- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi semplice_signora
yok güzelim herkes hemen hissetmez mesela bende ilk gebeliğimde senin gibi değilim değilim dedim ama ongün sonra gittim kese bile göründü. bende hiç hissetmedim sürekli çişim geliyordu.
bende o yüzden bekliyorum 10 sonra hala sökülmezsem kan ve idrarı tekrarlıcam
doktoruma gidicem inşallah kist oluşmamıştır,onlarda böyle kahverengi lekelenme yapıolarmış,bide bu durum üstüne görmede yaşanıyormuş
bir defa farlutal kullandım bi bağrınıyorum bi ağlıyorum delirtmişti beni bu sefer progestanı sorucam
kullananı çokmuş, hem gebelik hem adet düzenleme hem bebek yerleşmesi için destek hepsinde kullanıyorlar
sizi seviorum iyiki varsınız
Canım benim hoşgeldin yeniden.Sabır inşallah yerleşme lekesidir yaşadığın.Dualarım seninle tatlımmerhaba kızlar uzun zaman oldu görüşemiyoruz özledim sizi
yeni yılın hepimize güzel haberler getireceğini umudediorum
ben saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ara
bildiğiniz gibi serophenede 2. ayım 30 unda adet olmayı bekliyordum
29 unda silik ikinci çizginin gölgesini gördüm, az da olsa umutlandım, 30 unda adet olmadım sıcaklık 37 derece
31 inde test yaptım kocaman bir hiç çıktı, akşam üstü ateşlendim 37,8 adet oldum sandım ama kahverengi akıntıda öteye geçemedim
o akşam ertesi günü 38 derece ateşle yandım,kan testine gittim 1,66 onda da bişii yok
dün ilaca başlamam gerekiyordu doktoruma gittim sökülmeden ilaç olmaz dedi, muayene etmedi
ben ne yaşıyorum yaa
Varsın kıız.İlk listeye bakma güncel listede varsın paylaşayım da gör kendini..kıızlarr hızınıza yetişmek çok zor yaa..maşallah parmaklarınıza kuvvett..
ayşeee listede ben niye yokummmm..bat gelmez inşallah 13 ocak..
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
ooooo ben de herkes nerde diyorum,hepiniz burdaymışsınız.nasılsınız arkadaşlar?
ellerine sağlık ayşecim..phianın pat yarınmış..haber alan var mı..
2013 olduk ya artık burdayız Feyzacım.Bat beklerim ben.Son 8..Bu ay aramızda bekleyenler çoğunlukta.Kiminin 4 gün oldu kiminin 10 gün oldu batı gelmedi daha.Hayırlısıyla peşpeşe alaydık güzel haberleri.
İnşallah canım.2012 Aralık ayında yaptık sizi deriz inşallah sıpalarımızason gördüğünüz sat 2012 deki olur inşallah canım .evet ya phia'nın ateşi düşmeye başlamış ben de kaç gündür yüksek diye seviniyordum.neyse hayırlısı olur inşallah.çok öpüyorum sizleri
inşallah olmaz yaa
İnşallah gelir bebeğiniz canım..Ben de beklemedeyim bata 8 gün kaldı.Hayırlısı olsun hakkımızda..slm kızlarrrrrr herkes beklmede galibaaa benimde 6 günüm kaldı ne zman yumurtladım bilmiyorumgeçen ayki adetime göre bat 9 ocakkk :) dokotrun dediği gibi gün aşırı ilşki oldu baklaım nolcak çok merak ediyorumm
merhaba canlarım nasılsınız yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olur inşallah neler yapıyorsunuz bakalım