- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.081
Ayşecim yaaaaa çok sevindim .. Lütfen tut biraz kendini hemen söyleme .. Bİ netleşsin .. Canım yaa ben bile heycanlandım şu an ..
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.
Ellerim buz gibi oldu.Kalbim durmak üzere.Çok silik ama pembe.40 kere baktım.Işığa yanaştım baktım.Hayalmi görüyorum diye.Ama değil.Keşke eşim evde olmasa da resmini çekip atsam buraya.
gebelik testim pembeleştiiiiii
ayşem canım benim inşllah hadi şnşallh heyecanlandım ellerim titriyor yaaaaa
Kız FEYZAAAAAAAAA saatler sonra çıkarmı sonuçççççç ????????????? Sessiz çığlıklarımı duuuuuyyy ellerim buzzzz gibiiiii
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.
çıkar canım ya niye çıkmasın ben ilk adetten 5 gün önce yaptığım testte bir kaç saat sonra tam atacakken çok çok silik gördüm kanda 19 çıktı.inşallah hamilesindir nasıl heyecanlandım bir bilsen herkesin hamile olmasını istiyorum ama sen ve phiayı bir başka istiyorum sanki kendi testimi görddüm öyle fenayım yani..
Canım benimm.Çok sağoll.İnşallah kızlar vardır diye geldim inan buraya...Bi garibim ben.Bön bön bakıyorum etrafa.Sustuğum içinmi sakladığım içinmi yoksa saatler sonra çıktığındanmı bilmiyorum şapşal gibiyim.Ellerim buz gibi sadece.Kasıklarımda hala batıyor.Sabahkinden daha sık...
Canım benimm.Çok sağoll.İnşallah kızlar vardır diye geldim inan buraya...Bi garibim ben.Bön bön bakıyorum etrafa.Sustuğum içinmi sakladığım içinmi yoksa saatler sonra çıktığındanmı bilmiyorum şapşal gibiyim.Ellerim buz gibi sadece.Kasıklarımda hala batıyor.Sabahkinden daha sık...
şşşşşşşş... sakin ol.... saat 22 olmuş zaten.. hadi git yat.. sabah olsun.. testini yap ve fotosuyla gel buraya...hepbirlikte halay çekelim burda...
batma çok güzel batsın batsın oh ohhhh...sabah ezanlar okunurken bir test yapıyosun ve hemen buraya yazıyosun tamam mı canım
ayşem inşallah o pembelik kıpkırmızı olur yarına..çok sevindim yaa..inşallah yarın çıkar da hemen kana koşarsın..
Maalesef kızlar fotoğrafta çıkmıyor.Bugün de eşim fotoğraf makinasını götürdü işyerine.Kar çekecekmişCep telefonumunki de net çekmiyor.Çizgi de çok silik olunca çıkmadı.Hala inanamıyorum.Aynada kendime bakıyorum.Hamilemiyim ben şimdi diyorum.Tam net çizgiyi görünce belki de kandaki değeri öğrenince o anlattığınız duygu gelecektir.Duygusuz demeyin bana nolur:26: Şaşkınım.Filmlerde olduğu gibi elimde test varken daha wcdeyken öğrenirim sanıyordum.Böylesi aklıma gelmemişti.Bugün DPO 12...Sağ kasığımdaki batma hissedilir hale geldi.Solda da var ama sağ daha kuvvetli.Ne yazacağımı da bilmiyorumki...Şimdi benim 2-3 ay sonra göbeğimmi şişecek?Hamilelik takvimimmi olacak ismimin altında.Kalp atışları için gün mü sayacağım?Bugün bi ajanda almalıyım.Dolup taşıyor kelimelerim.Hiç bişey hissetmiyor gibiyim.Ama patlamak üzere gibiyim.Kan testine bugün gitsemmi ne dersiniz?Silik çıktıysa değerim düşük de olsa çıkar değilmi kanda?Bütün bildiklerimi unuttum sanki.Aylardır bu anı bekleyen ben değilim sanki..Dengeli beslenme için liste yapmalıyım.Hergün et hergün sebze olmaz dimi?Süt yoğurt vs almam gerekengünlük dozajlarını öğrenmeliyim.Bir de artık hareketlerime dikkat etmeliyim.Hoplayıp zıplamak koşmak yok.Bi yere uzanmak,ağır kaldırmak yok.En zoru buna alışmak olacak.Sabah sabah başınızı ağrıttım.Şu an sizden başkası bilmiyor bu güzel sırrımı....Ne diyorsunuz kan testi için?Gitmelimiyim bugün?
Haha ilham bi gelsin sorarım ayşem ayıpsın
ama içimdeki ses Allah sana çok hayırlı bi evlat vericek diyor gördüğüm kadarıyla dini inancın çok kuvvetli Rabbim edilen hiçbir duayı geri çevirmez..
oyhh ayşem heyecanlandım bak şimdi..senin bebişin (bebişlerin) geliyo mu yoksam? ay çok sevindim..canım benim tebrikler darısı başımızaaaaaaa...