Maalesef kızlar fotoğrafta çıkmıyor.Bugün de eşim fotoğraf makinasını götürdü işyerine.Kar çekecekmiş
Cep telefonumunki de net çekmiyor.Çizgi de çok silik olunca çıkmadı.Hala inanamıyorum.Aynada kendime bakıyorum.Hamilemiyim ben şimdi diyorum.Tam net çizgiyi görünce belki de kandaki değeri öğrenince o anlattığınız duygu gelecektir.Duygusuz demeyin bana nolur:26: Şaşkınım.Filmlerde olduğu gibi elimde test varken daha wcdeyken öğrenirim sanıyordum.Böylesi aklıma gelmemişti.Bugün DPO 12...Sağ kasığımdaki batma hissedilir hale geldi.Solda da var ama sağ daha kuvvetli.Ne yazacağımı da bilmiyorumki...Şimdi benim 2-3 ay sonra göbeğimmi şişecek?Hamilelik takvimimmi olacak ismimin altında.Kalp atışları için gün mü sayacağım?Bugün bi ajanda almalıyım.Dolup taşıyor kelimelerim.Hiç bişey hissetmiyor gibiyim.Ama patlamak üzere gibiyim.Kan testine bugün gitsemmi ne dersiniz?Silik çıktıysa değerim düşük de olsa çıkar değilmi kanda?Bütün bildiklerimi unuttum sanki.Aylardır bu anı bekleyen ben değilim sanki..Dengeli beslenme için liste yapmalıyım.Hergün et hergün sebze olmaz dimi?Süt yoğurt vs almam gerekengünlük dozajlarını öğrenmeliyim.Bir de artık hareketlerime dikkat etmeliyim.Hoplayıp zıplamak koşmak yok.Bi yere uzanmak,ağır kaldırmak yok.En zoru buna alışmak olacak.Sabah sabah başınızı ağrıttım.Şu an sizden başkası bilmiyor bu güzel sırrımı....Ne diyorsunuz kan testi için?Gitmelimiyim bugün?