- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
canım hiç biri yok....gercek ne??
kuzum gercktn ateşim var noldu anlamadım
boğazlarında yanma ya da acıma filan var mı?halsizlik kırgınlık?bunlar varsa enfeksiyondur yoksa sana acı gerçeği açıklamak zorundayım :)
kızlar ben geldim
değerim 2 katınında ustunde cıktı
gayet gusel dedi doktor
karından rahim duvarına baktı
oda gusel kalınlaşmış normal hersey dedi
folic asit yazdı 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdı
şükürler olsun hersey yolunda kızlarr...
darısı hepinizin başınaa
Tuğracım takvimi bile yapmışsın :) değerin de iyiymiş MAŞALLAHHHH .. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. Çok sevindim gerçekten bi kez daha yazayım dedim takvimi görünce :) Sen ne kadardır istiyodun .. Ya ben sanki bu mutluluk hiç başıma gelmicekmiş gibi oluyorum bazen :) çok fazla olmadı deneyeli ama korunmazsam hemen hamile kalırım sanıyodum :)
ya kızlar kafayı yicem şu an gerçekten .. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum ovulasyon testini ..
22 Aralıkta 6 gün gecikmeyle kırmızılar geldi .. Kırmızıların bitmesi biraz uzun sürdü kahverengi lekelenmeler filan oldu .. Geciktiğinden dedim ben . Sonra akıntı başladı .. Yumurtlama akıntısıyla aynı ..
1 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve dakika içinde net çift çizgiyi gördüm .. Ama C çizgisi hamilelik testlerindeki gibi kıpkırmızı değil kırmızı T çizgisi ise C kadar kalın değil ama onun kadar net bi çizgi ..
2 Ocak yani az önce yaptım C dünkü gibi ama T varla yok arası yok gibi hatta ..
Şimdi ben yumurtladım bitti mi ? İlk çalışmayı dün yaptık .. Tek çalışma oldu ozaman .. Belki kahverengi lekeler sırasında ben yumurtladım .. Kaçırdım mı acaba ????
diğer topiktede yazmıstım .Burdada yazayıim.
Canım fotograflarını cek öyle daha iyi yardımcı olabiliriz.
Eki Görüntüle 593981
İncim yaa çok panikledim ben erken yumurtlucam da kaçırıcam diye :) bi yorumlasana canım ???
Net olanı dün , silik olanı bugün yaptm .. Ama silik olan bayaa zaman sonra bu kadar belirdi .. Net olan bir iki dakika içinde belirmişti ..
Eki Görüntüle 593981
İncim yaa çok panikledim ben erken yumurtlucam da kaçırıcam diye :) bi yorumlasana canım ???
Net olanı dün , silik olanı bugün yaptm .. Ama silik olan bayaa zaman sonra bu kadar belirdi .. Net olan bir iki dakika içinde belirmişti ..
kizlar gunaydın....
günaydınnn kızlar ben de burdayım haa :)
evet cevo durumlar nasıl?gelmedi demi?
Günaydın cadiiiigünaydınnn kızlar ben de burdayım haa :)
evet cevo durumlar nasıl?gelmedi demi?
İyi iyi batmalar çok iyiyok canım gelen giden yok..bugun sabah kotu bi batma oldu sol tarafta koçişle çilveleşirken.. uzandm biraz gecti..işteyim şimdi
sen nasılsın?
gunaydın sanada kuzum,gelen giden yok sadece bi batma oldu sbh cok kotu gecti şimdi iyim
sen nasılsın?