Bol bebiş topiği

yok anacım yürüyemiyorum dengem bozuluyor ayağım burkuyor :) beceremiyorum :) hep spor hep spor kumaşın altına bile spor giyiyorum haftanın şıkkı :))) bennnn..

Boyun uzunsa ondan da olur.Yada ben gibi 25 yaşına kadar hiç topuklu giymediysen ondanda olur :KK9: Annannem kızardı bırakın şu maç ayakkabılarını azıcık hanfendi olun diye boşveer derdim.Haklıymış kadıncağız.Onca kilosuna ve yaşına rağmen hala çivi topuk giyer.Annem de,teyzemde.Bende uzaylı gbi oluyordum giyince.Şükür alıştım evde giye giye.Sen de öyle yap iyi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyun uzunsa ondan da olur.Yada ben gibi 25 yaşına kadar hiç topuklu giymediysen ondanda olur :KK9: Annannem kızardı bırakın şu maç ayakkabılarını azıcık hanfendi olun diye boşveer derdim.Haklıymış kadıncağız.Onca kilosuna ve yaşına rağmen hala çivi topuk giyer.Annem de,teyzemde.Bende uzaylı gbi oluyordum giyince.Şükür alıştım evde giye giye.Sen de öyle yap iyi oluyor.

süper anane valla ne güzel. haklıııı maç ayakkabıları gibi :)yok yaw boy da yok kilo da yok cılız sıska biüflesen uçacak biriyim işte :) hamiş kalırsam çok yiycem kilo alcam :)

kızlar ben geldim
değerim 2 katınında ustunde cıktı
gayet gusel dedi doktor
karından rahim duvarına baktı
oda gusel kalınlaşmış normal hersey dedi
folic asit yazdı 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdı
şükürler olsun hersey yolunda kızlarr...
darısı hepinizin başınaa:KK34:

kızlar ben geldim
gayet gusel dedi doktor

aminnn canım ne güzel ya hadi gözün aydın. keseyi de görürsün inşallah hayırlısı ile.

inşallah gebesindir. Tahminimce senin bugün 12. gün değil mi? Rabbim yardımcın olsun.

Benim 13. günde geldi kırmızılar yine hüsran yani .Anlamadım bende . Gidicem doktora bitsin bir an öncede

canım gelmedı ıcın bı ılac mı kullandın...ah ahh kötü bu duum..canım ınsallah geleck ayda basarılı olursun......beklemek cok zor..gecıkmesının nedenı neymıs sordunmu

kızlar ben geldim
gayet gusel dedi doktor

cok sevındım canım..tebrik ederım...allah tamamını erdırsın ınsallah

kızlar ben geldim
gayet gusel dedi doktor

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok güzellll hayırlı olsun yeniden.Allah kucağına da aldırsın inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben geldim
gayet gusel dedi doktor

Maaşşallah canım rabbım sızlere bagıslasın mınık mercımegınızı :)

canım gelmedı ıcın bı ılac mı kullandın...ah ahh kötü bu duum..canım ınsallah geleck ayda basarılı olursun......beklemek cok zor..gecıkmesının nedenı neymıs sordunmu

dün akşam yeniden test yaptım. Negatif çıkmıştı. Bende kaç gündür grip var.Ağız yüz birbirine giriyor. Dedim nasılsa negatif çıktı yok bişey bende içtim grip hapını. Sabaha geldi kırmızılar .
doktora adetim bitsin ondan sonra gidicem .bir baksın bakalım ne var ne yok.
geçen ay 4 gün gecikmişti. bu ay 13 gün :KK43:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok güzellll hayırlı olsun yeniden.Allah kucağına da aldırsın inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
saol canım benim darısı başınızaa tezz zamanda:KK9:
amın canım ınsallah..fırsat buldugunda bızım ıcın de dua et olurmu
etmez olurmuyum herdaim dualarımdasınız kızlarrr
Maaşşallah canım rabbım sızlere bagıslasın mınık mercımegınızı :)
saolasın cnm darısı bekleyen dileyen herkese Rabbim tez zamanda kavuştursun:KK34:

dün akşam yeniden test yaptım. Negatif çıkmıştı. Bende kaç gündür grip var.Ağız yüz birbirine giriyor. Dedim nasılsa negatif çıktı yok bişey bende içtim grip hapını. Sabaha geldi kırmızılar .

canım benım bıldıgım kadarıyla adetın 3 . gunu gıtmen ıyı olur benı doktor oyle cagırmıstı tahlıllerı ozamn yapıyorlar.

hmmm anladım canım benimde 4gun oldu geceli bat gunu negatifi gordum... ama hala gelen giden yok

X