- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.605
- Konu Sahibi semplice_signora
Simdi disaridayim canim. Yururken bile kasiklarim agriyor.ozaman ben test alayim.
benim iki tane belirtim vardı biri kasık ağrısıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi disaridayim canim. Yururken bile kasiklarim agriyor.ozaman ben test alayim.
canım senın hala gelmedi demi kırmızılar?
evde bi gebelik testiyapsana
zaten hamileysen cıkar artık
benim iki tane belirtim vardı biri kasık ağrısıydı
yap kuzucum ya sende guzel haberler ver bizeeee
ebii hemen gidip bi kan testi yaptırırmısın artık yaaaa
bakkk catlıcam meraktan gebe kadını bağırttırıyosunnnn cık cık cık
İnşallah canım ama içimden bi ses yok diyor.Hoş geçen aylarda hissettim de ne oldu dimiArkadaşımın biri 9 ay doktor gezmiş.En sonuncusunu da çok beğenmiş.İçinin ısınmadığı doktora gitme tabi.Psikolojin çok önemli.bizde doktora gidiceğimiz ay bi ay daha bekleyelim dedik kısmet işte bu ay oldu
belki seninde öle olur aysem belli miii.
yaa şimdi dr arayışına girdim resmen ilk gun gittiğimi beğenmedim şimdi başka bi dr dan randevu aldım arkadaş tavsiyesiylee
bakalım inşallah bu iidir
Ammiin canım.Bi test yapsana bugün sen.Silik milik idare ederdik bizkızlaaarr bengeldım...gecmısı okudum ne güzel haberler var ne de cok sohbet etmıssınız bensız hamıle arkadasım tebrik ederım darısı bızım basımıza dıyelım canlar..bugün blol bol dua edelım canlar
Kız doğuracak ana valla doğuracak.Sakin ol Tuğraaaa...Hanım hanımcık otur yerinde artık.Titreme öyleebii hemen gidip bi kan testi yaptırırmısın artık yaaaa
bakkk catlıcam meraktan gebe kadını bağırttırıyosunnnn cık cık cık
İnşallah canım ama içimden bi ses yok diyor.Hoş geçen aylarda hissettim de ne oldu dimiArkadaşımın biri 9 ay doktor gezmiş.En sonuncusunu da çok beğenmiş.İçinin ısınmadığı doktora gitme tabi.Psikolojin çok önemli.
Ammiin canım.Bi test yapsana bugün sen.Silik milik idare ederdik biz
Kız doğuracak ana valla doğuracak.Sakin ol Tuğraaaa...Hanım hanımcık otur yerinde artık.Titreme öyle
kızlarr ben ıyıce ümitlenmeye basladım..camur gıbı lekelenme oldu dün bır damla sonra kesıldı..kırmızılardan hıc haber yok..kan tahlılımde pazartesı bellı olcak cok heyecanlıyım..galıba ümitlenmekte cok hakkım 14 gün gectı
hadı hayırlısı bakalım ınsaallah senınde hamış haberini alırız pazartesı :) 2013 guzelmı geldı ne?
bence kan testı yap ıdrar testı yapma adet gunun gecemeden kanda cıkar varsa ama ıdrar da cıkmaz
Bende çatladım burda seni takip ediyorum hep. İnşallah kan testin güzel çıkar. Ohh 2013 mis gibi geldiii bizim bayanlara
İnşallah bizede ugurlu gelecekkkk
ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah : D
ebbi, senin geçen aylarda adetin düzensiz olmuşmuydu ? 1,2 gün gecikme veya erken gelme ?
kızlar aranızda saklarına golge yaptıran vrmı hiç?
hayır canım tam gününde gelmıstı ondan öncekı ay bır kac gün gecıkmıstı
bi dk yaa :S
kafam mı döndü ben mi yanlış okudum tuğram hamile mii
nasıl yaaa? çoooook sevindim ama ben
nasıl oldu özet geçsenize accık, kendi derdimden hiç uğrayamadım kiiii