Bol bebiş topiği

canım hiç biri yok....gercek ne??

hamiilesin :)) yok şaka bir yana bir arkadaşım öyle demişti.hamileliğinde ateşi çıkmış hep.
hayırlısı olsun canım.stres yapma kendine.sen testini tekrarla. belki çıkar. çıkmazsa da kısmet Allah yazmış kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. kendini sık boğaz etme emii.
neyse bana ayrılan sürenin burada sonuna geldik.başka bir programda görüşmek dileğiyle esen kalın hoşçakalın.. trt ankara :))
öptüm hepinizi sabah görüşürüzzz...

kuzum gercktn ateşim var noldu anlamadım
:KK53: Aman dikkat et canım benim.Bi de hamileysen ilaç da alamazsın.Benim boğazın tek tarafı inikti 2-3 gündür bugün diğer tarafta indi.Sesimi bi duysanız keman gıcırtısı gibi geliyor artık:KK9: :KK24::KK24::KK24::KK24:

boğazlarında yanma ya da acıma filan var mı?halsizlik kırgınlık?bunlar varsa enfeksiyondur yoksa sana acı gerçeği açıklamak zorundayım :)

İşte benim boğazın tanımı:KK37:

kızlar ben geldim
değerim 2 katınında ustunde cıktı
gayet gusel dedi doktor
karından rahim duvarına baktı
oda gusel kalınlaşmış normal hersey dedi
folic asit yazdı 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdı
şükürler olsun hersey yolunda kızlarr...
darısı hepinizin başınaa:KK34:

Tuğracım takvimi bile yapmışsın :) değerin de iyiymiş MAŞALLAHHHH .. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. Çok sevindim gerçekten bi kez daha yazayım dedim takvimi görünce :) Sen ne kadardır istiyodun .. Ya ben sanki bu mutluluk hiç başıma gelmicekmiş gibi oluyorum bazen :) çok fazla olmadı deneyeli ama korunmazsam hemen hamile kalırım sanıyodum :)

Tuğracım takvimi bile yapmışsın :) değerin de iyiymiş MAŞALLAHHHH .. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. Çok sevindim gerçekten bi kez daha yazayım dedim takvimi görünce :) Sen ne kadardır istiyodun .. Ya ben sanki bu mutluluk hiç başıma gelmicekmiş gibi oluyorum bazen :) çok fazla olmadı deneyeli ama korunmazsam hemen hamile kalırım sanıyodum :)

Tesekkur ederim Rabbim tez amanda sana da nasip etsin
5 aydır istiyodum ..
5.ayda oldu yani

ya kızlar kafayı yicem şu an gerçekten .. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum ovulasyon testini ..

22 Aralıkta 6 gün gecikmeyle kırmızılar geldi .. Kırmızıların bitmesi biraz uzun sürdü kahverengi lekelenmeler filan oldu .. Geciktiğinden dedim ben . Sonra akıntı başladı .. Yumurtlama akıntısıyla aynı ..

1 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve dakika içinde net çift çizgiyi gördüm .. Ama C çizgisi hamilelik testlerindeki gibi kıpkırmızı değil kırmızı T çizgisi ise C kadar kalın değil ama onun kadar net bi çizgi ..

2 Ocak yani az önce yaptım C dünkü gibi ama T varla yok arası yok gibi hatta ..

Şimdi ben yumurtladım bitti mi ? İlk çalışmayı dün yaptık .. Tek çalışma oldu ozaman .. Belki kahverengi lekeler sırasında ben yumurtladım .. Kaçırdım mı acaba ????

ya kızlar kafayı yicem şu an gerçekten .. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum ovulasyon testini ..

22 Aralıkta 6 gün gecikmeyle kırmızılar geldi .. Kırmızıların bitmesi biraz uzun sürdü kahverengi lekelenmeler filan oldu .. Geciktiğinden dedim ben . Sonra akıntı başladı .. Yumurtlama akıntısıyla aynı ..

1 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve dakika içinde net çift çizgiyi gördüm .. Ama C çizgisi hamilelik testlerindeki gibi kıpkırmızı değil kırmızı T çizgisi ise C kadar kalın değil ama onun kadar net bi çizgi ..

