- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.261
Amin canım. .bebek hasretini çok iyi bilen biriyim dualarimdasinizAyyyy ne guzel yaaa . bizede bol dua et canim ins bizde hayirlisi ile hamile oluruz ya . Bebegini saglikla kucagina alirsin ins canim
çok sevindim cnm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.her kadının yaşaması gerekn çok güzel bir şey hamilelik ve annelik:)Arkadaşlar Hamdolsun hamileyim
Kesinlikle canım çok teşekkür ederimçok sevindim cnm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.her kadının yaşaması gerekn çok güzel bir şey hamilelik ve annelik:)
Allah razi olsun . canim birsey soracagim hamileymisin bilirsin . bugun yumurtlama gunum ve esim ile iliskiye girdik dus aldim felan . 2 saat sonra yumurta aki kivaminca uzunn beyaz bi akinti peceteye geldi neydi bu simdi ...Amin canım. .bebek hasretini çok iyi bilen biriyim dualarimdasiniz
Amin canim benim ins . 1 yillik evliyim 2 aydir dusunuyoruz canim . Rabbim evlatlarini sana bagislasim. Hayirlisi ile gelsin ogluşun saglikla kucagina al . Dun yumurtlama gunumdu iliskiden 2 saat sonra yapiskan sivi geldi uzayan . bugun ve yarinda iliski olsun diye dusunuyorum . 23 yaşindayim...MEVANURRRR o kadar sevindim ki anlatamam.ptesi diye yazınca sen her agrim olduğunda dua ettim. Doğum ağrısı değil tabiki ama sıkıntılı zamanlarda yağmur yagarken edilen dua dönmez derler. Nedense dilime de hep hayırlı bir kız çocuğu diyr geldi. Kızı oglanı yok evladin Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Inan çok sevindim.
Skry10 Allahım sana da nasip etsin arkadaşım. Topigimize hosgeldin. Allah tüm bekleyenlere göndersin meleklerini. Ne zamandir bekliyorsun melegini? Ken
dimden bahsedeyim bende sana.5 yıllık evliyim ben.34 yaşındayım. 2.yaşını eylulde dolduracak bir kızım var elinden öper. Kasımda da oğlum geliyor Allah izin verirse. Allahım acılarını gostermesin yavrularımızin. Sana da gonlunun muradını versin bu ay ınsallah. Iliskiden sonraki akıntı yi sormussun. Sperm olabilir o.gebelik akıntısı ilişkiden 3 4 gün sonra başlıyor. Yapiskanligina göre ayırt edebilirsin ikisini.benim oğlum da yumurtlama gününden sonraki gündeki ilişkiyle oldu.
allah razı olsun canım hatırlaman bile yeter benim haberi aldığımdaki halimi anlatamam sokak ortasında ağlamaya başladım bu mutluluğun tarifi yok..allah herkese nasip etsin..kız erkek kesinlikle farketmez..sağlıklı olsun da önemli olan o ..ilk randevu tarihimizde 9 yada 10 eylül :)MEVANURRRR o kadar sevindim ki anlatamam.ptesi diye yazınca sen her agrim olduğunda dua ettim. Doğum ağrısı değil tabiki ama sıkıntılı zamanlarda yağmur yagarken edilen dua dönmez derler. Nedense dilime de hep hayırlı bir kız çocuğu diyr geldi. Kızı oglanı yok evladin Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Inan çok sevindim.
Skry10 Allahım sana da nasip etsin arkadaşım. Topigimize hosgeldin. Allah tüm bekleyenlere göndersin meleklerini. Ne zamandir bekliyorsun melegini? Ken
dimden bahsedeyim bende sana.5 yıllık evliyim ben.34 yaşındayım. 2.yaşını eylulde dolduracak bir kızım var elinden öper. Kasımda da oğlum geliyor Allah izin verirse. Allahım acılarını gostermesin yavrularımızin. Sana da gonlunun muradını versin bu ay ınsallah. Iliskiden sonraki akıntı yi sormussun. Sperm olabilir o.gebelik akıntısı ilişkiden 3 4 gün sonra başlıyor. Yapiskanligina göre ayırt edebilirsin ikisini.benim oğlum da yumurtlama gününden sonraki gündeki ilişkiyle oldu.
