Bol bebiş topiği

yaptm T cizgisi cok hafiif golge gbi belirdi.. varla yok arası yani

E maşaallah hamilesin kıııız hadi hayırlı uğurlu olsun enkısa zamanda git kan tahlilini yap,sana hamileliğini söylemeyenlerede sakın söyleme :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYY hadi yaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum darsı kalanlarımıza :)

İyi akşamlar hanımlaaaarrr.....Akşam eve gidip bi iğne testi yapayım ben.Yarın akşam da karbonatı köpürteyim inşallah:103::103::103::103: Her bi yöntemi deneyim.Gebelik testini de 92unda yaparım.10da da kan veririm.Akşamına da kocacığıma müjde veririm11inde de sizlerden gelen teprikleri alırım,kabul günüm olur :118::118::118::118::118::118::118:

:) birbirimize yardımcı olmak için varız arkadaşım..istediğin zaman sorabilirsin..

saol kuzumm iyiki varsınız ..

kuzum gectm evde ama cıkmadı o yuzden sıldm yani iyice belirdiğinde cekıp koyarm tabii hamişsen... nova markayla yaptım o test kullanan oldumu hiç?

hmm hayırlısı kuzum içimden bi ses senin için gebe dio

AMİNNNN canım hepimizin inşallahhhh ...

hadi canım inşallahhh sanada iyi akşamlarrrrr kendine iyi bakkk

İçindeki sese bi de beni sorsana çoğalacakmıyım bende

Haha ilham bi gelsin sorarım ayşem ayıpsın
ama içimdeki ses Allah sana çok hayırlı bi evlat vericek diyor gördüğüm kadarıyla dini inancın çok kuvvetli Rabbim edilen hiçbir duayı geri çevirmez..

nerdesin kız hiç sesin çıkmıyor son durum nedir

Canım yaa ben bu testlerden hiç bişey anlamadım :) resmini çekip yollıcam sana .. Testlere göre düşünmüyorum bi gün durup bi gün çalışıyoruz, yumurtlama haftası da olsa üst üstüste olmasın dedik , bu ay böyle deniyoruz bakalım :)

Bata daha 15 gün var yaaa

Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.

Ayşecim yaaaaa çok sevindim .. Lütfen tut biraz kendini hemen söyleme .. Bİ netleşsin .. Canım yaa ben bile heycanlandım şu an ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…