- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.821
aaaaa hiç annesi miniğine küser mii.... duymamış olayımm... minik de duymasın... şşşşttttt...
98,96
8 ocak=22
10 ocak=98,96 5 katına yaklaşmış
Kızlar şimdi ben kesin hamileyim değilmi??????????Artış güzel dedi ebeeeeee........
98,96
8 ocak=22
Kızlar şimdi ben kesin hamileyim değilmi??????????Artış güzel dedi ebeeeeee........
Geçmiş olsun tatlım.Ilık limonlu çay iç bak iyi gelir. Benim yumurtlama dönemimde acımaları başlıyor. Ben yımırtlama çıbıklarına başladım cnm.Dün hafif pembe çıktı çizgi.Ama koyu değildi.Tabi çalışmalara devam.Boş durmak yok
98,96
8 ocak=22
İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor((((((((((((((((((((((((((
İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor((((((((((((((((((((((((((
benm olmazdı canım hiç yumurtlama döneinde olsaydı c.ertesi başlardı die düşünüyorum yumurtalarım gayet olgundu çünkü ogn bayada sancım oldu.. ama ben de ovu testi ve gebelik sipariş ettim merak ettim bakıcam bendehadi bakalım canım inş hakkımızda hayırlısı olur
aminn cnm inşallah bizde görürüz çift çizgileri...
ayşemm müjdee ANNE oluyosun kızzz
maşallah değerin ne güzel artmışş .. pis doktor ne biçim konuşmuş öle utansın şimdi sonucu gözüne sokmak lazım
ohhh şükürler olsun ayşecimmm...
sabahtan beri krize soktun hepimizi....
iki kat değil 5 kat maaşallah
ateş tablosunu buraya nası bildiriyoduk. hangi linki alyorduk.. sabah da sordum ama arada kaynadı...
bi cevap verseniz ...
3 gündür ateşim 36,2 ydi. bugün 36 çıktı.
Her gün dua edeceğim hepinize.En kısa zamanda sizlerde yaşayın bu duyguyu diye.Sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı diye....Su içeyim ben.Çok su iç dedi ebe.Hep su için inşallah sizlerde.
kızzz üzme bebişleri bak çekicem kulaklarını.
haha cadımmm Allahmı söyletti kız ayşeme yazıcaktın herhalll