- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
ben bebetimesın kotu olduğunu bılıyrm hanlişmiş genelde... nova almiştm da onu yapcm haftaya
gene çişim geldi ya toiletemi çalişiyn diyck milet suyu cok iciym habire gidiyrm ya
merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşemiyoruz özledim sizi
yeni yılın hepimize güzel haberler getireceğini umudediorum
ben saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ara
bildiğiniz gibi serophenede 2. ayım 30 unda adet olmayı bekliyordum
29 unda silik ikinci çizginin gölgesini gördüm, az da olsa umutlandım, 30 unda adet olmadım sıcaklık 37 derece
31 inde test yaptım kocaman bir hiç çıktı, akşam üstü ateşlendim 37,8 adet oldum sandım ama kahverengi akıntıda öteye geçemedim
o akşam ertesi günü 38 derece ateşle yandım,kan testine gittim 1,66 onda da bişii yok
dün ilaca başlamam gerekiyordu doktoruma gittim sökülmeden ilaç olmaz dedi, muayene etmedi
ben ne yaşıyorum yaa
kustum ağla ağla ağla
merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşemiyoruz özledim sizi
yeni yılın hepimize güzel haberler getireceğini umudediorum
ben saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ara
bildiğiniz gibi serophenede 2. ayım 30 unda adet olmayı bekliyordum
29 unda silik ikinci çizginin gölgesini gördüm, az da olsa umutlandım, 30 unda adet olmadım sıcaklık 37 derece
31 inde test yaptım kocaman bir hiç çıktı, akşam üstü ateşlendim 37,8 adet oldum sandım ama kahverengi akıntıda öteye geçemedim
o akşam ertesi günü 38 derece ateşle yandım,kan testine gittim 1,66 onda da bişii yok
dün ilaca başlamam gerekiyordu doktoruma gittim sökülmeden ilaç olmaz dedi, muayene etmedi
ben ne yaşıyorum yaa
ben de merak ediyordum seni. epey de geçmiş BAT. daha öncede böyle gecikti mi?
normalde düzensizdi zaten o yüzden serophene ile destekliyorduk yumurtlamayı ama
iki gün iki ped koydum ortasın minnacık damlayla attım
o yüksek ateşi de anlamadım,komada yattım ama ne boğaz ağrısı ne öksürük hiç bişii yok üşütmüş olsam bunlarda olurdu
yüksek ateş, baş ağrısı, şiş göğüsler, kahverengi lekelenme, negatif test sonuçları :)
canım uzulme... bak bende 30da olcktm olmadım bat gnu test yaptm negatf cıktı
belki bende sen gbi olcam...
uzulme ben olsam sogan suyu icerdi o sokturu...
testleri yeni mi yaptırdın daha sonradan yerleşmiş olmasın?
evt haftaya carşamba falan tekrarlamayı duşunuyorum...
bence sen yarın sabah ilk idrarınla yine yap bekleme okadar hadi inşaallah gebesindir tatlım.
Bak eger hamleysen sana söylemeyen akrabalarına sende söyleme 3 aylık olana kadar sakla olurmu ?
Nasıl fikir ama :)))
yok be gulum ben hissederdim hamiş olsam deglm bence..
bide bu ara 2 kg fln aldm sanırım dengem bozuldu ondan olmadı bat..
ve kasımlarıma agrı gırıo kızlar cişim geldinde neden ki...?
tatlım belirsizlık cok daha kotu biliyrm ama hamile olmadgndan tam emin deglsın bat 10gun gecsın bı daha tekrarla testi sonra sokturcu kullan oksun adetin