Bol bebiş topiği

Canim aglama nolur artik senin de dusunmen gereken bir can daha var unutma.....
Belki de 2 :KK9::KK9: Ağlamıyorum toparladım.Ama samimiyetin içimi kül etti..Çok sağol...

Ayyy canım ayşem İnan öyle mutlu oldum ki aynı anları senle yaşamış gibiyim birde önceden tecrübem var. o hiissi çok iyi bilirim bin kere baktım o teste belki daha fazla,kanda değer ne olursa oolsun inşaallah bebişin sağlıkla büyüyecek. ha birde bende çok silik çıkmasına rağmen değer 108.1 falan çıkıtordu sendede olabilir..

İlk kez yaşıyorum bunu ben.Hiç testim pembeleşmedi.Hatta belirmedi bile.Silik de olsa benim için var olan bi çizgi o...Eşim içerde dün akşam,test çantamda gidip gidip arka odaya gizli saklı bakıyorum.Duruyor hala..Elimi ağzıma kapatıp nefesimi tutuyorum...Gidiyorum eşime sarılıyorum şaşkın şaşkın bakıyor garibim.Yarım saat olmadan tekrar gidiyorum.Bi otur artık nereye gidiyorsun diye kızıyor eşim.Bahanelerim çok..Su,wc,tatlı,kuruyemiş,meyve,üzüm... Gelse de çıksam artık kan vermeye.Kasıklarımdaki batmayı hissettikçe seviniyorum.:KK16:

Ayşem kan testini baklerken en içten dualarım senle sende bizi unutma. şimdiden hayırlı olsun.
Benim adete günler kaldı Allah nasip edrse haftaya ev alıyoruz düşünsene iki mutluluğu bir arada yaşasak ne güzel olur...
Eşim diyor uğurlu bir bebek geliyor :KK16: :KK16: :KK16:

Ne güzel:KK9::KK9::KK9: Gelen kısmetiyle gelir derler.İnşallah kendi evinizde sağlıkla büyür bebeğin..Çifte mutluluğun olur inşallah.Bizlere de nasip eder inşallah o günleri...Çok istiyorum bi evimiz olsun gönlümüze göre.İsteklerimiz bitmiyorki:KK9:

ayşecimmmm, canımm, madem silik de olsa gördün çizgiyi bence de git kan tahlilini yaptır bugün ki düğün bayram olsun... hava soğuk, kış kıyamet ortalık ama bu sevince değer...

hadi takılın peşime

:KK64:

Belki de 2 :KK9::KK9: Ağlamıyorum toparladım.Ama samimiyetin içimi kül etti..Çok sağol...

İlk kez yaşıyorum bunu ben.Hiç testim pembeleşmedi.Hatta belirmedi bile.Silik de olsa benim için var olan bi çizgi o...Eşim içerde dün akşam,test çantamda gidip gidip arka odaya gizli saklı bakıyorum.Duruyor hala..Elimi ağzıma kapatıp nefesimi tutuyorum...Gidiyorum eşime sarılıyorum şaşkın şaşkın bakıyor garibim.Yarım saat olmadan tekrar gidiyorum.Bi otur artık nereye gidiyorsun diye kızıyor eşim.Bahanelerim çok..Su,wc,tatlı,kuruyemiş,meyve,üzüm... Gelse de çıksam artık kan vermeye.Kasıklarımdaki batmayı hissettikçe seviniyorum.:KK16:

Esine nasil haber vercen canim,planlarin var mi vardir sen de degisik birseyler

Ne güzel:KK9::KK9::KK9: Gelen kısmetiyle gelir derler.İnşallah kendi evinizde sağlıkla büyür bebeğin..Çifte mutluluğun olur inşallah.Bizlere de nasip eder inşallah o günleri...Çok istiyorum bi evimiz olsun gönlümüze göre.İsteklerimiz bitmiyorki:KK9:

Cannnım keşke annem sağ olaydıda kirada olaydım,bu ev annemindi annem vefat edince tek çocuğum ben evde bize kaldı. ne yapalım inşaallah hepinize daha iyileri olsun dua et kızım olursa annnnnemin adını koyacağım... :KK16:

ayşecimmmm, canımm, madem silik de olsa gördün çizgiyi bence de git kan tahlilini yaptır bugün ki düğün bayram olsun... hava soğuk, kış kıyamet ortalık ama bu sevince değer...

hadi takılın peşime

:KK64:

İlk sana söyledim taydin dün akşam.Topikte bi sen vardın tanıdık.Nerdesin diye baktım ersağ topiğine yazdım:KK9:Alakasızca bi yorum oldu ama kusura bakma artık:KK9: Kana gideceğim de büroya birini bekliyorum.Gelsin hemen çıkarım.Eşime akşam söyleyeceğim.Bir sürü müsvedde kağıdı buruşturacağım poşete koyacağım.İçine de test sonucunu..Şu torbaya bi bak önemli bi evrağı çöpe atmışım bulamadım diyeceğim.Tek tek bakacak hepsine.Kan testini de bulacak...Fosforlu kalemle çizeceğim sonucu :)))) Bunu planlıyorum aylardır....Patik,yemek,misafir var gibi sürprizler bana göre değil :) İnşallah bu akşam yapacağım hayallerimi...

sakkın ha bekle hele yada kan testi yap,Allah korusun varsa bebiş kendini saklayıp naz ediyorsa ne yapacaksın. sen nerdesin tatlım imkanın yokmu kan testi yapmaya.

