- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.221
Rabbim sabır versin insan deli olur heraldeSa kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben malesef aldığım bir haber yüzünden çok kötüyüm(
Kalbim agrıyor üzüntüden uyuyamadım sizlerlerle paylaşmak istedim forumdan takip ettiğim bir arkadasın 1,5 yasındaki kızı zeynep pazartesi günü 2 kattan camdan dısarı izlerken düşmüş malesef dün hayatını kaybetti( annesi 7 yıl tedavi görmüştü haberlerde rastlayan vardır belki şuan çok kötüyüm küçük zeynebin yüzü gözümün önünden gitmiyor rabbim ailesine sabır versin sizlerde lütfen çocuklarınıza dikkat edin rabbim korusun esirgesin yavrularımızı...
O kadar çok gidip geldimki bez konusunda anlatamam. Ben bu işi hayatta beceremem bile dedim.sonra beklenti içine girmezsem daha kolay hallolacagini düşündüm. Olmadı bütün yaz denerim seneye kalır dedim. Ucunu salinca oldu :) kasma sende kendini.bi de şöyle düşün hamile olsan daha zor olur :) beni düşün mutlu ol@aysedurmaz neden böyle dusunuyirsun. Sen zaten7/24 olgunlasin
Ona vaktini ayirman için karnını kucaklayıp oglummmm paşammmm demen yeter. Oğlun sana bir dokunuş yakınlıkta
Fikrin iyi. Yani hmben simdi bunun poposunu acik birakinca slisir mi diyirsun. Kiz sanki cok uzak bana bezden kurtulmasi. Bir yandan cok istiyorum. Yaz ayi hallet diyroum
Galiba ben biraz tembel bir anneyim.
Allah guc kuvvet versin sana
Ay kuzum yaa çok hassas demekki teni. Bende sebamed in pisik kreminden çok memnundum kızımda. Her bez de surerdim 1 2 kez pisik oldu 1 yaşına kadar. Hametan da kullandım arada.bepanthol un pisik kremi çıktı şimdi. Normalde kremi ni kullandım ben hep ama şimdi pisik kremi var özel. Denemissindir belki bunları. Allah yardimcin olsun. Bezden çıkmak için de güzel fırsat bence. Kabizlik yüzünden kakayi takip etmiştim kolay oldu bize.selam kızlar oğlumun pişiği geçmedi bi türlübez bağlamıyorum çişini söylemiyo ama her götürdüğümde yapıyo.kakasını bez olmadan yapmıyor acıyo acıyo diiyo yapmıyo ne yapmalıyım ((
bulabilirsem alırım +evde dursun.geçti çok şükür annemden evimize de döndük.hctp canım , Allaha şükür hiç böyle birşey yasamadim ki ne yapılır bilmiyorum. Yavrum ya kiyamam. Almanyadan bana bir krem yolladı arkadaşım, haifi kizarsa bile hemen suruyorum geçiyor. Altı çok fena pişik oolduğunda da onu kullandım. Dur sana resmini çekip yollayayim.Eki Görüntüle 1603491
çok geçmiş olsun canım.her yerde var öyle dengesizler boş ver canım siz iyi olun da:))Yine hastane haberleriyle geldim yine ben. :) aglanacak halime güler oldum. Tövbe Yarabbi. ....
Dün sabah Kızımın ilk cisi pespembe gelince 10 dk iÇinde idrar tahliline yetistirdim.bişey cikmadi cok sukur.benim ilk aklima gelen kum oldu.idrar kanli gelirmis ya kum olunca.meğerse bi gece önce pamuk şeker yediği için olmuş. Bugün de öğlen 2 ye kadar oğlumun hiç kipirdamadigini farkettim.tabi ev işi kuzucuk derken yoruldum ondandir diye takmamistim.öğle yemeği çikolata soda su dus yatma vs derken yarım saat uğraştım tık yok.karnimda semsert olunca uyuyan kızımı arabasına koydum kostum saglik ocagina.düzenli çıktı kalp atışı ama hala tık yok.içime sinmedi druna gittik.o arada eşim de yakınmış eve o da geldi. Uyuyormus gördük USG de. Icım rahatladı. Donerken dolmusa binmek zorundaydim.dolmuscu agresif manyagin biri çıktı. Herkesi azarladi kufretti falan.beni de sağa çekeceğine 3.seritte solda indirmeye kalktı. Hemde sağanak yağmurda. Kızdım bende.yuzsuz bi de ağız dalasi yaptı benle.4 durak sonra indirdi bi de.bende inerken benden Özür dilemeden geberemeyeceksin sen.sana hakkımı helal etmiyorum dedim. E tabi eve kadar donuma kadar islandim. Allahtan yalnizdim kızım babasıyla arabayla döndü eve.islanmadi o. Eve girdim pacalarimdan ve sirtimdan su akıyor halıya. Hemen kurulandim çay içtim ama hem yağmur yağdı hem ağladım hem dua ettim o ahlaksıza. Sonra karnıma bi ağrı bi ağrı. Ölüyorum sandım. Yarım saat yattım geçti çok şükür. Oglumla yaşadığım sıkıntı yetmez gibi bi de trafikle uğraştım anlayacaginiz. Hadi gidince kalp durmuş diyiverirlerse diye gözyaşı doke doke gittim s.ocagina zaten. Hamile bi kadına yaptığı yanına kar kalmasın inşallah. Canından çıkmasa da cebinden çıksın inşallah ahim((
Başınızı agrittim kusura bakmayın gece gece.daha kimseye anlatmadim da yasadigimi dolmusum. Konuşurken aglayasim geliyor kasiliyorum diye sustum hep bugün.