Bol bebiş topiği

Şule canım Allah nasip ederse com isterim gorusmeyi. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah dualarını kabuk etsin hayırlı kapılar acsin cümlemize. Bol bebis topigi 2.beneklerle senlesnin tekrar inşaallah

Ah duygubaby , az çok derdini biliyorum imkânın olsa da oğlunu geri alsan. Ben senin yerinde olsam kilini vermez savasirdim oğlum için. Hele de öyle bir babaya
Rizki veren Allah elbet açar bir kkapı. KPSS kazanmani dusunur dururum nedense. Allah YARDIMCINIZ olsun.

Selamun aleykum kader arkadaşlarım. Bir Ramazan i şerifi daha geride bırakıyoruz. Rabbim bu ayı bizden razı eylesin. Kurtulusumuza vesile eylesin. İslam alemine huzur bırakıp öylece gitsin. Seneye geldiğinde huzur la berektle karsilansin inşaallah...
Hepimizin gönlündekileri Mevlam biliyor , hayirlisyla nasip etsin hayirlisina gönlümüzürrazı eylesin.
Evlat isteyenlere salih zürriyet, bizlerin evlatlarına sağlıkve ssağlıklı salih kardeşler versin.... İş isteyene iş eşiisteyene salih eş nasip etsin...
Amin diyenlerin aminlerin köklere ulassin ve Allah iki cihanda yüzlerini ak eylesin...
Amin

aminnnnn canım

Sağolasın arkadaşım böyle güzel örnekleri okudukça duydukça çok daha umutlu hissediyorum kendimi.. Darısı inşallah bizlerin başına, bayram geliyor.. Rabbim inşallah gelecek bayramı bebeğimle karşılamamı nasip eder.. Gözlerim doldu inan şu cümleleri yazarken.. O kadar hasretim ki, alışverişe çıktık geçen hafta eşimle, herkes evladına bebeğine bir şeyler bakıyordu.. İçim sızladı şimdi o geldi aklıma.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Bu hasreti dindirsin çünkü çok zor.. Yaşayan bilir ancak.. Gözyaşlarıma engel olamadım bunları yazarken.. Hakkınızı helal edin, dualarınızda bu kardeşinizi de unutmayın...

_Verda_
Bahtim saçlarındam kara demiş sin umarım olumsuzluk adına yazmamış sindir , inşaallah bahtin beyazdır sendee senin saçların gibi kara saçlı bebeklerine kavuşunca anlarsın batının ak olduğunu. Seni çok iyi anlıyorum Ne zzaman bebeğime kıyafet alacağım ben der üzülürdüm. Dusuk yaptığım her seferde bi akrabam bebeğini kucağına aldı. Onlara hediye aldım deve seve... Dua ettim.hep, Allahım kişi musluman kardeşinin sevincine secinmedikce üzüntüsüyle gerçekten kederlenmedigi müddetçe kâmil manada iman etmiş olmaz. Bende üzülüyorum ama onlar kucağına aldığı için değil benim kucağım boş kaldığı için. Derken bak şimdi oğlum kucagimda. Sen bu acıları yasmadan mesleğine kkavuş inşaallah. Hamile kalıp kaybetmek çok büyük acı ve tramva. Ama geç olur bir kere hamile kalirsin kucağına alırsın misler gibi. Allah en kısa zamanda sağlıkla gebe kalmani nasip etsin...

Eklentiler

• FB_IMG_1436294234701.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 45

Amin arkadaşım, Allah razı olsun.. Ben de senin gibi, ben evlendikten sonra hamile kalan eşe dosta akrabaya, hediyelerini alıp, bebek görmelerine gittim, hediyelerini seve seve aldım.. İçimden üzülsem de hiç belli etmedim, "Rabbim bir gün bana da nasip edicek" dedim.. Ama insanoğlu imtihanda olduğunu bilse de bazı düşüncelerine engel olamıyor... Ağlamaktan kendini alamıyor.. Rabbim inşallah en hayırlı zamanda nasip eder.. 3 senedir uğraşıyoruz eşimle, ona da çok yansıtmak istemiyorum lakin ben ne kadar anne olmak istiyosam o da baba olmak istiyor. (çocukları çok seviyo) Evlenmeden önce hatta 4 tane evladımız olsun demişti.. Rabbim bilir doğru zamanı.. İnşallah bu ayki tedavim olumlu sonuçlanır.. Önce Rabbimin sonra doktorumun vesilesiyle hamile kalırım.. Burada seve seve paylaşırım..

