- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.181
Selamun aleykum kader arkadaşlarım. Bir Ramazan i şerifi daha geride bırakıyoruz. Rabbim bu ayı bizden razı eylesin. Kurtulusumuza vesile eylesin. İslam alemine huzur bırakıp öylece gitsin. Seneye geldiğinde huzur la berektle karsilansin inşaallah...
Hepimizin gönlündekileri Mevlam biliyor , hayirlisyla nasip etsin hayirlisina gönlümüzürrazı eylesin.
Evlat isteyenlere salih zürriyet, bizlerin evlatlarına sağlıkve ssağlıklı salih kardeşler versin.... İş isteyene iş eşiisteyene salih eş nasip etsin...
Amin diyenlerin aminlerin köklere ulassin ve Allah iki cihanda yüzlerini ak eylesin...
Amin
Kızlar merhaba
Ben de pco ve dolayısıyla düzensiz adet oluyodum aynı zamanda haşimato tiroit rahatsızlığı ve prolaktin yüksekliği vardı. ama hamile kalabildim,sağlıkla kucağıma alabildim çok şükür.İyi bi dr şart,moralinizi yüksek tutun,inanın,bol bol dua edin Allah tez zamanda kavuştursun inşallah bebişlerinizle sizi.Olucak ama sabretmek gerekiyo biliyorumok zor ama inanın olduğunda bu günleri,zorlukları,her reglde dökülen gözyaşlarını hatırlamıcaksınız bile
_Verda_
Bahtim saçlarındam kara demiş sin umarım olumsuzluk adına yazmamış sindir , inşaallah bahtin beyazdır sendee senin saçların gibi kara saçlı bebeklerine kavuşunca anlarsın batının ak olduğunu. Seni çok iyi anlıyorum Ne zzaman bebeğime kıyafet alacağım ben der üzülürdüm. Dusuk yaptığım her seferde bi akrabam bebeğini kucağına aldı. Onlara hediye aldım deve seve... Dua ettim.hep, Allahım kişi musluman kardeşinin sevincine secinmedikce üzüntüsüyle gerçekten kederlenmedigi müddetçe kâmil manada iman etmiş olmaz. Bende üzülüyorum ama onlar kucağına aldığı için değil benim kucağım boş kaldığı için. Derken bak şimdi oğlum kucagimda. Sen bu acıları yasmadan mesleğine kkavuş inşaallah. Hamile kalıp kaybetmek çok büyük acı ve tramva. Ama geç olur bir kere hamile kalirsin kucağına alırsın misler gibi. Allah en kısa zamanda sağlıkla gebe kalmani nasip etsin...
_Verda_
Dilerim duaların kabul olur sende bana müjdeni verirsin. Ramazan ayında bu topikte yazdiniz sen ve diğer arkadaşlolita555
İkinizide unutmadim dualarım da. Zamanında bebek hasreti çekip beklemiş bir anne olarak içten dualarım sizinle... Mevlam yardımcımız olsun. Bu günlerin tadını çıkartın ilerde bebekleriniz izin vermeyecek. Bana bu cümleleri çok söyleyen oldu amannnn dedim olsun da dinlemeyi veririm ne olacak. Ama olduktan sonra dedim vermeyen Allahın bir bildigi varmış. Öptüm sizi kocaman :*
_Verda_
Dilerim duaların kabul olur sende bana müjdeni verirsin. Ramazan ayında bu topikte yazdiniz sen ve diğer arkadaşlolita555
İkinizide unutmadim dualarım da. Zamanında bebek hasreti çekip beklemiş bir anne olarak içten dualarım sizinle... Mevlam yardımcımız olsun. Bu günlerin tadını çıkartın ilerde bebekleriniz izin vermeyecek. Bana bu cümleleri çok söyleyen oldu amannnn dedim olsun da dinlemeyi veririm ne olacak. Ama olduktan sonra dedim vermeyen Allahın bir bildigi varmış. Öptüm sizi kocaman :*
_Verda_ evet topik canlanıyor...
Bakarsin bu ay sen ben velolita555 MEVANURRRR müjdeli haberimizle dahada canlandiririz bol bebis topigimizi
Babakalim bizim ikinci minnak ne zman göbüşüme konacak. İki gun gecikmeyle geldi bat. subattan beri istiyoruz ama arada 2 aya yakin sure memleketteydim.
Bak birde ne diyecegim simdi sizin yaptiginiz dualar kabul olur cunku imtihandasiniz. O yuzden deki; Allahim uyuyan bol bol emen gazsiz beni yormayan bebekler ver bana
Bende diyordum olsun da uyumayayim ama gercekten cok zor.
canım sen eşinle barışmamış mıydın:Kizlar 3 yildir agliyorum benim oglumun bu hali ne olacak? Bayramda bile 2 saat anca gorecekmisim sanirim dogum gunu de yapamiyicam oglusuma. Rabbim bu imtihanimdan ben kaldim sanirim
Aylardir ayriyiz 3 ay ya durduk ya durmadik birlikte... Bayraminiz mubarek olsuncanım sen eşinle barışmamış mıydın:bu arada hereksin BAYRAMI KUTLU OLSUN:)