Bol bebiş topiği

Ne kadar özlemişim böyle sayfa sayfa yazismalarinizi okumayı. Huzunlendim bi ara :)
Oncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allahım sevdiklerimizle ve hayallerimizle nice bayramlara erismeyi nasip etsin hepimize.
Neler yaşadık kizimla bi bilseniz :KK43: tatil için bütçe ayırıp yer tuttuk sidede.Arefe den bır gün önce yolluk yaptım kendimce. Bi yandan da valiz hazırlıyoruz minik kuzumla.arkamı dönmemle kuzumun çığlığı bi oldu.koridorda düşmüş yüzüstü. Ağız bütün kan.eşim uzakta 1 saatte zor gelirim trafikte dedi.nasıl giyindim taksiye kostuk anlatamam.3 hastane gezdik dışı dilini yarmis tip Fakültesine götür dediler.6 saat aç ve susuz kalması lazımmış akşam 10 a kadar bekledik.anesteziyle uyutup 4 dikiş attılar. Çıkınca 3 saat çığlık çığlığa narkoz atmaya çalıştı yavrum.perişan olduk :KK43:(( ameliyat öncesi su vermeyince çok agladi.ameliyathaneden içeri dr kız gel su vereyim sana diyince gitti kucağına. Arkasına bile dönüp bakmadı su verecekler diye. Anneee suuu diye aglayisi cigerimi yaktı. Tarifi yok o anın. Uyudu kaldı ağlaya aglaya. 4 saat su mama yok dediler. Serumuda durdurmadi bileği davul gibi şişti serum kaymis. O agladi benim cigerim yandı. O su dedi ben kavruldum. Allahım kimseye gostermesin böyle acı. 1 haftadır da bezi attık alışmaya başlar gibi olmuştu o gün. Hem narkozdan baygın hemde anne kaka diyo. Bezi tuttuk yapmadı tuvalet tuvalet diyo. Daha fazla ayrıntı yazamayacagim nefes alamıyorum düşündükçe.
O gün sabahladik hastanede. Arefe.günü de yola çıktık. Çok da iyi yapmisiz. Tedirgindik eşimle ama iyi geldi onada.havuz deniz cipcip derken geçti 3 gün. Çok eğlendi. BezI de taktirmadi. Tam öğrenmiş değil ama baya ilerledi kuzum. Hem acı çek hem bezi at masallah subhanallah kuzuma.
Bayramdan sonraki ptesi yigenimin kinasina gittik.kızım da babasıyla gezdi dolaştı nazar yüzünden goturmedim kinaya.sen parkta duş çene yuzulmus.1 saat Ağlamış. Eşim bişeyi yok falan dedi ama sabah kadar agladi yine.salı sabahi da grip uyandi :KK43:(( burnu akıyor hırıltılı hırıltılı sesi. Dili için antibiyotik alıyor diye başka ilaç almadım. Bitki olarak tavsiyeniz varmi burun akıntısı için? Dün bana da geçti. Boğazım inmis antibiyotik başladım bugün.eşim de sabah agrim var.diyordu. öyle işte :KK43:((

