- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.121
Belki de 2Canim aglama nolur artik senin de dusunmen gereken bir can daha var unutma.....
Ayyy canım ayşem İnan öyle mutlu oldum ki aynı anları senle yaşamış gibiyim birde önceden tecrübem var. o hiissi çok iyi bilirim bin kere baktım o teste belki daha fazla,kanda değer ne olursa oolsun inşaallah bebişin sağlıkla büyüyecek. ha birde bende çok silik çıkmasına rağmen değer 108.1 falan çıkıtordu sendede olabilir..
Ayşem kan testini baklerken en içten dualarım senle sende bizi unutma. şimdiden hayırlı olsun.
Benim adete günler kaldı Allah nasip edrse haftaya ev alıyoruz düşünsene iki mutluluğu bir arada yaşasak ne güzel olur...
Eşim diyor uğurlu bir bebek geliyor
Belki de 2Ağlamıyorum toparladım.Ama samimiyetin içimi kül etti..Çok sağol...
İlk kez yaşıyorum bunu ben.Hiç testim pembeleşmedi.Hatta belirmedi bile.Silik de olsa benim için var olan bi çizgi o...Eşim içerde dün akşam,test çantamda gidip gidip arka odaya gizli saklı bakıyorum.Duruyor hala..Elimi ağzıma kapatıp nefesimi tutuyorum...Gidiyorum eşime sarılıyorum şaşkın şaşkın bakıyor garibim.Yarım saat olmadan tekrar gidiyorum.Bi otur artık nereye gidiyorsun diye kızıyor eşim.Bahanelerim çok..Su,wc,tatlı,kuruyemiş,meyve,üzüm... Gelse de çıksam artık kan vermeye.Kasıklarımdaki batmayı hissettikçe seviniyorum.
Ne güzelGelen kısmetiyle gelir derler.İnşallah kendi evinizde sağlıkla büyür bebeğin..Çifte mutluluğun olur inşallah.Bizlere de nasip eder inşallah o günleri...Çok istiyorum bi evimiz olsun gönlümüze göre.İsteklerimiz bitmiyorki
ayşecimmmm, canımm, madem silik de olsa gördün çizgiyi bence de git kan tahlilini yaptır bugün ki düğün bayram olsun... hava soğuk, kış kıyamet ortalık ama bu sevince değer...
hadi takılın peşime
sakkın ha bekle hele yada kan testi yap,Allah korusun varsa bebiş kendini saklayıp naz ediyorsa ne yapacaksın. sen nerdesin tatlım imkanın yokmu kan testi yapmaya.
Esine nasil haber vercen canim,planlarin var mi vardir sen de degisik birseyler
Belki de 2Ağlamıyorum toparladım.Ama samimiyetin içimi kül etti..Çok sağol...
İlk kez yaşıyorum bunu ben.Hiç testim pembeleşmedi.Hatta belirmedi bile.Silik de olsa benim için var olan bi çizgi o...Eşim içerde dün akşam,test çantamda gidip gidip arka odaya gizli saklı bakıyorum.Duruyor hala..Elimi ağzıma kapatıp nefesimi tutuyorum...Gidiyorum eşime sarılıyorum şaşkın şaşkın bakıyor garibim.Yarım saat olmadan tekrar gidiyorum.Bi otur artık nereye gidiyorsun diye kızıyor eşim.Bahanelerim çok..Su,wc,tatlı,kuruyemiş,meyve,üzüm... Gelse de çıksam artık kan vermeye.Kasıklarımdaki batmayı hissettikçe seviniyorum.
Cannnım keşke annem sağ olaydıda kirada olaydım,bu ev annemindi annem vefat edince tek çocuğum ben evde bize kaldı. ne yapalım inşaallah hepinize daha iyileri olsun dua et kızım olursa annnnnemin adını koyacağım...
Cocuklar" anne telefona bakip bakip niye gulumsuyorsun diyorlar" bende onlara cok sevdilgim bir ablanizin da benim gibi karninda bebisler varmis ona sevindim diyorum" anneeee aciz " diye bagiriyorlar ben kahvalti hazirliyim bari evde bebe sayisi cok hic gidesim yok ama .....
Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
gebelik testim pembeleştiiiiii
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.
5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.
Deepp Ayşeee banada güzel şeyler söyleyiin bende inşaallah sizlere çoook dualarediyoruuum :)
Ne güzelGelen kısmetiyle gelir derler.İnşallah kendi evinizde sağlıkla büyür bebeğin..Çifte mutluluğun olur inşallah.Bizlere de nasip eder inşallah o günleri...Çok istiyorum bi evimiz olsun gönlümüze göre.İsteklerimiz bitmiyorki
:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmenAyşemmm kuzum resmen can çekişmişsin kıyamam sana hadi bekleme hiç git kan testi yaptır değerin düşükse çıkar o pempe çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim hadi artıkkk ilk hamş sen olursun belki bu haftanın
oyy tatlım Rabbim tez vakitte verir inşallah bebeğini dualarda buluşalım hepimizin bi vakti var sırayla
senin bata ne kadar var canım ?
bu arada oku oku bitmedi yaw dayanamadım yazdım ...
Günaydınlarrr efemmm bol bebekli günler dilerimm ...
Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacakBiz Herşeye gücü yeten Rabbimizden inanarak istiyoruz kardeşlerim Rabbim vermeden önce vereceğine inanarak istememizi istiyor.. bende içteeeenlikle inanıyorum verecek...
Hadi bakalım bizdende müjdeler gelsin ayşşeeem..
Bu arada sen skın bu topiği bırakmayasın
Ayşemmm kuzum resmen can çekişmişsin kıyamam sana hadi bekleme hiç git kan testi yaptır değerin düşükse çıkar o pempe çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim hadi artıkkk ilk hamş sen olursun belki bu haftanın
oyy tatlım Rabbim tez vakitte verir inşallah bebeğini dualarda buluşalım hepimizin bi vakti var sırayla
senin bata ne kadar var canım ?
bu arada oku oku bitmedi yaw dayanamadım yazdım ...
Günaydınlarrr efemmm bol bebekli günler dilerimm ...
bugn beni anlıycak kimse yok aranızda size ii gunler kızlar..
bugn beni anlıycak kimse yok aranızda size ii gunler kızlar..