- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.801
Binası taşındığı için sabit tlf yok.Netten de öğrenemiyorum sonucu.Arayacaktı ebe.Unuttumu acaba?Yada çıkmadımıki?
Kuşum bi cok hafif varla yok gbi bi cizgi gordum ya ondan koyu cıksın diye beklıyrm....
bizim burada sağlık ocaklarında kan testi sonucu 1 gün sonra veriliyor..böyle birşey olabilir mi?
Öğleden sonra dedi ebe.Arayacak telefonlarımı da aldı.Sonuç çıkmadı sanırım daha.Yada unuttu kadın aramayı.İnşallah öyledir.Korkmaya başladım çünkü.Bi eleman gelse hemen çıkacağım ama kimse yok.Kapatamam büroyuHayırlısı olsun hakkımızda...
selam fıstıklarr nabersinizz .. :2:
Yalnızım büroda.Çıkamam.
selam tatlım iyidir Ayşenin sonuçları bekliyoruz. Senden naber?
kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına hep esımın sülalesı bısey geldıgını görseler baslarlar yoruma..gıdıp alım dıyorum
tamam canımmm, kıpkırmızı hatta simsiyah olsun o çizgiiiiiii..... hatta testi yaptığında """" annneee ben burdayım, kör müsün görmüyosun beni"""yazsın testin üstündeee
kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına hep esımın sülalesı bısey geldıgını görseler baslarlar yoruma..gıdıp alım dıyorum
Öğleden sonra dedi ebe.Arayacak telefonlarımı da aldı.Sonuç çıkmadı sanırım daha.Yada unuttu kadın aramayı.İnşallah öyledir.Korkmaya başladım çünkü.Bi eleman gelse hemen çıkacağım ama kimse yok.Kapatamam büroyuHayırlısı olsun hakkımızda...
kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına
kızlaar ben geldım..hamıs haberı veren varmı????kızlar eczanelerde ovu testı satılırmı??ınternetten almak istemıyorum bızım bına
evt olsun ancak o zaman inanırım
yok ya yazmasın kuserim o zaman...
evet Okudum ayşem üzme kendini yahuu inşallah güzel çıkıcak değerin 4324356 çıkar inşallahhhh
fazla uzun oldu rakamlar ama olsun pozitif düşünmek lazım
bende soğuk almışım canım boğazlarım ve burnum fena :2:
dün akşam bişe fark ettim kendimde göğüs uçlarım acımaya başlamış ne hikmetse regl olmadan bi hafta yada 2 gün önce flan olurdu genelde dahada çok var 25 ocağa anlamadın :44:
sen nasılsın varmı bi gelişme bakimm
hamiş mevanur var sanırım kuşum...
eczanede ya yok yada cok pahalı...