Bol bebiş topiği

benimde geçen ay 13 gün geçti..dr a söyledim normal dedi..kistte oluşmamıştı çok şükür..bu ay da klomen ovitrelle progestan kullanıyoum..ama sabah karın ağrısıyla uyandım..yan etkisi galiba..

bizde seni seviyruz kuzuucummmm,uzulme tmm mı?

Canım benim hoşgeldin yeniden.Sabır inşallah yerleşme lekesidir yaşadığın.Dualarım seninle tatlım
kıızlarr hızınıza yetişmek çok zor yaa..maşallah parmaklarınıza kuvvett..

ayşeee listede ben niye yokummmm..bat gelmez inşallah 13 ocak..
Varsın kıız.İlk listeye bakma güncel listede varsın paylaşayım da gör kendini..

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
mrvb1 Şubat

ooooo ben de herkes nerde diyorum,hepiniz burdaymışsınız.nasılsınız arkadaşlar?

2013 olduk ya artık burdayız Feyzacım.Bat beklerim ben.Son 8..Bu ay aramızda bekleyenler çoğunlukta.Kiminin 4 gün oldu kiminin 10 gün oldu batı gelmedi daha.Hayırlısıyla peşpeşe alaydık güzel haberleri.

2013 olduk ya artık burdayız Feyzacım.Bat beklerim ben.Son 8..Bu ay aramızda bekleyenler çoğunlukta.Kiminin 4 gün oldu kiminin 10 gün oldu batı gelmedi daha.Hayırlısıyla peşpeşe alaydık güzel haberleri.

son gördüğünüz sat 2012 deki olur inşallah canım .evet ya phia'nın ateşi düşmeye başlamış ben de kaç gündür yüksek diye seviniyordum.neyse hayırlısı olur inşallah.çok öpüyorum sizleri

İnşallah canım.2012 Aralık ayında yaptık sizi deriz inşallah sıpalarımıza

inşallah olmaz yaa

İnşallah çok dua ettim phiaya.Hala da ediyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelir

slm kızlarrrrrr herkes beklmede galibaaa benimde 6 günüm kaldı ne zman yumurtladım bilmiyorum geçen ayki adetime göre bat 9 ocakkk :) dokotrun dediği gibi gün aşırı ilşki oldu baklaım nolcak çok merak ediyorumm

merhaba canlarım nasılsınız yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olur inşallah neler yapıyorsunuz bakalım

İnşallah gelir bebeğiniz canım..Ben de beklemedeyim bata 8 gün kaldı.Hayırlısı olsun hakkımızda..
merhaba canlarım nasılsınız yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olur inşallah neler yapıyorsunuz bakalım

İnşallah hepimiz hamile oluruz bu ay.Ben bat beklerim.8 gün kaldı...Belirti aramıyorum.Belirsede görmemezlikten geliyorum.Sakinim.Tevekkül ettim.Dualar ediyorum.Bekliyorum umutla..Sen nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…