Rabbim saglikla mutlulukla versinde kizda erkekde ayni evlat misss koku bizim icin . Sen yeni hamilesin bizede dua et . benim regl 3 gun once bebisini goreceksin sende . Hadi saglikli haberlerini alalim ins canimallah razı olsun canım hatırlaman bile yeter benim haberi aldığımdaki halimi anlatamam sokak ortasında ağlamaya başladım bu mutluluğun tarifi yok..allah herkese nasip etsin..kız erkek kesinlikle farketmez..sağlıklı olsun da önemli olan o ..ilk randevu tarihimizde 9 yada 10 eylül :)
Emin ol bu hasreti 4 yıl çektim. .şimdi tüm bekleyenler dualarimda. .en kisa zamanda sanada nasip olur insallahRabbim saglikla mutlulukla versinde kizda erkekde ayni evlat misss koku bizim icin . Sen yeni hamilesin bizede dua et . benim regl 3 gun once bebisini goreceksin sende . Hadi saglikli haberlerini alalim ins canim
Ayyyy canim yaaa Allah bin kere razi olsun .Emin ol bu hasreti 4 yıl çektim. .şimdi tüm bekleyenler dualarimda. .en kisa zamanda sanada nasip olur insallah
amınnnnnn canım inşKızz mevaaaanurrr hayırlı olsın ayyyy çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin tedaviylemi oldu inanırmısın evde misafir var çığlığı bastım herkes bana bakıp hayırdır ne oldu diyorlar:))) sağlıkla kucağına al canım ...
Skry canım rabbim sanada nasip etsin hayırlı haberlerinide alırız inşallah..
Ayy allah razı olsun evet tedaviyle oldu canım. .yarın tekrar lan testi var dua edin artış olsun. .Kızz mevaaaanurrr hayırlı olsın ayyyy çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin tedaviylemi oldu inanırmısın evde misafir var çığlığı bastım herkes bana bakıp hayırdır ne oldu diyorlar:))) sağlıkla kucağına al canım ...
Skry canım rabbim sanada nasip etsin hayırlı haberlerinide alırız inşallah..
Sıra sende canım bir kaciniz daha 2.yi yapinda topik yine bol bebisli olsun. .benim bebek geldi topik sakinlesti..Rabbim kısa zamanda sanada nasip eylesin beraber yol alalım inşallah. .MEVANURRRR camimmmmmm okadar çok mutlu oldum ki kalbim pırpır attı. Sana öyle çok dua ediyorum ki... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... Bana da dua et ardından geleyim , öyle dua etmiştim ya, önce sen.. Senin müjdeni alalım diye. Elhamdülillah çok şükür.
Amin canım inşallah. Bu sürede Dr gelene kadar ovulasyon testi kullanabilirsinMEVANURRRR inşaallah canım. Ne güzel olurdu, beraber yol arkadaşı olmak. Sen ben sule25 beraber doğum yaparız inşaallah. Benim bata daha var. Bugunler verimli günlerm. Doktora gitmedim daha doğrusu doktor izindeydi.. So ra bir düşündüm emzirdigim için hamile kalmıyor olabilirim. Oğlum 21 aylıkoldu. Az daha disimi sikacagim. Emsin 24 ay. EEğer emdirme bitene kadar hamile kalmazsam sütten kesince giderim.doktora. Allah yuvamiza huzur ve bol bereketli bebekler versin canım arkadaşım.
Allahım kucağına da aldirsin.çok güzel heyecanlar.kese görmek, kalp atışı, cinsiyet , büyümesi, kilosu , boyu derken bi bakmissin 30.hafta.alışverişi eşyaları derken hooop uykusuz geceler hosgeldin :) mis gibi kokusu burnunun direğini sizlatir. O 4 seneyi siliverir o minicik yürek... Çok zor ama çok çok çok güzel bişey annelik.... Allahım herkese nasip etsin...allah razı olsun canım hatırlaman bile yeter benim haberi aldığımdaki halimi anlatamam sokak ortasında ağlamaya başladım bu mutluluğun tarifi yok..allah herkese nasip etsin..kız erkek kesinlikle farketmez..sağlıklı olsun da önemli olan o ..ilk randevu tarihimizde 9 yada 10 eylül :)
canım çok haklısın o kadar güzel bir duygu ki tarifi yok..korku heyecanı birarada yaşıyorum resmen..içimde onun varlığını bilmek herşeye bedel..9 ay nasıl sabrederim bilmiyorum..çok merak ediyorum şimdiden..nasıl birşey kime benzeyecek..onun cennet kokusunu içime çekmek istiyorum:) umarım sağlıklı bir gebelik geçiririm ve meleğim sağlıkla doğar..sen nasılsın ayşecim?Allahım kucağına da aldirsin.çok güzel heyecanlar.kese görmek, kalp atışı, cinsiyet , büyümesi, kilosu , boyu derken bi bakmissin 30.hafta.alışverişi eşyaları derken hooop uykusuz geceler hosgeldin :) mis gibi kokusu burnunun direğini sizlatir. O 4 seneyi siliverir o minicik yürek... Çok zor ama çok çok çok güzel bişey annelik.... Allahım herkese nasip etsin...