Ne kadar özlemişim böyle sayfa sayfa yazismalarinizi okumayı. Huzunlendim bi ara :)
Oncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allahım sevdiklerimizle ve hayallerimizle nice bayramlara erismeyi nasip etsin hepimize.
Neler yaşadık kizimla bi bilseniz :KK43: tatil için bütçe ayırıp yer tuttuk sidede.Arefe den bır gün önce yolluk yaptım kendimce. Bi yandan da valiz hazırlıyoruz minik kuzumla.arkamı dönmemle kuzumun çığlığı bi oldu.koridorda düşmüş yüzüstü. Ağız bütün kan.eşim uzakta 1 saatte zor gelirim trafikte dedi.nasıl giyindim taksiye kostuk anlatamam.3 hastane gezdik dışı dilini yarmis tip Fakültesine götür dediler.6 saat aç ve susuz kalması lazımmış akşam 10 a kadar bekledik.anesteziyle uyutup 4 dikiş attılar. Çıkınca 3 saat çığlık çığlığa narkoz atmaya çalıştı yavrum.perişan olduk :KK43:(( ameliyat öncesi su vermeyince çok agladi.ameliyathaneden içeri dr kız gel su vereyim sana diyince gitti kucağına. Arkasına bile dönüp bakmadı su verecekler diye. Anneee suuu diye aglayisi cigerimi yaktı. Tarifi yok o anın. Uyudu kaldı ağlaya aglaya. 4 saat su mama yok dediler. Serumuda durdurmadi bileği davul gibi şişti serum kaymis. O agladi benim cigerim yandı. O su dedi ben kavruldum. Allahım kimseye gostermesin böyle acı. 1 haftadır da bezi attık alışmaya başlar gibi olmuştu o gün. Hem narkozdan baygın hemde anne kaka diyo. Bezi tuttuk yapmadı tuvalet tuvalet diyo. Daha fazla ayrıntı yazamayacagim nefes alamıyorum düşündükçe.
O gün sabahladik hastanede. Arefe.günü de yola çıktık. Çok da iyi yapmisiz. Tedirgindik eşimle ama iyi geldi onada.havuz deniz cipcip derken geçti 3 gün. Çok eğlendi. BezI de taktirmadi. Tam öğrenmiş değil ama baya ilerledi kuzum. Hem acı çek hem bezi at masallah subhanallah kuzuma.
Bayramdan sonraki ptesi yigenimin kinasina gittik.kızım da babasıyla gezdi dolaştı nazar yüzünden goturmedim kinaya.sen parkta duş çene yuzulmus.1 saat Ağlamış. Eşim bişeyi yok falan dedi ama sabah kadar agladi yine.salı sabahi da grip uyandi :KK43:(( burnu akıyor hırıltılı hırıltılı sesi. Dili için antibiyotik alıyor diye başka ilaç almadım. Bitki olarak tavsiyeniz varmi burun akıntısı için? Dün bana da geçti. Boğazım inmis antibiyotik başladım bugün.eşim de sabah agrim var.diyordu. öyle işte :KK43:((
Ah Ayşecim valla güzel haberlerle gel artık,nazar değiyor kesin,doğumdan önce bi kuran filan okut bence.Maşallah Hifa ya.ben dehaa başlamadım tuvalet eğitimine 24 aylık olduk ama şu an annemlerdeyim eve dönünce kendi evimde başlarım diyorum.zaten daha kaka filan söylemiyo lazımlık aldım oturmadı bile:)))

Sağol hctpm. Bizde çok yorulduk artık bu hastane kaza işlerinden. :KK43: nasılsın diyen oldu mu iç çekiyorum inan. Allahım daha beterinden saklasin.
wc konusunda hikâyemizi anlatayım. Ramazanın ilk 2 günü denedik ilk. Aslında hikâyemiz hifa emeklemeye başladığında başladı. Klozetteyken beni hep gördü. Tek tek anlattım ona hep. Kaka yaptık.bay bay kaka dedik.popo yikadik.sifonu çektik. Elleri yikadik vs.13 14 aylıkken de lazimlik aldık. Bikaç hafta evde dolaştı klozet.bebekler oturdu.giysiyle kızım oturdu falan. Yaz girdiginden beri sicaklarda bezi çıkarıp ayar oldu.bez değiştirirken elimden kaçtı zor tutturdu hep yeni bezi.kabızlık nedeniyle kaka yapmadan önce söylüyordu. Wc oturunca yapıyordu bazen.kirli bezden rahatsız oluyordu.belirtiler bunlardı. Ilk 2 gün çıkardık bezi.her dk sordum varmi diye yarım saate bi oturduk lazimliga.tam bi fiyaskoydu ilk 2 gün. Sürekli altına yaptı. Koca gobusumle Eğil kalk bittim resmen.en az 10 kez evi sildim kuruladim. En son akşam yaptığı kakada ipler koptu bende.çok ağladım sinirlerim bozuldu.ona kızmadim ama aglamami da durduramadim.o gece sinir.krizi geçirdi o da.bez bez diye ağlayarak uyandi.anne ağlama diye agladi.bezi tuttuk geri.dayanamadım o haline.druna sordum tekrar dene dedi.1 ay deneme süresi olmaliymis.2 gün yetmezmiş. Iftarlar davetler derken ay sonu geldi.Son 4 gün tekrar başladık. Bu sefer hangi saatler yaptıysa onları not aldım. Nerdeyse saatbaşı yapıyordu. Ishal olduğu için kaka farklı saatlerdeydi sadece.2 gün hiç dokunmadim.konusmadim tepki vermedim.2.gün sonunda kaka dedi kostuk wcye oraya yaptı. Ödül olarak etiket verdim.kapılara yapistirdik beraber.sonraki 4 gün çok nadirde olsa wcye yaptık. Ödül verdik hep.park etiket çikolata vs.sonra o kaza oldu iste.1 gun bez taktik.tatilde de devam ettik bezsizlige. Ilerleme devam etti.hatta ilk gün yemeğe davetliydik bi eve.orda da bikaç saat bez tuttum mecburen. Hala arada bez bez diye arar ama yok diyince uzatmiyor.Velhasıl zor bi süreç. Ama siz kasarsaniz o daha da zor oluyor.1 ay denicez mecbur diye kabullenmek daha kolaylaştırıyor olayı. Erken sivrilen koca gobusum,carpintim,halsizligim,sicaklara rağmen kazalarla ve ara vermelerle ben basardiysam sizin için daha kolay olacaktır. Acaba hiç basaramayacak miyim diye ümitsizliğe bile düştüm. Sanki 10 yaşında bez tutulan varmış gibi :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aişe canım çok büyük geçmiş olsun. Ay okurken içim gitti. Çok zor günler atlatmış sin
.hctp doğru söylüyor kuran oku okut , nazar dediğin sne ki bir nefes. İnsanı mahveder. Kendine iyi bak. Tuvalet eğitimine bende başladım sayılır :)
İnşaallah devamı güzel ve kolay olur. Öptüm sizi :*

