Bol bebiş topiği

benimde geçen ay 13 gün geçti..dr a söyledim normal dedi..kistte oluşmamıştı çok şükür..bu ay da klomen ovitrelle progestan kullanıyoum..ama sabah karın ağrısıyla uyandım..yan etkisi galiba..

bende o yüzden bekliyorum 10 sonra hala sökülmezsem kan ve idrarı tekrarlıcam

doktoruma gidicem inşallah kist oluşmamıştır,onlarda böyle kahverengi lekelenme yapıolarmış,bide bu durum üstüne görmede yaşanıyormuş

bir defa farlutal kullandım bi bağrınıyorum bi ağlıyorum delirtmişti beni bu sefer progestanı sorucam

kullananı çokmuş, hem gebelik hem adet düzenleme hem bebek yerleşmesi için destek hepsinde kullanıyorlar

sizi seviorum iyiki varsınız

bizde seni seviyruz kuzuucummmm,uzulme tmm mı?

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşemiyoruz özledim sizi

yeni yılın hepimize güzel haberler getireceğini umudediorum

ben saçma sapan şeyler yaşıyorum bu ara

bildiğiniz gibi serophenede 2. ayım 30 unda adet olmayı bekliyordum

29 unda silik ikinci çizginin gölgesini gördüm, az da olsa umutlandım, 30 unda adet olmadım sıcaklık 37 derece

31 inde test yaptım kocaman bir hiç çıktı, akşam üstü ateşlendim 37,8 adet oldum sandım ama kahverengi akıntıda öteye geçemedim

o akşam ertesi günü 38 derece ateşle yandım,kan testine gittim 1,66 onda da bişii yok

dün ilaca başlamam gerekiyordu doktoruma gittim sökülmeden ilaç olmaz dedi, muayene etmedi

ben ne yaşıyorum yaa :KK43:
Canım benim hoşgeldin yeniden.Sabır inşallah yerleşme lekesidir yaşadığın.Dualarım seninle tatlım
kıızlarr hızınıza yetişmek çok zor yaa..maşallah parmaklarınıza kuvvett..

ayşeee listede ben niye yokummmm..bat gelmez inşallah 13 ocak..
Varsın kıız.İlk listeye bakma güncel listede varsın paylaşayım da gör kendini..

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

ooooo ben de herkes nerde diyorum,hepiniz burdaymışsınız.nasılsınız arkadaşlar?

2013 olduk ya artık burdayız Feyzacım.Bat beklerim ben.Son 8..Bu ay aramızda bekleyenler çoğunlukta.Kiminin 4 gün oldu kiminin 10 gün oldu batı gelmedi daha.Hayırlısıyla peşpeşe alaydık güzel haberleri.

2013 olduk ya artık burdayız Feyzacım.Bat beklerim ben.Son 8..Bu ay aramızda bekleyenler çoğunlukta.Kiminin 4 gün oldu kiminin 10 gün oldu batı gelmedi daha.Hayırlısıyla peşpeşe alaydık güzel haberleri.

son gördüğünüz sat 2012 deki olur inşallah canım .evet ya phia'nın ateşi düşmeye başlamış ben de kaç gündür yüksek diye seviniyordum.neyse hayırlısı olur inşallah.çok öpüyorum sizleri

son gördüğünüz sat 2012 deki olur inşallah canım .evet ya phia'nın ateşi düşmeye başlamış ben de kaç gündür yüksek diye seviniyordum.neyse hayırlısı olur inşallah.çok öpüyorum sizleri
İnşallah canım.2012 Aralık ayında yaptık sizi deriz inşallah sıpalarımıza :KK9:

inşallah olmaz yaa :KK43:

İnşallah çok dua ettim phiaya.Hala da ediyorum.İnşallah hayırlı haberlerle gelir:KK16:

slm kızlarrrrrr herkes beklmede galibaaa benimde 6 günüm kaldı ne zman yumurtladım bilmiyorum :KK43: geçen ayki adetime göre bat 9 ocakkk :) dokotrun dediği gibi gün aşırı ilşki oldu baklaım nolcak çok merak ediyorumm :KK36::KK36:

merhaba canlarım nasılsınız yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olur inşallah neler yapıyorsunuz bakalım:KK16:

slm kızlarrrrrr herkes beklmede galibaaa benimde 6 günüm kaldı ne zman yumurtladım bilmiyorum :KK43: geçen ayki adetime göre bat 9 ocakkk :) dokotrun dediği gibi gün aşırı ilşki oldu baklaım nolcak çok merak ediyorumm :KK36::KK36:
İnşallah gelir bebeğiniz canım..Ben de beklemedeyim bata 8 gün kaldı.Hayırlısı olsun hakkımızda..
merhaba canlarım nasılsınız yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olur inşallah neler yapıyorsunuz bakalım:KK16:

İnşallah hepimiz hamile oluruz bu ay.Ben bat beklerim.8 gün kaldı...Belirti aramıyorum.Belirsede görmemezlikten geliyorum.Sakinim.Tevekkül ettim.Dualar ediyorum.Bekliyorum umutla..Sen nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor?

X