- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
Günaydın cadiiii
İyi iyi batmalar çok iyiYerleşiyor demekki sıpa.Acelem yok nasılsa bekleyenim var dercesine ağırdan alıyor Mutlu mutlu bekle tamammı karamsarlık yok.Kafaya da takma geliyor işte bebeğin.
Ben iyiyim.Hatta öyle bi rüya gördümki bugün ağlamamak için zor duruyorum.Çok muhteşemdi.Kardeşimle hastanedeyim.Doktorum hamileysen bile daha erken görünmez diyor.Bende karnıma baktım dikkatlice şeffaf oluyor karnım.İçi görünüyor.Bir kese iki bebek içinde.Kardeşim biye iki tane diyor.Biri eşi doğumda düşecek diyorum.Hemen topiğe haber vermeliyim diyorum.Elimde 2 tane test var wcye koştum.Kap bulamayınca avcuma aldım idrarımı ortaya idrar toplandı kenarı su.İşte dedikleri sulu akıntı bu diyorum.Testin sonucunu hatırlamıyorum ama kardeşimle şoktayız ikimiz.Oysaki akşam bambaşka bi sorun vardı kafamda.Aklıma bile gelmedi gebelik.Bilinçaltı da olabilir tabi.Ama o kadar nettiki görüntü.Aynı internetteki resimler gibi.Ultrason gibi karanlık değil.Hala etkisindeyim rüyanın.
canım cok guzel bir ruya inşallah gercek olur.. herkeze yorumlatma ruyana :)
inşallah ikizleriniz olur ben guzel yorumluyum şimdi :)
tatlım ben inanmiyrm bebgm gelcegine bilmyrm işte karamsar deglde hamile olsam anlardım demi?
oyhh hayır olsun inşallah ayşom. rüyada bile görmek insana iyi geliyor ama uyanmak kötü oluyor. Bu ay gelecek demekki ikizler. Haber veriyorlar önceden bak.akıllı çocuklar onlar.
İnşallah kızlar inşallahhh..İşle ilgili bi sorunumuz var dün akşamdan beri.Kafa da orda.Rüyaya şok oldum.Geçen ay da görmüştüm hamileyken kendimi.Şimdi bebeklerimi gördüm :)
Elemanlar hep dışarda o yüzden yoğunum biraz ben.Mümkün olduğunca bakıyorum sayfaya.Yazamıyorum ama vakit bulup :)kızlar bugun işiniz var sanırım
ayh ne güzel. hadi inşallah gerçek olur.kocaman göbüşün olur ama ikizleri taşımak da zor olur herhalde?
İkizler her iki ailede de çok uzak akrabalarda varmış.Doktoruma sordum bu ihtimaldir dedi.Hiç ikiz olmayan ailelerden ikizler oldu doğal yollarla dedi.Doktor tedavisiyle şans biraz daha yüksek ama hiç olmasa bile ikiz olma ihtimali her zaman vardır dedi.Doktorların hiç sevmediği gebelikmiş çoğul.Sorunlar çok olur,erken doğum özellikle.Çok dikkat gereken bi durum dedi.Dua edersen olur neden olmasınki Allah'ın takdiri dedi.Bi yerde okudum bende.Bizim gibi ikiz delisi bi çift varmış.Hiç de ikiz yokmuş ailelerinde.O kadar istemişki olmuş ikizleri.Erken doğumla kaybetmiş ama.Sonra tekrar olmuş ikizleri.Doktorlar hayret etmiş.Üstüste olması çok zor diye.Dua ettim diyor.Sadece çok inandım ve güvendim Rabbim'e diyor.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun da tek de olsa olur.Ama gönlümüzden geçeni dilimize döküp dua ediyoruz eşimle.İkiz erkek evlatlarımız gelsin diye.Göbeğimin fotosunu yüklerim inşallahcanım ailende varmı ikiz? benimkinde yok ama eşimin kız kardeşleri ikiz onlarda var sizce bendede olurmu ikiz ihtimali?
kızlar birisi var ekimde evlendi hemn hamiş kaldı duşurdu derken bu ayda hamile kalmiş...
bizde o bile yok
İkizler her iki ailede de çok uzak akrabalarda varmış.Doktoruma sordum bu ihtimaldir dedi.Hiç ikiz olmayan ailelerden ikizler oldu doğal yollarla dedi.Doktor tedavisiyle şans biraz daha yüksek ama hiç olmasa bile ikiz olma ihtimali her zaman vardır dedi.Doktorların hiç sevmediği gebelikmiş çoğul.Sorunlar çok olur,erken doğum özellikle.Çok dikkat gereken bi durum dedi.Dua edersen olur neden olmasınki Allah'ın takdiri dedi.Bi yerde okudum bende.Bizim gibi ikiz delisi bi çift varmış.Hiç de ikiz yokmuş ailelerinde.O kadar istemişki olmuş ikizleri.Erken doğumla kaybetmiş ama.Sonra tekrar olmuş ikizleri.Doktorlar hayret etmiş.Üstüste olması çok zor diye.Dua ettim diyor.Sadece çok inandım ve güvendim Rabbim'e diyor.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun da tek de olsa olur.Ama gönlümüzden geçeni dilimize döküp dua ediyoruz eşimle.İkiz erkek evlatlarımız gelsin diye.Göbeğimin fotosunu yüklerim inşallah
kesinlikle yürekten ister ve yürekten dua edersen olur ben inanıyorum.
yaw deme öyle bak kızıyorum. hala adet olmadın batmaların var. ben ne edem oturayım ağlıyayım ozaman.sen böyle karamsar olursan ohoooo gül bakiimmm
kesinlikle yürekten ister ve yürekten dua edersen olur ben inanıyorum.
kızlar birisi var ekimde evlendi hemn hamiş kaldı duşurdu derken bu ayda hamile kalmiş...
bizde o bile yok