- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
saol cevomm
sırayla hepiniz gelin peşimden Rabbim in izniyle
bekliyorum hepinizi.
kızlar ateşim yukseldi ya noluyo bna grip mi olcam yoksa ya durduk yere işyerınde ateşimi cıkar insanın
canım sende ne gbi belirtiler oldu tam olarak?
tatlım benim belirti adına iki sey vardı
bir kasıklarında hafiften bi batma sağda solda
bide kremsi akıntım vardı o kadar
başka hiçbişey yoktu
inşallah hayırlısı olur hakkında. Bizim temizliğe gelen bir abla 10 günden önce bakmayın demişti. Gerçi 12. gün baktımda ne olduhmmm anladım canım benimde 4gun oldu geceli bat gunu negatifi gordum... ama hala gelen giden yok
o zaman ben arayım doktoru .durumu anlatıp isteyim randevuyu .canım benım bıldıgım kadarıyla adetın 3 . gunu gıtmen ıyı olur benı doktor oyle cagırmıstı tahlıllerı ozamn yapıyorlar.
Sen kendini çok dinliyorsun gibi geldi banaKızıcam bak şimdi sana.Sakin ol biraz.Kalk bi elini yüzünü yıka.Hadi canım benim.Beklemek çok zor biliyorum hepimiz yaşıyoruz her ay.Ama birgün tuğra gibi bizde güzel haberimizi verip tebrikleri kabul edeceğiz..
ben de bir soru sorabilir miyim hocam?gün aşırı mı yoksa her gün mü çalışma?gün aşırı da başarısız oldum da
kuzum gercktn ateşim var noldu anlamadım
kız ne hocası...=))
bende gun asırıda başarız olduğundan dolayı hergun 1 hafta yumurtlama haftasında
birasda kısmet tabi öle de denk gelmiş olabilir
kuzum gercktn ateşim var noldu anlamadım
kızlar yıkadım elimi yuzumu,biraz iyi geldi...ama halen var
dikk ediyorum canım bilmem nolduğunu
boğazlarında yanma ya da acıma filan var mı?halsizlik kırgınlık?bunlar varsa enfeksiyondur yoksa sana acı gerçeği açıklamak zorundayım :)