Bol bebiş topiği

agzından bal damlıo resmen :))

sol kasığımda çekme de oluo ara ara

ama ben umutlu değilim bu ara çok saçma şeyler yaşıyorum üzülüyorum

başim agrıo midem agrıdı,sinirden mideme vurdu oturdum aglıyom,neden kimse anlamıyr beni

şekercim lütfen üzme kendini.dediklerimizi unutma. Ayşenin yazdıklarını düşün hatta dön tekrar oku. tamam mı?
ben de pil bitti. yarın görüşürüz tamam?
hayat çok kısa hiç bir şeyi kafana takma. Sağlık olsun yeter ki herşey yoluna girer tamam?

kızlar ben cıkıyorum moralım bozuldu iyice...

canım hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme..kendine umut mutluluk empoze et..mutsuzum üzgünüm dedikçe kendimizi daha kötü hissediyoruz..o yüzden iyi olmaya çalış,kendini toparla..hem batında geçmiş bebeğin seninle olabilir..üzme bebişinide...

26.haftadan sonra ağlayabilir diyor ya içim sızladı resmen
PATATEEEEEEESSSS başlıyorum bu akşam patates savaşına... Tatlı patates farklımıki?Normal patates var bende.Arasam mı ki tatlısını?

En güzeli doktorun dediğini yapmak.5 gün geçince söktürücü veren doktorlar var.Bak seninki temkinli.Kendi kendine gelsin diyor.Hadi için rahat olsun biraz.İnşallah geç döllenmedir seninki de.Zaten sen 1,tatliebbi 2,cevodileksu 3 gecikme bekleyen.Üçünüzünde güzel haberlerini peşpeşe alalım.Halay sekelim doyasıya

canım kusura bakma geç gördüm mesajını.

Tatlım suan yumurtlamana daha var gözüküyor. Çünkü T çizgisi net değil. Panik yapma güzelim

Benimde testlerim böyle silik daha var yumurtlamamıza tatlım.

Buttercunpr tatlım bak benimkide böyle şuan. Daha var . Bende 30 günde bir oluyordum ama bu bebek düşündüğümüzden beri günlerim karıştı. 31, 32, filan oluyo. bu arada gecikme olmak iyiye işaretmiş. hamile kalmamız diğer aylarda kolaylaşırmış öyle diyolar.

canım bu hangi markanın?

toyo diye bi marka canım

Ya ama benim ilk yaptığım kadar bile net çıkmıyo diğerleri , tamam ilkide belki çook net değil ama diğerlerinden net olması bişey ifade etmiyo mu sence ??

İncicim şimdi üçüncüsünü yaptım o da ilkine göre daha silik .. Ne demek acaba bu , deliricem yaaa :) ??

Canım çok sıvı tükettiysen dahada silik çıkabilir. bak 2 saat kadar hiç sıvı alma. Öyle yap testlerini. Ben mesela az önce yaptım. yaklasık 2 saattir hiçbişi içmedim.

sende suan dan itibaren bişi içme.

2 saat sonra tekrarla tatlım

tmm canim dusundumde haklisiniz. soz takmiycam artik

Canım bak seninkin de C çizgisi çok koyu bende C çizgisi o kadar koyu değil .. İlk yaptığım gün sıvı alımına hiç dikkat etmedim ve en koyu çıkan oydu .. iki gündür 4 saat boyunca sıvı almıyorum ama ilk günkü gibi değil .. Bakalım bol bol test var hergün yapıcam artık :) İnşallah bu ay olur , gecikmeler ona işarettir :)

tmm kuzum haklisin evt bebegm varsa oda hiseder uzulmiycem. tskler iyiki varsin

yaaaaaaaaaaaa ben niye yokum bat 12 ocak inşaallah eklersin :)

iyi akşamlaaaaaaaaaar

phia - merinos1 - layle ?? kızlar son 1-2 gününüz.. durumlar nedir?

agzından bal damlıo resmen :))

sol kasığımda çekme de oluo ara ara

ama ben umutlu değilim bu ara çok saçma şeyler yaşıyorum üzülüyorum

hiçbirşeye üzülme canım hersyden onemlı tuttugun bebısın ıcın olsun bunu yapma . ama kan testını yenıle ve her yaptıgın harekete dıkkat et.

canım adetten sonra 21. gunde çift çizgiyı yakalaynları bılıyorum sabırlı olmalısın.

kızlar benı de bat takvımıne eklermısınız bat 10 ocak.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar.. haftanın son günü acaip mutluyum :) yarın bende uyuyacağım şişene kadar

araştırmacı gazeteci ben kısacık bir araştırma yaptım.Stresli bayanlar bakın ne yazıyo...

Sıkıntıdan mideme kramplar girdi deriz ya yada stresten, işte öylesine söylenmiş bir laf olmadığını anlıyoruz.
Kendi ruhsal ve bedensel sıkıntısı olan bayanların yumurtalıkları bile stres altındayken herhangi bir döllenmeyi kabul etmiyormuş.
Bu zamana kadar bu teori bilim dünyasını meşgul ediyordu ama bu kadar kesin ve net kanıya varılamamıştı. Artık kesin ve net konuşabiliyor doktorlar bu konu hakkında.
Peki bu stres illetinden nasıl kurtulabilirz derseniz, herkesin ilacı kendinde saklıdır.
Herkes kendisinin neyi rahatlattığını karşıdakinden daha iyi bilir. Kimi toprakla uğraşır, kimisi teknoloji ile, kimisi gezme tozma ile...
Nasıl atlatırsanız atlatın, ama pahallı ama ekonomik yoldan ama muhakkak atlatın bu illeti. Hiç olmazsa sağlam nesillerimiz yetişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…