bilmıym arkadaşm olsa cıkardı teste demi sonucta ilk yaptgmda bende kacgun sonra silk bi cizgi belki oda bozuktu... ya dun akam 12oldu uykm geldi yatcam eşime gelmıynmu dıym hayr diyor neyse kızlar ev sobalı oldugu içn oturma odasında yatıyrm mecburen uşumemek için,tvde o odada ya bu sesını kıstı bakıo işikta acık uyamadım biraz daldm bi bulaldm ki sorma evde içme şu sigarayı demekten usandm içmiş ev duman altında sobada tutmuş hissetmıyo bile neyse ben soylendm kaktı işiği fln yaktı neyse saat 2oldu ben daha uyanıktm o ara uyandım.. bu adam ben hamileykende cocuk varkende içer sanırım.. oturdm aglıyom resmen ya

Esine nasil haber vercen canim,planlarin var mi vardir sen de degisik birseyler

Eşime akşam söyleyeceğim.Bir sürü müsvedde kağıdı buruşturacağım poşete koyacağım.İçine de test sonucunu..Şu torbaya bi bak önemli bi evrağı çöpe atmışım bulamadım diyeceğim.Tek tek bakacak hepsine.Kan testini de bulacak...Fosforlu kalemle çizeceğim sonucu :)))) Bunu planlıyorum aylardır....Patik,yemek,misafir var gibi sürprizler bana göre değil :) İnşallah bu akşam yapacağım hayallerimi...

:KK9: Tanımışsın beni :KK54:

Merhaba canım,hayırlı olsun inşallah çok sevindim, inşallah bende en kısa zamanda bu mutluluğu yaşayarım.

Cannnım keşke annem sağ olaydıda kirada olaydım,bu ev annemindi annem vefat edince tek çocuğum ben evde bize kaldı. ne yapalım inşaallah hepinize daha iyileri olsun dua et kızım olursa annnnnemin adını koyacağım... :KK16:

Allahım yavrunu sensiz bırakmasın inşallah.Başın sağolsun canım.Böyle bi sebebi olmasaymış daha iyiymiş ama Allah'ın takdiri bu da...O'ndan gelene boynumuz kıldan ince.Mekanı cennet olsun annenin...

Cocuklar" anne telefona bakip bakip niye gulumsuyorsun diyorlar" bende onlara cok sevdilgim bir ablanizin da benim gibi karninda bebisler varmis ona sevindim diyorum" anneeee aciz " diye bagiriyorlar ben kahvalti hazirliyim bari evde bebe sayisi cok hic gidesim yok ama .....

Cocuklar" anne telefona bakip bakip niye gulumsuyorsun diyorlar" bende onlara cok sevdilgim bir ablanizin da benim gibi karninda bebisler varmis ona sevindim diyorum" anneeee aciz " diye bagiriyorlar ben kahvalti hazirliyim bari evde bebe sayisi cok hic gidesim yok ama .....

:)))))))))))) Afiyet bal şeker olsun hepinize

Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş

gebelik testim pembeleştiiiiii

Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.

5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.

Ayşemmm kuzum resmen can çekişmişsin kıyamam sana hadi bekleme hiç git kan testi yaptır değerin düşükse çıkar o pempe çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim hadi artıkkk ilk hamş sen olursun belki bu haftanın :KK9:

Deepp Ayşeee banada güzel şeyler söyleyiin bende inşaallah sizlere çoook dualarediyoruuum :)

oyy tatlım Rabbim tez vakitte verir inşallah bebeğini dualarda buluşalım hepimizin bi vakti var sırayla :KK9:

senin bata ne kadar var canım ?

bu arada oku oku bitmedi yaw dayanamadım yazdım ...

Günaydınlarrr efemmm bol bebekli günler dilerimm ... :KK8::KK9:

Biz Herşeye gücü yeten Rabbimizden inanarak istiyoruz kardeşlerim Rabbim vermeden önce vereceğine inanarak istememizi istiyor.. bende içteeeenlikle inanıyorum verecek...
Hadi bakalım bizdende müjdeler gelsin ayşşeeem..
Bu arada sen skın bu topiği bırakmayasın :KK14: :KK14: :KK14:

Bu arada iğne testini yapmıştım dün akşam.Uç kısmı çok az kararmış.2-3 gün sonra tekrar yapacağım :KK9:
Karbonatı da köpürteyim.İçim rahat etsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Hamile olunca uslanırım sandım ama yok:KK30: Bende hiç umut yok:21::21::21::21::21::21::21::21:

Ayşemmm kuzum resmen can çekişmişsin kıyamam sana hadi bekleme hiç git kan testi yaptır değerin düşükse çıkar o pempe çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim hadi artıkkk ilk hamş sen olursun belki bu haftanın :KK9:

oyy tatlım Rabbim tez vakitte verir inşallah bebeğini dualarda buluşalım hepimizin bi vakti var sırayla :KK9:

:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmen:KK9::KK9::KK9:Gideceğim az sonra kan vermeye.

Biz Herşeye gücü yeten Rabbimizden inanarak istiyoruz kardeşlerim Rabbim vermeden önce vereceğine inanarak istememizi istiyor.. bende içteeeenlikle inanıyorum verecek...
Hadi bakalım bizdende müjdeler gelsin ayşşeeem..
Bu arada sen skın bu topiği bırakmayasın :KK14: :KK14: :KK14:
Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım çoook sağol Allahu teala dualarımıza icabet etsin.. benim bat 12 ocak. bekliyorum bide dün karda düşüyordum nerdeyse dünden beri kasıklarım ağrıyor. inş varsa bebişimi Allah korur. senimn ne zaman ?

bugn beni anlıycak kimse yok aranızda size ii gunler kızlar..

canım neden öyle diyorsun seni çok iyi anlıyorum moral vermeye çalışıyorum am sende çok karamsar olma...
İnşaallah gelecektir bebişin.. Allaha sığın git kan testine yada bekle :KK14: üzüldüm sen öyle anlayan yok diyince :KK14:

X