- 24 Ekim 2012
- 756
- 10
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.101
Maalesef kızlar fotoğrafta çıkmıyor.Bugün de eşim fotoğraf makinasını götürdü işyerine.Kar çekecekmişCep telefonumunki de net çekmiyor.Çizgi de çok silik olunca çıkmadı.Hala inanamıyorum.Aynada kendime bakıyorum.Hamilemiyim ben şimdi diyorum.Tam net çizgiyi görünce belki de kandaki değeri öğrenince o anlattığınız duygu gelecektir.Duygusuz demeyin bana nolur:26: Şaşkınım.Filmlerde olduğu gibi elimde test varken daha wcdeyken öğrenirim sanıyordum.Böylesi aklıma gelmemişti.Bugün DPO 12...Sağ kasığımdaki batma hissedilir hale geldi.Solda da var ama sağ daha kuvvetli.Ne yazacağımı da bilmiyorumki...Şimdi benim 2-3 ay sonra göbeğimmi şişecek?Hamilelik takvimimmi olacak ismimin altında.Kalp atışları için gün mü sayacağım?Bugün bi ajanda almalıyım.Dolup taşıyor kelimelerim.Hiç bişey hissetmiyor gibiyim.Ama patlamak üzere gibiyim.Kan testine bugün gitsemmi ne dersiniz?Silik çıktıysa değerim düşük de olsa çıkar değilmi kanda?Bütün bildiklerimi unuttum sanki.Aylardır bu anı bekleyen ben değilim sanki..Dengeli beslenme için liste yapmalıyım.Hergün et hergün sebze olmaz dimi?Süt yoğurt vs almam gerekengünlük dozajlarını öğrenmeliyim.Bir de artık hareketlerime dikkat etmeliyim.Hoplayıp zıplamak koşmak yok.Bi yere uzanmak,ağır kaldırmak yok.En zoru buna alışmak olacak.Sabah sabah başınızı ağrıttım.Şu an sizden başkası bilmiyor bu güzel sırrımı....Ne diyorsunuz kan testi için?Gitmelimiyim bugün?
Deepp Ayşeee banada güzel şeyler söyleyiin bende inşaallah sizlere çoook dualarediyoruuum :)
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.
Sabaha kadar hic gormedigim seni gordum ruyamda senle ugrastim hep bebeklerin kucaginda bizdesin.canim hemen kan testini yaptir ki nesemiz katlansin bu sefer ki halaya benide alin.....
Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
Söylemem.Ağlamam.Kan testini almadan söylemeyeceğim eşime.Kararlıyım.Çok zor olacak ama yapacağım.Şimdi gözlerine bakıyorum saf saf bakıyor bana.İnşallah yanlış değildir test.
gunaydın canım tb ederim... bende bu sbh bi daha yaptm ama test bozuk cıktı C cizgisi bile gozukmedi bozuktu yani... bak sen hamiş cıktın ne guzel guzum resim ceksene.. hangi markayla yaptın?
Ağlattın beni....En sevdiğim insanlardan biri yan odada mutluluğumdan habersiz otururken hiç tanımadığım biri beni rüyasında görüyor hem de bebeklerimle
Hele ağladıysan bu işi garantiledin ayşeee gebe kadınlar herşeye ağlar :)
Teşekkür ederim düşüncelerin için canım.Allahım kalpten edilen hiçbir duayı geri çevirmez inanıyorum ben.Sadece zamanı geldiğinde kabul oluyor o başka...
Etmezmiyim karapisso.Hepinize tek tek edemesemde kk'daki bütün arkadaşlarımın,bekleyen-dileyen bütün anne adaylarının duasını kabul et diyorum.Gönüllerimizdekileri bizlere hayırlı kıl diyorum.Çok bekletme bizleri diyorum..Namazlarımın ardından önce sorunu olanlara darda olanlara yıllardır bekleyenlere,sonra da hepimize dua ediyorum.İnan..
kızlar sanırım ben hamiş degilim bugn sokturucu alsam mı sizce?
Canim ben seni hic tanimadan,karsiliksiz senin beni ,oglumu hic tanImadan uzulup dua etmen gibi seviyorum seni dusunuyorum hadi bu oglen arasinda kan ver de sonucla kocacigina da haber verirsin canim benimAğlattın beni....En sevdiğim insanlardan biri yan odada mutluluğumdan habersiz otururken hiç tanımadığım biri beni rüyasında görüyor hem de bebeklerimle
inanırım tatlım bu arada adım dilek :)
E tasti sabah tekrarladınmı.dualarda ismen dua bekliyorum bende hepinize ediyorum hepimizeee..
Canim ben seni hic tanimadan,karsiliksiz senin beni ,oglumu hic tanImadan uzulup dua etmen gibi seviyorum seni dusunuyorum hadi bu oglen arasinda kan ver de sonucla kocacigina da haber verirsin canim benim
sakkın ha bekle hele yada kan testi yap,Allah korusun varsa bebiş kendini saklayıp naz ediyorsa ne yapacaksın. sen nerdesin tatlım imkanın yokmu kan testi yapmaya.
Teşekkür ederim canımm.İnşallah sende güzel haberler alırsın bugün.İnşallah bekleyen herkez en kısa zamanda alır güzel haberleri.Kan testini almadan tam manasıyla yaşayamayacağım mutluluğu sanırım.Çünkü çok silik çizgi.Çıkmadı fotolarda.Al-bi diye bi test.
FMFM
Hala gözlerimden yaşlar süzülüyor.İnan o kadar duygulandırdıki rüyan beni...Allah senin de yavrularını sana bağışlasın....
Tamam dilek :) İsminle ederim sana da.Sabah tekrarladım testi dünküne göre daha belirgin çıktı.Hemde 5 dk içinde.Ama fotoda çıkmadı kaç kez denedim olmadı.Çok silik.Kanda da değerim 50nin altında çıkacak sanırım.Biraz sonra çıkarım kan vermek için hastaneye.1 saat sonra veriyorlar sonucu.
kan testi falan istemıyrm hamile olmadığmı hissedyrm bugn moralm bozk uykusuzum.. iyi hissetmıyrm bide bat gelmıyo test yapıoö bozuk cıkıo bugn sbh ki... oyle bi yerdeym ki hastane denilen yerde kanları karısıtıra bilen bi yerdeym..ilçenın tekinde
Canım benim çok sağol.Küçücük bir yavru için içi sızlamayan niye insanım desinki...Allahım herkeze yavrusunu ve annesini bağışlasınÖğlen arasını beklemeyeceğim hastane yakın.Hatta sabah önünden geçtim geldim.Ama giremedim:26: Birini bekliyorum gelir yarım saate kadar.O zaman çıkarım.