Bol bebiş topiği

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşemiyoruz özledim sizi

yeni yılın hepimize güzel haberler getireceğini umudediorum

ben saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ara

bildiğiniz gibi serophenede 2. ayım 30 unda adet olmayı bekliyordum

29 unda silik ikinci çizginin gölgesini gördüm, az da olsa umutlandım, 30 unda adet olmadım sıcaklık 37 derece

31 inde test yaptım kocaman bir hiç çıktı, akşam üstü ateşlendim 37,8 adet oldum sandım ama kahverengi akıntıda öteye geçemedim

o akşam ertesi günü 38 derece ateşle yandım,kan testine gittim 1,66 onda da bişii yok

dün ilaca başlamam gerekiyordu doktoruma gittim sökülmeden ilaç olmaz dedi, muayene etmedi

ben ne yaşıyorum yaa

Son düzenleme:

ben de merak ediyordum seni. epey de geçmiş BAT. daha öncede böyle gecikti mi?

canım uzulme... bak bende 30da olcktm olmadım bat gnu test yaptm negatf cıktı
belki bende sen gbi olcam...
uzulme ben olsam sogan suyu icerdi o sokturu...

ben de merak ediyordum seni. epey de geçmiş BAT. daha öncede böyle gecikti mi?

normalde düzensizdi zaten o yüzden serophene ile destekliyorduk yumurtlamayı ama

iki gün iki ped koydum ortasın minnacık damlayla attım

o yüksek ateşi de anlamadım,komada yattım ama ne boğaz ağrısı ne öksürük hiç bişii yok üşütmüş olsam bunlarda olurdu

yüksek ateş, baş ağrısı, şiş göğüsler, kahverengi lekelenme, negatif test sonuçları :)

testleri yeni mi yaptırdın daha sonradan yerleşmiş olmasın?

canım uzulme... bak bende 30da olcktm olmadım bat gnu test yaptm negatf cıktı
belki bende sen gbi olcam...
uzulme ben olsam sogan suyu icerdi o sokturu...

uzulmekten de geçtim herşey üstüste gölge şeklinde umut verici ikinci çizgi,zamanında olmayan adet,

hadi test bozuk çıktı neden adam gibi adet olmadım

ilaç bile içmedim ateşler içindeyken, en son aspirin içtim kanı sulandırsın söküliim diye pırıl pırıl iki ped attım

anlamıyorum ki ben, ilaç ilk ay 34. gün adetimi getirmişti

ama bu ay 35.gün kahve akıntı dışında hiç bişii yok, ağrı sızı hiç bişii

testleri yeni mi yaptırdın daha sonradan yerleşmiş olmasın?

idrarları 31 sabahı yaptım, sonra kahve akıntım geldi ertesi günü 1inde kan verdim normalde 0,100 çıkardı şimdi 1,66 oda çok saçma

kist falanmı oluştu acaba yaaa deliricem

Son düzenleme:
evt haftaya carşamba falan tekrarlamayı duşunuyorum...

bence sen yarın sabah ilk idrarınla yine yap bekleme okadar hadi inşaallah gebesindir tatlım.
Bak eger hamleysen sana söylemeyen akrabalarına sende söyleme 3 aylık olana kadar sakla olurmu ?
Nasıl fikir ama :)))

tatlım belirsizlık cok daha kotu biliyrm ama hamile olmadgndan tam emin deglsın bat 10gun gecsın bı daha tekrarla testi sonra sokturcu kullan oksun adetin

bence sen yarın sabah ilk idrarınla yine yap bekleme okadar hadi inşaallah gebesindir tatlım.
Bak eger hamleysen sana söylemeyen akrabalarına sende söyleme 3 aylık olana kadar sakla olurmu ?
Nasıl fikir ama :)))

yok ben hafftaya kadar beklıycm eyer negatifi gorusem cok uzlurm..
zaten hamiş olduğmda 6aya kadar saklıycam balık etliyim ya gobişim var zaten o yuzden belki anlamaz kimse karnımı :)

yok be gulum ben hissederdim hamiş olsam deglm bence..
bide bu ara 2 kg fln aldm sanırım dengem bozuldu ondan olmadı bat..
ve kasımlarıma agrı gırıo kızlar cişim geldinde neden ki...?

yok güzelim herkes hemen hissetmez mesela bende ilk gebeliğimde senin gibi değilim değilim dedim ama ongün sonra gittim kese bile göründü. bende hiç hissetmedim sürekli çişim geliyordu.

tatlım belirsizlık cok daha kotu biliyrm ama hamile olmadgndan tam emin deglsın bat 10gun gecsın bı daha tekrarla testi sonra sokturcu kullan oksun adetin

bende o yüzden bekliyorum 10 sonra hala sökülmezsem kan ve idrarı tekrarlıcam

doktoruma gidicem inşallah kist oluşmamıştır,onlarda böyle kahverengi lekelenme yapıolarmış,bide bu durum üstüne görmede yaşanıyormuş

bir defa farlutal kullandım bi bağrınıyorum bi ağlıyorum delirtmişti beni bu sefer progestanı sorucam

kullananı çokmuş, hem gebelik hem adet düzenleme hem bebek yerleşmesi için destek hepsinde kullanıyorlar

sizi seviorum iyiki varsınız

kıızlarr hızınıza yetişmek çok zor yaa..maşallah parmaklarınıza kuvvett..

ayşeee listede ben niye yokummmm..bat gelmez inşallah 13 ocak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…