2 Ocak yani az önce yaptım C dünkü gibi ama T varla yok arası yok gibi hatta ..

Şimdi ben yumurtladım bitti mi ? İlk çalışmayı dün yaptık .. Tek çalışma oldu ozaman .. Belki kahverengi lekeler sırasında ben yumurtladım .. Kaçırdım mı acaba ????

diğer topiktede yazmıstım .Burdada yazayıim.

Canım fotograflarını cek öyle daha iyi yardımcı olabiliriz.

Eki Görüntüle 593981

diğer topiktede yazmıstım .Burdada yazayıim.

Canım fotograflarını cek öyle daha iyi yardımcı olabiliriz.

İncim yaa çok panikledim ben erken yumurtlucam da kaçırıcam diye :) bi yorumlasana canım ???

Net olanı dün , silik olanı bugün yaptm .. Ama silik olan bayaa zaman sonra bu kadar belirdi .. Net olan bir iki dakika içinde belirmişti ..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 593981

İncim yaa çok panikledim ben erken yumurtlucam da kaçırıcam diye :) bi yorumlasana canım ???

Net olanı dün , silik olanı bugün yaptm .. Ama silik olan bayaa zaman sonra bu kadar belirdi .. Net olan bir iki dakika içinde belirmişti ..

canım yanı net olmasada sana sunu soyleyebılırım ıkısıde tam yumurtlama degıl sanırım cunku bende bu testlerı kullandım ve hep ıkıncı cızgım oldu ama benım nedenım pko hastası olmam sureklı net ıkı cızgı neyse ozamn daha bu durumdan kaynaklandıgını bılmıyordum arastırdım ve net ovulasyon sonucları cden daha koyu cıkıo canım .... bence testlere devam et.

yok canım gelen giden yok..bugun sabah kotu bi batma oldu sol tarafta koçişle çilveleşirken.. uzandm biraz gecti..işteyim şimdi
sen nasılsın?

günaydınnn kızlar ben de burdayım haa :)
evet cevo durumlar nasıl?gelmedi demi?
Günaydın cadiiii:KK54:

yok canım gelen giden yok..bugun sabah kotu bi batma oldu sol tarafta koçişle çilveleşirken.. uzandm biraz gecti..işteyim şimdi
sen nasılsın?
İyi iyi batmalar çok iyi:KK16: Yerleşiyor demekki sıpa.Acelem yok nasılsa bekleyenim var dercesine ağırdan alıyor :KK16:Mutlu mutlu bekle tamammı karamsarlık yok.Kafaya da takma geliyor işte bebeğin.:KK16::KK16::KK16:

Ben iyiyim.Hatta öyle bi rüya gördümki bugün ağlamamak için zor duruyorum.Çok muhteşemdi.Kardeşimle hastanedeyim.Doktorum hamileysen bile daha erken görünmez diyor.Bende karnıma baktım dikkatlice şeffaf oluyor karnım.İçi görünüyor.Bir kese iki bebek içinde.Kardeşim biye iki tane diyor.Biri eşi doğumda düşecek diyorum.Hemen topiğe haber vermeliyim diyorum.Elimde 2 tane test var wcye koştum.Kap bulamayınca avcuma aldım idrarımı ortaya idrar toplandı kenarı su.İşte dedikleri sulu akıntı bu diyorum.Testin sonucunu hatırlamıyorum ama kardeşimle şoktayız ikimiz.Oysaki akşam bambaşka bi sorun vardı kafamda.Aklıma bile gelmedi gebelik.Bilinçaltı da olabilir tabi.Ama o kadar nettiki görüntü.Aynı internetteki resimler gibi.Ultrason gibi karanlık değil.Hala etkisindeyim rüyanın.:KK31:

gunaydın sanada kuzum,gelen giden yok sadece bi batma oldu sbh cok kotu gecti şimdi iyim
sen nasılsın?

iyiyim şekercim işte geldik gene kürkçü tükkanına. uyukluyorum :) batmaların devam ediyor demek iyi işte. gebelik belirtisi bence. bende hiç batmalar sürmez. adetim yaklaşınca geçiyor.

X