Bol bebiş topiği

kız iğne testi nasıl birşey bende yapsamya ne zaman yapılıyor .

kız iğne testi nasıl birşey bende yapsamya ne zaman yapılıyor .

Farketmez ne zaman yaptığın.Bi kaba idrarı al.İçine parlak bi iğne at.Ağzını folya yada streçle kapa.Karanlık ışık almayan bi dolaba koy.8 saat durması lazım.Akşam yaptım ben.Sabah baktım az kararmış.Hatta testimi görmeden önce yapmıştım bunu ben Dün sabah iyi bi ürolog arıyordum bugün sabah kan vermeye gidiyorum Nasıl alışacağım ben bu fikre....

O sigara illeti böyle işte evet tatlım ne olursa olsun içer. ne yapacan artık sıkma canını. bence sen ayşenin aldığı markadan al tekrar yap belki 2. test bozuktu. ilki doğruydu. yani var birşeyler..

:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmenGideceğim az sonra kan vermeye.

Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak

haha yırtık ayşe ohhh hadi bakalım gelir gelmez hemen yaz biliyosun çatlarız meraktan yımırtalarım ebbinin sayesinde çatladı sende merak ettirirsen nerem çatlar bilemiyorum

aminnnnn .. oo snein bişey kalmamış hadi maşallahhh güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla kuzummmm ... amin korusun rabbim onu sana yapıştırsın büyütsünn

OO benim daha çok var bata kuzum ya 25 ocak henüz çalışma aşamasındayız

Hhhııım idrar miktarı falan ilk idrar falan yada toplu iğne olurmu. iğne kararıncamı gebelik var demek. Cahilim işteeeeeee bilmiyoooom

Allahım yavrunu sensiz bırakmasın inşallah.Başın sağolsun canım.Böyle bi sebebi olmasaymış daha iyiymiş ama Allah'ın takdiri bu da...O'ndan gelene boynumuz kıldan ince.Mekanı cennet olsun annenin...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel dualar bunlaaaaaaaaaaaaar Amin Amin Amin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Allah razı olsun bir yıl 8 ay oldu. evet öyle olurdu ama dediğin gibi imtihan. inşaallah kız olursa adını yaşatacağız dualarlaaaaaaaa...

deepp Amin diyorum bacım amin...
Bu güzel haberlerin ardından inşaallah bizd emüjdeleri veririz

kızlar bakın ustunuze alınmayın sadece gercktn bunaldım bugn.. aglamasazsam dahada kotu olcam ozurdilerm sizide sıktgm içn soz bi daha sıkıntılı bi şey yazmıycam sizlere tekrardan ozur diliyrm..

ağlattın beni be ayşe.................allahım şu heyacanını görüyor o canıda sana vermiştir inşallah

çok mutlu ol:)

Günaydın canım çok sevindim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.İnşallah sırayla herkes hamiş kalır da BOL HAMİŞLER topiği açarız:)

kızlar bakın ustunuze alınmayın sadece gercktn bunaldım bugn.. aglamasazsam dahada kotu olcam ozurdilerm sizide sıktgm içn soz bi daha sıkıntılı bi şey yazmıycam sizlere tekrardan ozur diliyrm..

canımm biz alınmıyoruz ki olabilir tabikli moralin bozulabilir paylaş içini rahatlat bizimle .. üzülme kız kıyamam gül bakim biraz hadiiii

canımm biz alınmıyoruz ki olabilir tabikli moralin bozulabilir paylaş içini rahatlat bizimle .. üzülme kız kıyamam gül bakim biraz hadiiii

sen ustune alınmadı içn tsk ederim canım,ben artık zor yaarm buraya sadece yorum yaarm hiç bi şeyi paylaşmam uzuntuleri yani...
konuyu degiştirelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…