Bol bebiş topiği

yok bi tanem..eşim akşam gelirken test alacak..yapmaya başlarım..ama tek çizigi görmekten korkuyorum..satlarımız ayşeyle aynıydı benim varsa o da gösterir mi acaba kendini?

korkma canım benim hep hayırlısını iste.. negatif çıkarsada az üzüll her şerde bi hayır vardır .. bidahaki ay olur napalım nasip kısmet.. ama inşallah bebişin seninledir .. :emir_bebek: :KK16:

bu arada klomen kullanan arkadaşlar için yeni bi topik açtım ama burdan kopmıcam tabi ..
ama burda bazen araya kaynıyo sorduğumuz sorular flan ..
yada alakasız oluyo kimse darılmasın ama ben çok seviyorum hepinizi.. :KK48:
ama bilinçlenmek istiyorum ilaçla ilgili merak ediyorum ilacı kullananların süreçlerini ..

Vallaha dimi ya hatlar karışmış. Allah söyletti demek. Senin de geliyor ikizler..

Canım llah bilir tabi ama ben ayrı ayrı yaşamak istiyorum bu heycanı Allahın izniyle .. :KK9:
İnşallah ayşeme ve isteyenelre nasip olsun ikiz üçüz dördüzzz :KK1:

ateş tablosunu buraya nası bildiriyoduk. hangi linki alyorduk.. sabah da sordum ama arada kaynadı...

bi cevap verseniz ...

3 gündür ateşim 36,2 ydi. bugün 36 çıktı.
sağda sharing içinde setup var.ilk çıkan yazı http: ile başlıyor onu kopylaya buraya yapıştır tatlım takip edelim seni de.

Anaaaaaaaammmmm topik açan hamiş kalıyo maşallahhhh...( bakınız:ben,ayşe sengelen... vs) Ayşecim çok tebrik ederim canım.. inşallah sağlık sıhhatle doğar canım.. bak adama küstün trip yaptın.. sonra da barıştın kaptın bebişi..:KK49::KK16: iyi ki barışmışsın di mi:KK1: çooooooooook sevindim canım:nazar::nazar::nazar:
Sağol canımmmm...İnşallah bol bol bebiş olacak burada:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yok bi tanem..eşim akşam gelirken test alacak..yapmaya başlarım..ama tek çizigi görmekten korkuyorum..satlarımız ayşeyle aynıydı benim varsa o da gösterir mi acaba kendini?
Kız silik de olsa çıktıysa çıkar merak etme.Benim test hala silik.pazartesi sabah yapacam bi daha.bakalım koyulaşacakmı.Ne testmiş anam koyulaşmadı bi. :KK70: Sabah yap mutlaka olurmu?Merakla bekleyeceğim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

korkma canım benim hep hayırlısını iste.. negatif çıkarsada az üzüll her şerde bi hayır vardır .. bidahaki ay olur napalım nasip kısmet.. ama inşallah bebişin seninledir .. :emir_bebek: :KK16:

bu arada klomen kullanan arkadaşlar için yeni bi topik açtım ama burdan kopmıcam tabi ..
ama burda bazen araya kaynıyo sorduğumuz sorular flan ..
yada alakasız oluyo kimse darılmasın ama ben çok seviyorum hepinizi.. :KK48:
ama bilinçlenmek istiyorum ilaçla ilgili merak ediyorum ilacı kullananların süreçlerini ..

Haklısın canım..Merak ettiklerini en iyi yaşayanlardan öğrenirsin.Ve inşallah topik açarak bu ay hamiş kalırsın sende:KK16::KK16::KK16: O zaman bize geri dön olurmu?Listede her zaman yer var sana :KK54:

Haklısın canım..Merak ettiklerini en iyi yaşayanlardan öğrenirsin.Ve inşallah topik açarak bu ay hamiş kalırsın sende:KK16::KK16::KK16: O zaman bize geri dön olurmu?Listede her zaman yer var sana :KK54:

ayşemm kuzum ben yine buralarda olcam kii size çok alıştım hem senin topiğin ve duaların banada uğurlu gelicek biliyorumm.. :KK19:

:emir_bebek::emir_bebek: olsun olsun bekliyorum umutla:emir_bebek::emir_bebek:
İsteyen herkezin olsun bebeği,üçüzü beşizi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

inşallahh ayşemmm Rabbim gönlüne göre versinnn .. :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor :KK43:((((((((((((((((((((((((((
Canimmmmmm Allah hiç ayırmasın sizi, tebrik ederim cok sevindim inan :)
naptın kız test yaptın mı ne alemde durumlar rapor ver bakalım:KK68:

Canım test yapamadım ama dün testim saatler sonra baya koyulasti , senlnki gibi değil tabi :) ama bugün okulda kasıklarım ağrıdı akıntı geldi eve geldim iç cmasirimd kahverengi su gibi baya gelmiş ? Anlamadığım yumurtam çatlatmak uzere olsa diğer aylar hiç böyle bisey olmadı .. Sen baltin canım ? Batmaları duydum ALLAHIM inşallah bu ay hamıştı oluruz :) senden cok umutluyum testler cok net

Son düzenleme:
Canimmmmmm Allah hiç ayırmasın sizi, tebrik ederim cok sevindim inan :)

Canım test yapamadım ama dün testim saatler sonra baya koyulasti , senlnki gibi değil tabi :) ama bugün okulda kasıklarım ağrıdı akıntı geldi eve geldim iç cmasirimd kahverengi su gibi baya gelmiş ? Anlamadığım yumurtam çatlatmak uzere olsa diğer aylar hiç böyle bisey olmadı .. Sen baltin canım ? Batmaları duydum ALLAHIM inşallah bu ay hamıştı oluruz :) senden cok umutluyum testler cok net

Kasıkların ağırdıysa yumurtlamadan dolayıdır. Çünkü benimde çok ağırmıştı 2 gün adet olacakmısım gibi. Yumurtladıgımız için sancımız oluyor :)

Bende senden çok umutluyum senden bende :) evrene pozitif enerji yayalım hep beraber hamiş olup bebişlerimiz ile ilgili son gelişmeleri paylaşlım.

O bebek buraya gelecek o kadar :KK20::KK20::KK20:

Kasıkların ağırdıysa yumurtlamadan dolayıdır. Çünkü benimde çok ağırmıştı 2 gün adet olacakmısım gibi. Yumurtladıgımız için sancımız oluyor :)

Bende senden çok umutluyum senden bende :) evrene pozitif enerji yayalım hep beraber hamiş olup bebişlerimiz ile ilgili son gelişmeleri paylaşlım.

O bebek buraya gelecek o kadar :KK20::KK20::KK20:

Dün kahvemizi de ictik :):) gelicek tabi , inci teyzesinin kahvesi de gelişini kolaylaştırcak :) sen erken yumurtladin erken vericeksin haberi :) kipkirmzi iki cizgi resmi yukliceksin

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:nazar::KK49::nazar:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013:KK31:
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:

[TR]

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyyyyyyyyyyyy canıııımmmmmmmmmmmmmm ınsallah güzel haber olur sımdıden tebrık ederım sekerım...2013 ugurlu geldı...darısı bekleyenın vee benım basıma bacılaaarr

X