- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.121
Belki de 2 Ağlamıyorum toparladım.Ama samimiyetin içimi kül etti..Çok sağol...Canim aglama nolur artik senin de dusunmen gereken bir can daha var unutma.....
Ayyy canım ayşem İnan öyle mutlu oldum ki aynı anları senle yaşamış gibiyim birde önceden tecrübem var. o hiissi çok iyi bilirim bin kere baktım o teste belki daha fazla,kanda değer ne olursa oolsun inşaallah bebişin sağlıkla büyüyecek. ha birde bende çok silik çıkmasına rağmen değer 108.1 falan çıkıtordu sendede olabilir..
İlk kez yaşıyorum bunu ben.Hiç testim pembeleşmedi.Hatta belirmedi bile.Silik de olsa benim için var olan bi çizgi o...Eşim içerde dün akşam,test çantamda gidip gidip arka odaya gizli saklı bakıyorum.Duruyor hala..Elimi ağzıma kapatıp nefesimi tutuyorum...Gidiyorum eşime sarılıyorum şaşkın şaşkın bakıyor garibim.Yarım saat olmadan tekrar gidiyorum.Bi otur artık nereye gidiyorsun diye kızıyor eşim.Bahanelerim çok..Su,wc,tatlı,kuruyemiş,meyve,üzüm... Gelse de çıksam artık kan vermeye.Kasıklarımdaki batmayı hissettikçe seviniyorum.