Bol bebiş topiği

İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor :KK43:((((((((((((((((((((((((((

Geçmiş olsun tatlım.Ilık limonlu çay iç bak iyi gelir. Benim yumurtlama dönemimde acımaları başlıyor. Ben yımırtlama çıbıklarına başladım cnm.Dün hafif pembe çıktı çizgi.Ama koyu değildi.Tabi çalışmalara devam.Boş durmak yok :KK9:

benm olmazdı canım hiç yumurtlama döneinde olsaydı c.ertesi başlardı die düşünüyorum yumurtalarım gayet olgundu çünkü ogn bayada sancım oldu.. ama ben de ovu testi ve gebelik sipariş ettim merak ettim bakıcam bende :KK1: hadi bakalım canım inş hakkımızda hayırlısı olur :emir_bebek::nazar:

98,96 :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
8 ocak=22
10 ocak=98,96 5 katına yaklaşmış:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Kızlar şimdi ben kesin hamileyim değilmi??????????Artış güzel dedi ebeeeeee........

ayşemm müjdee ANNE oluyosun kızzz :KK52:

maşallah değerin ne güzel artmışş .. pis doktor ne biçim konuşmuş öle utansın şimdi sonucu gözüne sokmak lazım :KK33::KK33::KK33::KK53::KK53::KK53: :KK51::KK51::KK51:

İşte şimdi yaşıyorum o anlatılmaz duyguyu.....hem gülüyorum hem ağlıyorum...hepinize göstersin inşallaaaahhhhh...yutkunmak ne zooor...ses çıkaramamak ne zor :KK43:((((((((((((((((((((((((((

Gördün mü boşuna stres yapmışsın. tugra simdi sana ne dicek bakalımm :KK3::KK3::KK3:

Mutluluk gözyaşlarını bizde dökeceğiz inşallah.

O eşsiz duyguyu yaşamak istiyorum.

Allah ım bizlerede nasip et.

Bebişini sağlıkcakla kucagına alırsın inşallah.

:nazar::nazar::nazar:

Her gün dua edeceğim hepinize.En kısa zamanda sizlerde yaşayın bu duyguyu diye.Sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı diye....Su içeyim ben.Çok su iç dedi ebe.Hep su için inşallah sizlerde.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

benm olmazdı canım hiç yumurtlama döneinde olsaydı c.ertesi başlardı die düşünüyorum yumurtalarım gayet olgundu çünkü ogn bayada sancım oldu.. ama ben de ovu testi ve gebelik sipariş ettim merak ettim bakıcam bende :KK1: hadi bakalım canım inş hakkımızda hayırlısı olur :emir_bebek::nazar:

aminn cnm inşallah bizde görürüz çift çizgileri...

ayşemm müjdee ANNE oluyosun kızzz :KK52:

maşallah değerin ne güzel artmışş .. pis doktor ne biçim konuşmuş öle utansın şimdi sonucu gözüne sokmak lazım :KK33::KK33::KK33::KK53::KK53::KK53: :KK51::KK51::KK51:

kızzz üzme bebişleri bak çekicem kulaklarını.

ateş tablosunu buraya nası bildiriyoduk. hangi linki alyorduk.. sabah da sordum ama arada kaynadı...

bi cevap verseniz ...

3 gündür ateşim 36,2 ydi. bugün 36 çıktı.

ateş tablosunu buraya nası bildiriyoduk. hangi linki alyorduk.. sabah da sordum ama arada kaynadı...

bi cevap verseniz ...

3 gündür ateşim 36,2 ydi. bugün 36 çıktı.

ben bilmiyom :KK43:
Ateşin düşüşte ama Ayşenin ki de düşmüştü bir ara.Fazla takma canım bence.

Son düzenleme:
Her gün dua edeceğim hepinize.En kısa zamanda sizlerde yaşayın bu duyguyu diye.Sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı diye....Su içeyim ben.Çok su iç dedi ebe.Hep su için inşallah sizlerde.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

su çok faydalı.

Ben susuz yaşayamam kızlar kahvaltı bile suyla yaparım herkes bana hayret eder. Bi sürahi biter o derece. Günde 3 litreyi bulur benim su içmelerim.

Babamda çok su içer ona çekmişim.:21::21:

Anaaaaaaaammmmm topik açan hamiş kalıyo maşallahhhh...( bakınız:ben,ayşe sengelen... vs) Ayşecim çok tebrik ederim canım.. inşallah sağlık sıhhatle doğar canım.. bak adama küstün trip yaptın.. sonra da barıştın kaptın bebişi..:KK49::KK16: iyi ki barışmışsın di mi:KK1: çooooooooook sevindim canım:nazar::nazar::nazar:

X