Topigimizi canlansin inşaallah.... Güzel haberlerle halayimiz çekilsin :). :KK66:
@Enyalios lolita555 lolita555
Kızlar sizler soğan kuru yaptınız mi ?
Bakın ben yapacağım gelin birlikte yapalım hem birbirimize destek oluruz, inşaallah bat dönemi aynıdır :)
Benim bir kaç aydır adet dönemi çok sancılı geçiyor . arkadaşım @waves önerdi soğan kurunu. O ay bütün iltihap kış ne varsa sokuyor sonraki ay turp gibi yumurtalar oluşuyor kolay hamile kalınıyor dedi. E bende kaç aydır çalışma var ama bebis nazlı daha teşrif etmedi. Bu ay soğankuru yyapayım inşaallah gelecek ay hayırlı mujdem gelir ,:)

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım.
Ayşecim çok geçmiş olsun inşallah bi daha böyle üzücü şeyler yaşamazsınız..
Ben İzmirde ailemin yanında tatildeyim.
Bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Allah nasip ederse oğlum olacak..
Tekrardan isteyen bütün arkadaşlarıma tez vakitte nasip etsin inşallah..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah..

KEVOK Cum Hayırli olsun canım arkadaşım. Sağlıkla al inşallah kucağına kuzunu. Benimde oğlum olacak.bu yıl oğlan senesi sanırım çok nadir kız var duyduğum :))
Darısı karapisso nun başına. En şeker kızından ama :KK66:
Bizde haberler fena değil. Hastane işimiz olmadı çok şükür bu aralar. Oglusumun detaylı USG si de güzel çıktı. Safra kesemdeki taşlar için de ameliyatı düşünme çok yememeye dikkat et yeter dedi kadın dogumcum.şimdilik erteledik biZde. Carpintim arsi alaya çıktı ama buna da çok şükür. Kalp temiz stres çok napiyim. Minisim de wc konusunda baya ilerledi. Alıştırma kulotlariyla gezmelere bile cesaret eder olduk. Sıcaklar yüzünden evde bile nefes alamaz oldum o ayrı tabi.21.30 da bile 38 diyor dereceler. Gerisini siz hayal edin :/ atolyede de buromda da işler güzel gidiyor. Baya açıldı işler. Evden elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum ikisine de.es sorunum da son hız devam ediyor.herseyi bosverdim diyebilirim. Inceldi gi yerden kopsun artık. Karnimdaki kuzumu da gözümün yaşını silen kuzumu da üzmek istemiyorum.herkes ne hali varsa görsün. Umrumda bile değil beni üzenler.benim Kaderimde hamilelikte yaşadıklarım sanırım. Buna da sukur ne diyim. Allah hepimize daha da önemlisi evlatlarimiza hayırlı insanlar nasip etsin.iyi geceler :)

selam kızlar AYŞE iyi haberlerine sevindim ne güzel başına bişey gelmemiş:)))gelelim bize annemlerde tatildeyim ama oğlum kayınvalidemlere gidince bi ishal oldu 1 hafta dzelmedi,serum taktırdım çok ağladı kuzum.sıcaktan poposu çok kötü pişti denemediğim krem kalmadı anne acıyo dedikçe yüreğim yanıyo:KK43:(tuvalet eğitimine tam başlamadım ama tutmayı öğrenmiş sanki haftaya eve gidiyorum orada başlicam.lazımlığa oturmadı popo acıyo dedi.yumuşak bişey mi almalıyım acaba?heoinizi öptüm detayları sonra anlatırım...

hctp hctp çok geçmiş olsun. Canım benim ooğlum da her memlekete gittiğim de ishal olur ve pişik olur. Her altını actigimda sabun ve su ile yikadim. Beyaz sabun veya bittim sabunu :)
Asla sıvı sabun olmayacak.
Sonra halis z.yağı sürdm.
Ne krem be başka birşey fayda etmedi.
Allah şifa verisn.
İnşaallah bezden kurtulur da rahatlar paşa.

