- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
canım söyleme öyle
bizim elimizden bişey gelmiyor ki Rabbim istiyo oluyo
senin de olur inşallah canım en yakın zamanda bbeğini alırsın kucağına sağlıkla
aynen oyle canım akşamda yıyoz şişioz resmen :)
hamile olunca sbhları yerim sanırm duzenli bi şekilde inşallah
topiğiniz hayırlı olsun canlarım rabbim bu ay hepinizin yüzünü güldürsün inşşşş herkes hamiş olurda bu topik çöker :)
topiğiniz hayırlı olsun canlarım rabbim bu ay hepinizin yüzünü güldürsün inşşşş herkes hamiş olurda bu topik çöker :)
amin inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip eylesin. yok ben üzülmüyorum atlattım artık. batın bugün 2. günü. yeniden müsabakalar başlayacak :) durmak yok koşturmaya devam :)
aynen öle ayy içimin sıkıntısı gitti valla
bu hafta mola gelecek hafta sonunda itibaren başlarım ovu.testlerine
kızlar napıosunuzzz
bende başlıyacam çıbıklara :) bu ay ilk defa deneyeyim bari. pek bimoda. herkesin çıbığı var tek çizgili de olsa bende alacam hıhhhh :)
:) bende cizme bakıom neten
olurmuu öle sey beee esprik yaptım ben hepinizee
pazartesi gunku sonucum 21.61 cıkmıştı bugun tekrar gidicem tatlım
ewet canım pazartesi gunu öğrendim ...
yazmıştım diper başlığa
ayh şöyle topuklu tık tık giyiyorlar ya bayılıyorum.Bide kendime bakıyorum oğlan çocuğu gibi :) evde giyecem alacam da :)hiç olmazsa hevesimi alayım. sen giyebiliyor musun?
slm kızlar nasılsınızzzzzz :)
Eşin mi izin vermiyor?Neden dışarıda giymiyorsun?
n
evet epeydır göremıyorum phıayı..ınsallah gelır bı ara....evet bencede valla bugün saglık ocagına gıdecem karar verdım..
üsüttüm desem oha yanı bukadarmı kı cok dıkkat ettım üsütmım dıye..anlamadım canım dengem bozuldu egerde gebe degılsem adet olımkı kurtulım su durumdan ve bastan baslım saymaya