualarımız sende hamile kalırsın bu ayokadar yürekten dua ettimki sana rabbim önce sana sonra bana versin diye kabul oldu inş ta bu ay sıra bendedir
Ne kadar farklı oluyor belirtiler.Bende adete 3-4 gün kala göğüs sızım olurdu çok hafif.Bu ay o bile çok çok az oldu.Hemde bata 2 gün kala başladı.Kasık batması da üşütünce olan cinstendi.Hani belirgin olanlardan değil.2 gündür daha belirgin batmalar.Adetin geçmesini bekleseydim pazartesi kana giderdim büyük ihtimal.Çünkü bugün bat günüm ve hala çok büyük bi belirti yok.Akıntım kremsi ve çoook az devam etti.Bazı günler kesildi hatta.Halsizlik yoktu bende.idrar da yoktu.Gazım hala var ama ayak üşütmesinde de oluyor diye takmamıştım geçen hafta.Çünkü belirgin bi durum yoktu gazda bile.Hiç belirtisizdim dediğimde doktorum şaşırdı.5 gün önce kana gitmek nerden aklına geldi dedi.Evde çıktı dedim.Belirtiler kesinlikle yanıltıyor insanı.Kızlar bu ay ben adet olacağıma o kadar inanmıştım ki bütün belirtiler onun habercisiydi sanki ama ben hamileymişim.
Yaşadığım belirtilerin içinde elbette farklılıklar vardı ama bende bu ay hiç ümit olmasığı için yok üşütmedendir vs.. başka bir şeylere yormuşum. işte yaşadığım o belirtiler.
* Göğüslerim normalde adetimden on gün önce şişerdi. bu defa kesin ilişkiden 2-3 gün sonra (kesin diyorum çünkü 1 defa olmuştu bu ay) göğüslerim şişti ki adetime 14 gün vardı.
* göğüs uçlarımda hassaslık yanma gibi belirtiler
*ağrılarım göğüslerimin şişmesiyle başladı bat tan 14 gün önce yani. sanki hemen adet olacakmışım gibi ağrılar. ama adet günüm gelince bir anda kesildi sanki adetim bitmiş rahatlamışım gibi.
*son bir hafta aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali.
bunlardan başka net belirtilerim yoktu yani sık idrara çıkma, aşırı akıntı, bulantı, baş dönmesi, gaz bunların hiçbiri yoktu.
benim yaşadıklarım bunlar ama şunu unutmayın adet belirtileriyle o kadar benzer ki. hatta canım o kadar tatlı istemişti ben yine adet olucam diye yazmıştım buraya bir umutsuzlukla. umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz zamanda geliveriyor o bebişcik:)
Gittim esimede banada baktilar hicbir sorun yok dediler.hic sorun yoksa neden 2 senedir olmuyo anlamiyorum.sorununuz yok denince esimde istemedi doktora devam etmeye bugun balli corek otu ve sogan suyu kurune basliyorum ovulasyon da kullanicam okadar umutsuzlasiyorumki bunlari denemedim diye yapiyorum sirf denmek icin.sen nezamandir bekliyosun dr gittinmi??