hctp hctp çok geçmiş olsun. Canım benim ooğlum da her memlekete gittiğim de ishal olur ve pişik olur. Her altını actigimda sabun ve su ile yikadim. Beyaz sabun veya bittim sabunu :)
Asla sıvı sabun olmayacak.
Sonra halis z.yağı sürdm.
Ne krem be başka birşey fayda etmedi.
Allah şifa verisn.
İnşaallah bezden kurtulur da rahatlar paşa.
saol canım inş bağlamıyorum çoğu zaman çünkü çok kötü oldu,bende yıkıyorum zeytinyağı sürdüm bakalım inş. geçer:KK43:((

[Q"post: 42049234, member: 411991"]saol canım inş bağlamıyorum çoğu zaman çünkü çok kötü oldu,bende yıkıyorum zeytinyağı sürdüm bakalım inş. geçer:KK43:(([/QUOTE]

Canim geçmesi birkaç gün sürüyor. Allah şifa verisn.

Kızlar bir kaç gundur oğlum hep kusuyor. Soğuk algınlığı yok ama beterin beteri kusuyor. Muhtemelen midesini üşüttü. Yada cereyan da kaldı. Ha bire sil yıka. Allahım beterinden korusun hepimizi. hctp hctp
Hepimiz bir sağlık sorunuyla uğraşıyoruz. Allah şifa verisn hepimize.

Kızlar bir kaç gundur oğlum hep kusuyor. Soğuk algınlığı yok ama beterin beteri kusuyor. Muhtemelen midesini üşüttü. Yada cereyan da kaldı. Ha bire sil yıka. Allahım beterinden korusun hepimizi. hctp hctp
Hepimiz bir sağlık sorunuyla uğraşıyoruz. Allah şifa verisn hepimize.
amin canım salgın da varmış zaten Rabbim onları korusun.Biz bi şekilde dayanıyoruz ama onlar çok küçük :KK43:((

hctp hctp çok geçmiş olsun canım ya. Sıcaklar dan ıshal kusma bitmiyor çocuklarda. Fırsatları degerlendirmek lazım çocuklarda. Bezden kurtulması için güzel zaman bence. Hifa da ıshaldi bezden çıktığında. Ilk günler çok zordu sürekli evi sil kurula ama kaka gelmeden haber veriyordu en azından. Allah kolaylik versin.
karapisso karapisso size de geçmiş olsun dileğim ya.minicik bünyeler kaldiramiyor sıcakları.

Hayırlı cumalar canlar.
Naparsiniz norusunuz kızlar? Batlar ne alemde ? Çalışmalar devammi ?:KK48:
Allahım önce benim arkadaşlarıma sonra tüm muslumanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hep dualarimdasiniz önce bebis bekleyenler sonra bebis buyutenler :)

Meteorolojiye göre hava 35.hissedilen 39.bana göre 59.:mad:
Allahım daha beterinden saklasin tabi ama camdan burnumu bile cikarmiyorum ama tansiyon bi 14 bi 5 oluyor. 26+4 olduk bugün. 4.5 kg almışım. Zaten sıcakta iştah sıfır. 2 haftada 900 gr vermisim.
Kızıma panco oruyorum bende.napiyim evden cikilmiyor nasılsa. Bitince foto atarım. Önce oğlumun cicileri :)

Gönlümün minik sultanı tam gaz dünyayı kesfediyor. Bez işimiz sadece geceleri sorun.gündüz kacirmalarimiz epey bitti.ama gece en az 2 kez gölet yapıyor. Allahtan aksama kuruyor yikananlar :)
2 3 hatta 4 kelimelik cümleler kuruyoruz artık. Soru seli başlamadı ama attığı adımı çıkardığı gazı bile anlatıyor. Cir Cir bocugum benim. Buldugu her kremi getirip kardeşe sürüyor gobusume. Cicileri de beraber aldık. Inşallah dogunca da çok sorun yapmaz.
Atölyeye gidemesem de siparislere zor yetişir olduk elhamdulillah. Ürünleri eve getirip yapıyorum bende.sizleri de bekleriz :KK66:

Eklentiler

• 20150807_153023.jpg
    20150807_153023.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 55
Bölük porçuk oldu ama son bişey. Kızlar benim inanılmaz kramp problemim var.kızımda hiç olmamış meğerse. Oluyorum resmen acidan.2 soda.2 bardak sut.magnezyum.yumurta.peynir.3 lt su.kim ne derse yapıyorum artık. Dr normal diyor.erkek bebek de normal diyor etrafimdakilerde ama artık kramp hamileligi yaşar gibiyim.gece en az 3 kez uyaniyorum. Tavsiye alabilirim sizden de.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

X