- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
canım kanda degerın yukselmıs yarın gıt bır daha baktır kandakı degerıne artmıssa gebesın demektır. o lekelerde yerlesme lakesı kandakı degerın cok yuksek degıl ama gec dollenmıs olabılır oyuzden deger dusuk kanda dollenmedn 4 gun sonra deger yukselır ıdrarda dollenmeden 15 gun sonra yukselır kandan takıp et derım ben.
başim agrıo midem agrıdı,sinirden mideme vurdu oturdum aglıyom,neden kimse anlamıyr beni
kızlar ben cıkıyorum moralım bozuldu iyice...
26.haftadan sonra ağlayabilir diyor ya içim sızladı resmenKızlar İnternette dolaşırken rastladığım bir yazı buyrun okuyun
1. Döllenme ve 9 aylık süre arasında bebeğin kilosu 3 milyar kez artar. İkiz gebeliklerde ise bu rakam çok daha yukarılara çıkabilir.
2. Bebeklerin kalplerinin oluşması ve kullanıma başlanması için gerekli olan süre genellikle döllenmeden sonra 18 gündür.
3. İlk üç aylık dönemin ilk ayında, bebeklerin görme, solunum ve duyma işlevi kazandığı bilinmektedir.
4. Ne düşündükleri kesin olarak bilinemese de bebeğin beyin dalgaları döllenmenin 42. gününden itibaren kaydedilebilir.
5. Çoğu bebeğin ilk ağlamasının doğum esnasında olduğu sanılır. Ancak bebekler anne karnında 26. haftadan sonra ağlayabilir.
6. Bebeklerin cinsiyetini erkek spermi belirler. X ve Y genini taşıyan spermlerden hangisi yumurta hücresini döllerse, bebeğin cinsiyeti o olacaktır.
7. İkizleriniz olmasını çok istiyorsanız dikkat! Afrikalı bir kabiledeki yüksek ikiz oranının sebebi araştırıldığında, fazla miktarda tatlı patates yedikleri ortaya çıkarılmıştır.
8. Annelik sizi kocaman biri haline dönüştürebilir, ancak aynı zamanda güzel tarafları da vardır. Bundan biri de annelerin hamilelik döneminde algılarının, etkilenmelerinin, motivasyonlarının ve duygusal zekalarının daha yüksek olmasıdır.
9. Kız veya erkek bebek şansının % 50-50 olduğu sanılsa da gerçek doğum rakamları pek de öyle göstermemektedir. Tüm dünyada her 100 kıza karşılık 105 erkek bebek dünyaya gelmektedir.
10. Toplam nüfusun % 10u solaklardan oluşur. Eğer ikiz gebelik söz konusuysa % 22 ihtimalle solak olacaktır.
Dün akşam iş çıkışı bi baskın yaptım eğer başla deseydi hapın 3. ayına başlıcaktım
oda gayet rahat kan testi yaptıralım dedi yaptırdım 1,66 dedim
bekliycez o halde sökülene kadar dedi, lekelenme adet sayılmaz dedi yaaa delirtti beni
buranın en iyi doktoru aslında ama serinkanlılığı beni delirtio
Eki Görüntüle 593981
İncim yaa çok panikledim ben erken yumurtlucam da kaçırıcam diye :) bi yorumlasana canım ???
Net olanı dün , silik olanı bugün yaptm .. Ama silik olan bayaa zaman sonra bu kadar belirdi .. Net olan bir iki dakika içinde belirmişti ..
canım bu hangi markanın?
canım yanı net olmasada sana sunu soyleyebılırım ıkısıde tam yumurtlama degıl sanırım cunku bende bu testlerı kullandım ve hep ıkıncı cızgım oldu ama benım nedenım pko hastası olmam sureklı net ıkı cızgı neyse ozamn daha bu durumdan kaynaklandıgını bılmıyordum arastırdım ve net ovulasyon sonucları cden daha koyu cıkıo canım .... bence testlere devam et.
canım kusura bakma geç gördüm mesajını.
Tatlım suan yumurtlamana daha var gözüküyor. Çünkü T çizgisi net değil. Panik yapma güzelim
Benimde testlerim böyle silik daha var yumurtlamamıza tatlım.
toyo diye bi marka canım
Ya ama benim ilk yaptığım kadar bile net çıkmıyo diğerleri , tamam ilkide belki çook net değil ama diğerlerinden net olması bişey ifade etmiyo mu sence ??
İncicim şimdi üçüncüsünü yaptım o da ilkine göre daha silik .. Ne demek acaba bu , deliricem yaaa :) ??
şekercim lütfen üzme kendini.dediklerimizi unutma. Ayşenin yazdıklarını düşün hatta dön tekrar oku. tamam mı?
ben de pil bitti. yarın görüşürüz tamam?
hayat çok kısa hiç bir şeyi kafana takma. Sağlık olsun yeter ki herşey yoluna girer tamam?
Buttercunpr tatlım bak benimkide böyle şuan. Daha var . Bende 30 günde bir oluyordum ama bu bebek düşündüğümüzden beri günlerim karıştı. 31, 32, filan oluyo. bu arada gecikme olmak iyiye işaretmiş. hamile kalmamız diğer aylarda kolaylaşırmış öyle diyolar.
Eki Görüntüle 594475
canım hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme..kendine umut mutluluk empoze et..mutsuzum üzgünüm dedikçe kendimizi daha kötü hissediyoruz..o yüzden iyi olmaya çalış,kendini toparla..hem batında geçmiş bebeğin seninle olabilir..üzme bebişinide...
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak mrvb 1 Şubat
agzından bal damlıo resmen :))
sol kasığımda çekme de oluo ara ara
ama ben umutlu değilim bu ara çok saçma şeyler yaşıyorumüzülüyorum
toyo diye bi marka canım
Ya ama benim ilk yaptığım kadar bile net çıkmıyo diğerleri , tamam ilkide belki çook net değil ama diğerlerinden net olması bişey ifade etmiyo mu sence ??
İncicim şimdi üçüncüsünü yaptım o da ilkine göre daha silik .. Ne demek acaba bu , deliricem yaaa :) ??
gunaydın kızlar....
nasılsınız bakalım bugun?
herkeze hayirli cumalar bugun bol bol dua edelim....