Bol bebiş topiği

Sabaha kadar hic gormedigim seni gordum ruyamda senle ugrastim hep bebeklerin kucaginda bizdesin.canim hemen kan testini yaptir ki nesemiz katlansin bu sefer ki halaya benide alin.....

Teşekkür ederim düşüncelerin için canım.Allahım kalpten edilen hiçbir duayı geri çevirmez inanıyorum ben.Sadece zamanı geldiğinde kabul oluyor o başka...
Deepp Ayşeee banada güzel şeyler söyleyiin bende inşaallah sizlere çoook dualarediyoruuum :)

Etmezmiyim karapisso.Hepinize tek tek edemesemde kk'daki bütün arkadaşlarımın,bekleyen-dileyen bütün anne adaylarının duasını kabul et diyorum.Gönüllerimizdekileri bizlere hayırlı kıl diyorum.Çok bekletme bizleri diyorum..Namazlarımın ardından önce sorunu olanlara darda olanlara yıllardır bekleyenlere,sonra da hepimize dua ediyorum.İnan..

GÜl ayşem güüüül bebiş geliyorr bebiş hayırlı uğurlu olsuuun

Sabaha kadar hic gormedigim seni gordum ruyamda senle ugrastim hep bebeklerin kucaginda bizdesin.canim hemen kan testini yaptir ki nesemiz katlansin bu sefer ki halaya benide alin.....

Ağlattın beni....En sevdiğim insanlardan biri yan odada mutluluğumdan habersiz otururken hiç tanımadığım biri beni rüyasında görüyor hem de bebeklerimle

Söylemem.Ağlamam.Kan testini almadan söylemeyeceğim eşime.Kararlıyım.Çok zor olacak ama yapacağım.Şimdi gözlerine bakıyorum saf saf bakıyor bana.İnşallah yanlış değildir test.

Ayyyyy canım bennim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bu arada benim gebeliklerimde adetten 3 veya 2 gün önce idrarda çıkıyor. erken döllenme oluyor. bende yaınca tek çizgi 5 dakka donra 2.beliriyor aynı ayşeminki gibi.
İnşaallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız...

gunaydın canım tb ederim... bende bu sbh bi daha yaptm ama test bozuk cıktı C cizgisi bile gozukmedi bozuktu yani... bak sen hamiş cıktın ne guzel guzum resim ceksene.. hangi markayla yaptın?

Teşekkür ederim canımm.İnşallah sende güzel haberler alırsın bugün.İnşallah bekleyen herkez en kısa zamanda alır güzel haberleri.Kan testini almadan tam manasıyla yaşayamayacağım mutluluğu sanırım.Çünkü çok silik çizgi.Çıkmadı fotolarda.Al-bi diye bi test.

FMFM

Hala gözlerimden yaşlar süzülüyor.İnan o kadar duygulandırdıki rüyan beni...Allah senin de yavrularını sana bağışlasın....

inanırım tatlım bu arada adım dilek :)
E tasti sabah tekrarladınmı.dualarda ismen dua bekliyorum bende hepinize ediyorum hepimizeee..

Ağlattın beni....En sevdiğim insanlardan biri yan odada mutluluğumdan habersiz otururken hiç tanımadığım biri beni rüyasında görüyor hem de bebeklerimle
Canim ben seni hic tanimadan,karsiliksiz senin beni ,oglumu hic tanImadan uzulup dua etmen gibi seviyorum seni dusunuyorum hadi bu oglen arasinda kan ver de sonucla kocacigina da haber verirsin canim benim

inanırım tatlım bu arada adım dilek :)
E tasti sabah tekrarladınmı.dualarda ismen dua bekliyorum bende hepinize ediyorum hepimizeee..

Tamam dilek :) İsminle ederim sana da.Sabah tekrarladım testi dünküne göre daha belirgin çıktı.Hemde 5 dk içinde.Ama fotoda çıkmadı kaç kez denedim olmadı.Çok silik.Kanda da değerim 50nin altında çıkacak sanırım.Biraz sonra çıkarım kan vermek için hastaneye.1 saat sonra veriyorlar sonucu.

Canim ben seni hic tanimadan,karsiliksiz senin beni ,oglumu hic tanImadan uzulup dua etmen gibi seviyorum seni dusunuyorum hadi bu oglen arasinda kan ver de sonucla kocacigina da haber verirsin canim benim

Canım benim çok sağol.Küçücük bir yavru için içi sızlamayan niye insanım desinki...Allahım herkeze yavrusunu ve annesini bağışlasın Öğlen arasını beklemeyeceğim hastane yakın.Hatta sabah önünden geçtim geldim.Ama giremedim:26: Birini bekliyorum gelir yarım saate kadar.O zaman çıkarım.

sakkın ha bekle hele yada kan testi yap,Allah korusun varsa bebiş kendini saklayıp naz ediyorsa ne yapacaksın. sen nerdesin tatlım imkanın yokmu kan testi yapmaya.

kan testi falan istemıyrm hamile olmadığmı hissedyrm bugn moralm bozk uykusuzum.. iyi hissetmıyrm bide bat gelmıyo test yapıoö bozuk cıkıo bugn sbh ki... oyle bi yerdeym ki hastane denilen yerde kanları karısıtıra bilen bi yerdeym..ilçenın tekinde

Canim aglama nolur artik senin de dusunmen gereken bir can daha var unutma.....

Ayyy canım ayşem İnan öyle mutlu oldum ki aynı anları senle yaşamış gibiyim birde önceden tecrübem var. o hiissi çok iyi bilirim bin kere baktım o teste belki daha fazla,kanda değer ne olursa oolsun inşaallah bebişin sağlıkla büyüyecek. ha birde bende çok silik çıkmasına rağmen değer 108.1 falan çıkıtordu sendede olabilir..

Cevoooo öyle deme beee nerden biliyorsun hamile olmadığını. hamile olan kadınlarda böyleee sıkıntılı olur. söktürücü alma bekle blki geç döllenmedir?

Ayşem kan testini baklerken en içten dualarım senle sende bizi unutma. şimdiden hayırlı olsun.
Benim adete günler kaldı Allah nasip edrse haftaya ev alıyoruz düşünsene iki mutluluğu bir arada yaşasak ne güzel olur...
Eşim diyor uğurlu bir bebek geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…