- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.881
Herkese günaydınnnnn:))) Anaaaa daha kimsecikler yok.. Uyanın kızlarrrrr.... Bebişleriniz uyku mu yapıyor yoksam?:130::130::130:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum hemenbat 29 ocak benıde lısteye eklermısınız teşekkurler
Kız saatler geçmek bilmedi aramadı da kadın.Valla çok korktum:26:Allah bir daha yaşatmasın.İnan kötü haber beklemeye başlamıştım son 1 saattir.Stres yaptırmak istemezdim sizlere de.Kusura bakmayın:26:heee ben ne dedim hayırlısıylaa aldın dimi sonucunu
boşuna burda yıne stres yarattın
ayse bak bidaha böyle greksiz stres yaratma len üstümüzde
Allah ın izniyle bak değerinde gayet güzel
artık bundan sonra sakin olma zamanıdır tamam mı
hadi bakalım gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almak nasip olsun
ayy ne güzelll hadi hayırlı olsunnn tekrar tekrar tebiklerr tatlım
Ayakkabılarım eskidi sürümektenBana ayakkabı borçlusunuz hepinizBu duygunun tarifi yokmuş meğer. Allahım hiçbirinizi benim kadar bile bekletmesin. ben sadece 7 ay bekledim ama bana bir o kadar uzun geldi. Tebrik eden arkadaşlarımın hepsinin darısı başınıza inşallah. ayşecim ayağını sürüsün dedim bu ay arkasından ben geliverdim hemencik:)
Saat 7 de eşim işten gelicek. eşim çocukları çok sever o kadar istiyordu zaten çocuğumuzun olmasını. şok geçirebilir diye tahmin ediyorum. (1 defada hedefi tutturduğunu duyunca:)
Türkiye ve Avrupa'da çocuğu olmaz raporu almış insanlar var tanıdığım oğlu askerden geldi...Hemde doğal yollarla olan.Elhamdülillah hepimizin inancı var o yüzden ümidin hiç bitmesin.Senin imtihanın da bu olsun.Beklemek olsun.Gerisi en güzel şekilde gelsin inşallah en kısa zamanda.Aramıza hoşgeldin25 ocak bar-t benı de eklermısınızzzz
yine hüsrana uğrayacağım biliyorum....
çünkü eşimde azospermi var ve hiç spermi yok....
tüp bebek deneyeceğiz ama ondan önce belki ALLAh celle celaluhu lütfuyla bize hayırlı bir evlat verir...
meryem suresi tefriciye hepsini okuyoruz inşallah sonuc alırım tüm azospermi hastalarına sesleniyorum umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar...
esının hic spermi olmadıgı halde belki normal yoldan kalan olmuştur....
benim hala umudum var....
Teşekkür ederim canımm.Darısı herkezin başına inşallah..ayşedurmaz çok sevindim gebeliğine maşallah eylülde geliyor yavrun Allah tanışmayı da nasip etsin...
waves sevincinizi paylaşıyoruz seni de tebrik ederim...
Amiiin Feyzacım amiiinnCanim arkadasim degerin ne guzel artmis kat kat katlansin ikizlerin kucagina ucarak gelsin insallah
Teşekkürler ozayder :))) Darısı herkezin başınaaya kızlarrr görüşmeyeli kaç kişi hamiş kalmışşşşşş,nası sevindim anlatamammm ayşeeee canım hayırlı olsunnnn rabbim gönlündekini verdi hadi kucağınada almayı nasip etsin canımmm...
Yok kııızz ne uyku yapacak.6da uyanıyorum ben İnşallah da yapmaz.Uykuyu pek sevmem ben.Yiyim içiyim geziyim inşallah 9 ayHerkese günaydınnnnn:))) Anaaaa daha kimsecikler yok.. Uyanın kızlarrrrr.... Bebişleriniz uyku mu yapıyor yoksam?:130::130::130:
gunaydın kızlar... nasılsınız bakalım bugun?
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
günaydın kızlar.haftanın son günü.Erken de yattım ama zor kalktım valla. Acaba hamile miyim gerçi daha yımırtlamadım ama olur belki
Kızlar sizler nasılsınız? cevooom sen?
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak bedesten 29 Ocak
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
[TR
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR
[TD]mrvb[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
belkide olur be kuzum :)
ben duygusuzum ya gene test yapm dedim oda bozuk cıktı bi daha novaaaa almıycam ya şaka gbi...
bugn sabah test yaptım şaka gbi gene bozuk cıktı evde teste bitti... utanıyrm artk eczanelere resmimi ascaklar gebelik testi manyagi diye....
hayırlısı diyorum olmadı sanırım bu ay kızlar artk dusunmekte istemıyrm.. nolursa olsun gercktn bunaltı artık bu bozuk tetsler bide hep aynı markayı satıo bugn eczaneler ya...
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak cadiozy 26 Ocak mrvb 1 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 Aysedurmaz 20 Eylül 2013
[TR]
şu tabloda en altta adımı görmeyi ne çok istiyorum allahım duy sesimi:2:
ayşe çok sevindim kesinleştiğine hayırlı olsun canım
Allah Allaaahh neden böyle oluyor seninkiler yaaa..Fazlamı damlatıyorsun acaba idrarı? 4 damla yeter.Başka semtlerdeki eczanelere git.Farklı bi marka ara bence.Novayı bende kullandım doğruydu.Negatifti geçen aylarda yani.:44::44::44::44::44: Geçen eczaneden test alırken adam 2 tane alın isterseniz testler bozuk çıkabiliyor dedi bana.
yok canım daha neler.Temizlik yaptım yorgunluktandır. Hangi marka iyi acaba.Ben de hiç bilmiyorum ki kuzum.
benimde 27 sinde gelir mutlaka yazarmısın ayşe
benimde 27 sinde gelir mutlaka yazarmısın ayşe
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |