Bol bebiş topiği

bizim burada sağlık ocaklarında kan testi sonucu 1 gün sonra veriliyor..böyle birşey olabilir mi?

Öğleden sonra dedi ebe.Arayacak telefonlarımı da aldı.Sonuç çıkmadı sanırım daha.Yada unuttu kadın aramayı.İnşallah öyledir.Korkmaya başladım çünkü.Bi eleman gelse hemen çıkacağım ama kimse yok.Kapatamam büroyu Hayırlısı olsun hakkımızda...

sorun yoktur canım merak etmeççyoğunluktan unutmuş olabilir..

kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına

kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına hep esımın sülalesı bısey geldıgını görseler baslarlar yoruma..gıdıp alım dıyorum

selam tatlım iyidir Ayşenin sonuçları bekliyoruz. Senden naber?

evet Okudum ayşem üzme kendini yahuu inşallah güzel çıkıcak değerin 4324356 çıkar inşallahhhh
fazla uzun oldu rakamlar ama olsun pozitif düşünmek lazım

bende soğuk almışım canım boğazlarım ve burnum fena :2:
dün akşam bişe fark ettim kendimde göğüs uçlarım acımaya başlamış ne hikmetse regl olmadan bi hafta yada 2 gün önce flan olurdu genelde dahada çok var 25 ocağa anlamadın :44:

sen nasılsın varmı bi gelişme bakimm

canım eczanelerde de oluyor ama pahalıya geliyor. 2 yanesi 8 lira mıydı neydi. 20 ovi+2 erken gebelik testini 23 tl ye aldım netten..

eve gelmesi sıkıntılıysa kargo şubesinden alsan, ya da eşinin adına sipariş ver.. ona gelmiş bişey bişey dersin..

Küçük mahalle arası eczanelerde değilde daha büyük kapsamlı eczanelerde oluyor. Bence internetten sana yakın eczanelerin numarasını bul ara. hangisinde varsa gider alırsın. Bazısı elinde olmasa da temin edebiliyor hemen..

olsun be kuzucum... bekle az daha gelir belki bi haber olmazsa işten sonra gidip al sonucu bitanesiii

kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına

Canım sana taktik vereyim. Kargonu şubeden alabilirsin eve gelmesin diyorsan şubeden teslim alacagım dersin olur biter işte bu kadar

Geçmiş olsun tatlım.Ilık limonlu çay iç bak iyi gelir. Benim yumurtlama dönemimde acımaları başlıyor. Ben yımırtlama çıbıklarına başladım cnm.Dün hafif pembe çıktı çizgi.Ama koyu değildi.Tabi çalışmalara devam.Boş durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…