Karapissom canim arkadasim kpss hic dusunmuyorum canim ama kafami topladim mi ilk firsatta bir yola giricem artik.

Rabbim hayirlisiyla kucaginizi doldursun kizlar. Herseyin hayirlisi vardir vakti zamani. Benim esimde cok istiyordu ama maalesef hamile oldugumu bile babaevinde ogrendim. Oglum 1 yasina girdi.yasamadigim kalmadi.

_Verda_
Dilerim duaların kabul olur sende bana müjdeni verirsin. Ramazan ayında bu topikte yazdiniz sen ve diğer arkadaş lolita555
İkinizide unutmadim dualarım da. Zamanında bebek hasreti çekip beklemiş bir anne olarak içten dualarım sizinle... Mevlam yardımcımız olsun. Bu günlerin tadını çıkartın ilerde bebekleriniz izin vermeyecek. Bana bu cümleleri çok söyleyen oldu amannnn dedim olsun da dinlemeyi veririm ne olacak. Ama olduktan sonra dedim vermeyen Allahın bir bildigi varmış. Öptüm sizi kocaman :*

D duygubaby
Canm senin imtihanını da buymus. Evet Allahin izniyle kendine bir yol çizip olgusunu dizinin dibinde büyütebilir sin. Allah yardımcin olsun. Yolun bahtin açık olsun.

ah canım benım Allah razı olsun...bende senı optum bayramın mubarek olsun cnm benım

Öncelikle iyi bayramlar dilerim canım benim, nete yeni fırsat bulup da bakabildim.. Malum bayram ziyaretleri uzun sürdü.. Çok şükür bugünlerimize.. Bir bayrama daha kavuştuk.. Duaların için Allah razı olsun, evet herkes öyle diyo, hatta bugünlerini mumla ararsın diyenler bile var.. Lakin sen yaşadın anlarsın biz kadar halimizi, aman olsun da dinlenmeyelim, uyumayalım vs. diyoruz.. Minik kelebekler gelsin de biz de buradan aman şöyle yoruldum, uyutmadı bizim ufaklık diye nazlanmalarımız olsun.. O günler yakın inşallah canım.. Rabbimin izniyle.. Öpüyorum çok.. (topik canlanıyo sanki selamlar takip eden okuyan herkese)

_Verda_ evet topik canlanıyor...
Bakarsin bu ay sen ben ve lolita555 MEVANURRRR müjdeli haberimizle dahada canlandiririz bol bebis topigimizi
Babakalim bizim ikinci minnak ne zman göbüşüme konacak. İki gun gecikmeyle geldi bat. subattan beri istiyoruz ama arada 2 aya yakin sure memleketteydim.
Bak birde ne diyecegim simdi sizin yaptiginiz dualar kabul olur cunku imtihandasiniz. O yuzden deki; Allahim uyuyan bol bol emen gazsiz beni yormayan bebekler ver bana
Bende diyordum olsun da uyumayayim ama gercekten cok zor.

Aynen arkadaşım sen ben ve bu durumu yaşayan kadınlar anlar halimizi.. Zor, insanın evlatla sınanması.. Annem bazı şeyleri evlenince anlarsın derdi önceden, meğer ne kadar haklıymış.. Şimdi de anne olunca anlarsın diyo Rabbim inşallah nasip eder, senin de ikinci kelebeğin çok gecikmeden konsun inşallah göbüşüne Derim o dediğin duayı, uykuyu da çok severim aksi gibi, herkes diyo bebişin olunca uykular haram sana.. Ben diyorum "hele bi gelsin de"... Benim onun üzerine kurduğum hayallerin sonu yok..

_Verda_ seni etiketliyorum cunku telefondan alinti uapinca karisiyor hersey.
Annen hakli. Uykuya bende cok duskundum. Bunye meselesi tabi. Ama zamanla alisiyor insan. Bebek dogunca 40 güne kadar az zorlandim ama sonra alistim Elhamdülillah. Şimdi ilk zamanlar yaptığım evhamlari düşünüyorum ne kadar saçma geliyor. Şimdi
Anladım gerçekten stres herşeyi mahvediyor. Sizin için de stres çok etkili. Rahat olunca konuyor o minik kelebek göbusüne... Rahat stressiz ilişkiler dilerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…